Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül 2018 aylıkları E-Devlete yansıdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Ölün geberin" demenin kibarcası bence bu miktar.. yaşlılara verdiler engelliyi hesaba katan yok

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalem abla ben ilk maaşımı Mart'ta aldım 2370 küsür TL sonra Haziran'da 1197 küsür aldım. E-devlette 502.74 gözüküyor Eylül için. Ben Eylül için 1301 bekliyordum. Başvuru tarihim 31.12.2017 bi yanlışlık yok demi ayliklarda tşkler cvp için.

Hepimiz Fani
mart'ta 2370 TL aldıysan mart dönem maaşı + birikmiş para almışsın demektir.
ilk maaşını martta almışsın yani.
demek ki vakfa kasım 2017'de başvurmuşsun. aralık dönem aylığını alamamışsın. mart'ta aralık,ocak,şubat,mart,nisan,mayıs olmak üzere 6 aylık toplam 2373,40 TL almışsın:) 2370 değil 2373 TL yani:)
ilk başvurun olduğu için, başvuru tarihini takip eden aybaşından 1 mart'ta kadar birikmiş ödeme + mart dönem maaşı (mart,nisan,mayıs)ödenmiş martta sana.
haziranda 1197,44 TL aldın (haziran,agustos temmuz olmak üzere peşin 3 aylık)

temmuz ve agustos ayının zam farkıyla birlikte eylülde de 502,73 TL (2 aylık farkla birlikte 1 aylık)

hesapta yanlışlık yok gördüğün gibi:)
ekim,kasım ve aralıkta da aylık 433,68 TL alacaksın.

Arkadaşım maaş alan yok milleti gaza getirmek herkes gününde alacak senin arkadaş senle kafa yapıyor beyninde sorun var

Kalem abla, benim maaşım eksik yatmış. Eylül 2018 dönem maaş miktarım 1370 olması gerekirken 502 tl yatmış. Haziran ayı ile 2 aylık fark ile 1370 yatması gerekirken 500 tl yatmış neden acaba?. En son Haziranda aldım. Yukarıdada belirttiğiniz gibi 1370 tl almam gerekiyordu.

Sıkıntı yok yarin bakariz yalan doğru o zaman netlik kazanir da hic sanmiyorum devlet günunden önce verecigini sanmiyorum ama ceken arkadaslar varmis

ben bisey merak ediyorum arkadaşlar eylülde aylık alcaz degilmi temmuz ağustos ücreti neden yok bana yatan 502 tl eylülde 2 aylık ücret nerde

evet yanlış yatmış haklisiniz urfamerkez

Hepimiz Fani kardesim haziranda aldiginiz 3 aylik maas haziran temmuz agustos maasiydi dolasiyla eylulde devam ediyor erken filan yok karisiklikta yok

urfamerkez ve yagizefe
yanlışlık yok arkadaşlar. şurayı okuyun:https://www.engelliler.biz/forum/20...02-74-kurus-2022-maas-yatmis.html#post2041895
ama durun buradan da yazayım.
ikinizin de rapor oranı % 40-69
ikiniz de haziranda maaşlarınızı 3 aylık peşin aldınız. (haziran,temmuz ve agustos)
daha sonra 1 temmuzda 2022 aylıkları zamlandı.
ama haziranda sizlere temmuz ve agustos ödenmiş olduğu için bu iki ayın zam farkı olan 69,05 TL ile birlikte 433,68 TL olan eylül maaşınız hesabınıza yatırıldı.
2 aylık farkla birlikte bu da 502,73 TL eder.

her ikiniz de;
ekimde 433,68 TL
kasımda 433,68 TL
aralıkta 433,68 TL alacaktır.

Erken Maas Ceken Varmi?

Arkadaslar maasini dogum yilindan once cekebilen olursa lutfen burdan bilgi versin oyle bir soylenti var cekebilen veya yarin gidip olumsuz cevap alan bizimle paylassin lutfen

Arkadaşlar 5 dakikalık iş içinizde hutbe kalmasın maaşlar yatıp yatmatidigi i öğrenmek için PTT arayın onlar hesabınızda para olup olmadığını söylerler

Bi iki kişi cekti diyen arkadas o ceken arkadas buraya yazabilirse iyi olur insanlar bosuna gitmesin sağa sola degilmi

Ama benim fikrimce devlet ödeme yapmaz erkenden bayram da bile yatirmadi şimdimi erken vercek ayliklari

Suskun çocuk Aynen usta ben yarin sabahtan hastanede olucam firsatim olmuya bilir yoksa sorar bilgi alirdim ama elbet ptt yakin olup gidip sorup bilgi veren arkadaslar cikicaktir

Siz uzun zamandir cekiyosunuz maas direk hesabinizami yatiyor atmlerdenmi cekiyosunuz yoksa her defasinda gisedenmi aliyorsuniz maasi

Benim sana ve ya ona buna dedigim bisi yok aslı astari varsa ne mutlu insanlar 3 5 gün erken alsin sevinirim onlarin adina dur bakalim onca insanin icinden elbet gider bakar ptt bankamatigine var var yok yok benim demek istedigim bosuna insanlar yorulmasin degilmi

Her seferinde karta geçiyor karttan çekiyorum PTT sosyal kart

Suskun çocuk
Doğru söylediğin ama bana diyen ablam diye hitap ettiğim kişi neden dalga geçsin ki yarın bende hemen bakacagim

Valla kardes gunu var maaşlarin bilirsin o gun gidersin kartin varsa ptt bankamatiginden cekersin yoksa icerden ama şunu bilki ben bu zamana kadar hic erken almadim he bi kere alcam şimdi😁 oda cmts geliyo diye cumadan alcam

adanali eyvallah usta o zaman yarin kesin bir bilgi aliriz Suskun çoçuk zaten bunu paylasmamdaki maksat o yarin birileri bilgi alir paylasirsa buraya dedigin o kadar insan bosuna gitmemis olur bakalim elbet bilgi veren cikicaktir

Sıkıntı yok haberi bende alırsınız sabahdan ptt yakinimda sayilir bakarim kartla baktim veriyo yazarim en azindan gitmesi sabah sabah degilmi ben burdan haber vercem size

Arkadaşlar Benim Bildigime Gore Maalarımızı Peşin Almıyoruz Zaman dolunca Hesaplarımıza Gecıyor Benim 502,74 Yatmıs gorunuyor insallah 2 aylıgımız deve olmaz....

Hayırlı olsun e devlet güncellendi

Arkadaşlar e devlet güncellendi maaşlar belli oldu 754 TL yatmış hayırlı olsun bundan sonra ayağınızı Yorgana göre uzatacaz artık tekrar hayırlı olsun maşı çekenler yazsın

Ben gittim baktı yatmamış arkadaşım hesapta 2 TL var

O arkadaşlara benden slm olsun maaşı çeksin diyenlere

Boşa gidip de yormayin kendinizi ayaklarınıza yazık günü bekleyin

Kalem

Sayın Kalemşör hanım, yanlışınız var, devlet hiç bir maaşı peşin yatırmaz. Hesaplarınıza yansıyan sadece Eylül ayının içinde almanız gereken aylık maaş miktarıdır. Haziran-Temmuz-Ağustos ayına ait maaşlarınız ödeme gününüzden önce hesaplarınıza eklenecek...

VAAS Arkadaşım banada yardımcı olur musun ? Ben bu ay toplamda ne kadar para alacağım ? %80 raporluyum. Normalde geçen üç ay önce 1800 gibi bir şey almıştım, tam hatırlamıyorum. Bu ay ne kadar alıyorum toplamda ?

lautreamont

Aylık 754 liradan hesap ediniz. Eylül ayı ile beraber 4 aylık maaş alacaksınız. Yalnız maaşlara Temmuz ayında zam yapıldığı için Haziran ayını zamsız olarak alırsınız...

Benim kafam ciddi derecede karıştı. Şu an eDevlet üzerinden baktığım zaman 754 küsür para yattığını görüyorum. Anlayamadığım kısım, ben raporlarımı verdikten 5 ay sonra toplam 5 ayın parasını, daha sonra her üç ay sonra üç aylık maaşımı aldım. Şimdi neden bana 1 aylık para veriyorlar ? Ben her seferinde ay'ları bekledim ve biriken paramı aldım. Şimdi biriken paramı neden alamıyorum da 1 aylık ücret alıyorum ?

VAAS
Gerçekten bu konuda emin misin ? Çünkü eDevletten baktığım zaman 2022 yardım grubu kısmında bana yatan para şu an 754 küsür. Ama ben normalde her üç ayın 8'inde alıyordum. Bu yatan sadece eylül maaşım mı ? Umarım sadece 1 aylık almam çünkü benim ailemin borcları var. Kötü duruma gireriz :((((

lautreamont

Mantık olarak düşünün devlet sizin ileri ki aylarda yaşayıp yaşamayacağınızı nereden bilecek, bu yüzden size neden 3 aylığınızı önceden versin ? O yüzden merak etmeyin bu yatan ödeme sadece eylül ayına aittir, 3 aylık maaşınızı maaş gününden önce vakıflar hesabınıza düşecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt