Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül 2018 aylıkları E-Devlete yansıdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VAAS

Umarım üç aylık birikmiş paramı alırım, ve bir sorun olmaz. Yoksa eğer bu ay sadece 754 tl alırsam gerçekten babam ve ben zor duruma gireriz :( Eğer ki toplamda 4 aylık maaş alacaksam da bu güzel bir haber olur benim için.

lautreamont

Sizin dediğiniz gibi devlet tek maaş yatıracak olsa idi neden şimdiye kadar Temmuz-Ağustos aylarındaki maaş zammı farkını Eylül' de ödüyordu ? Mantıklı düşünürseniz anlarsınız bence :D

Ben anlayamıyorum. Şu an saat sabahın 6'sına geliyor ve ben bu olayı anlayamadığım için uyuyamıyorum. Çoğu site, belkide bütün siteler eylül 2018 2022 maaşı için 2bin tl küsür bir miktar alacağımızı söylüyor. Bu sitede de iki türlü konuşan insanlar var. eDevlet sitesinde ise bana bu ay yatan para 754tl küsür. Ve biri buradan çıkıp toplamda 4 aylık maaş alacağımı söylüyor. Lütfen biri insan gibi gerçek olanı bana söylesin.

Uyuyamıyorum! Ben bu ay sadece bir aylık maaş nasıl alabilirim ? Çünkü ilk raporumu onaylattığım zaman üzerinden 5 ay geçtikten sonra 5 aylık para birikimini aldım. Daha sonra her üç ay sonra üç aylık maaşımı aldım. Yani ben ilk raporumu onayladıktan sonra direkt 3 aylık maaş almadım ki ? Tekrar ediyorum; 5 ay bekledim ilk önce ve 5 aylık maaş almıştım.

Şimdi nasıl olurda Hazirandan sonra eylüle kadar bekledim. Ve şimdi bana sadece 1 aylık ücret mi verecekler. Bu resmen saçmalık. Aklım almıyor bu işe. Bizim borçlarımız var. Biz aynı zamanda benim maaşım ile borclarımızı ödeyen insanlarız. Devlet eğer eylül ayında bana 1 aylık maaş verecekse, biz çok zor bir duruma düşeceğiz. Ayıp gerçekten bu. Umarım üç aylık birikmiş paramı alabilirim. Ve lütfen biri bana açıklayıcı ve gerçek olan bir şey söylesin.

vaas ama sitede herkese yardımcı olan kalem abla senin gibi bir şey söylemiyor. Sen bu bilgilere nereden ulaştın ? Söyler misin. Eğer gerçekten bilmeyip sadece biliyormuş gibi davranıyor isen yaptığın büyük bir ayıp. Yani tam olarak emin değilsen bir şeyden, neden bu kadar emin bir şekilde konuşuyorsun ? Söyle nerden biliyorsun 4 aylık alacağımızı ?

2022 aylıkları ile ilgili yeni Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı: Maaşlar aylık!

Arkadaşlar daha yeni 144 ü aradım odeme tarihler deyismis evvelden ayın 8 inde cekiyordum suanda ise 7 sinde cekeceyim sizde arayın ogrenin

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayin 8i cumartesine geldigi icin cuma demeleri gayet normal o soylenene uyup degismis diyemeyiz

Ama cumartesi günü de acik ptt subeleri

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğum rakamı 6 olup Perşembe'den önce 2022 maaş çeken olursa haber verebilir mi.

Ödeme günü 6 eylül perşembe ama önce çeken olursa haber verebilir mi lütfen..

Hocam buyuk ptt subeleri acik belirli saate kadar oda her yerde yok biliosun bu sekil odeme gunleri haftasonuna gelenler icin cuma gunu buyuk bir ihtimal yatiriliyor bazende pazara gelenler pazartesine sarkiyor dun bir kac arkadas erken cekim olabilicek diodu bugun net bilgi verirler aynimi degismi bakalim artik

Ödeme günlerin de bir değişiklik var mı arkadaşlar net bilgisi olan var mı

birbirinizin neden kafasını karıştırıyosunuz. maaşlar gününde ödenicek. 8 ve 9 u hafta sonuna geldiği için cuma günü yani 7 sinde yatar hepsi bu. üç aylık yok artık aylık ödeme var. bundada anlamıcak bir durum yok. kalem hanım onlarca kez yazdı bu konuda..

Bugun gittim ptt herhangi suan bi odeme verilmiyormus 5 ile 9 arasi yatcakmis

bu gün 144 aradım hesabına 502 tl yatmış ayın 6 da çekebilirsin dediler

Merhaba arkadaslar 93 dogumluyum engelli maasimi erken alir miyim

Bende Şimdi Baktım sadece 650.52 yansımış acaba sebebi nedir bunun

Kalem hanım ben kısacası hakkımı yiyen devlete param haram olsun diyorum..Sizde hatalı bilgi vermeyin geçmiş ayın neysede gelicek ödenmemiş ayların toplam birikmesi diye bir saçmalık olamaz

Engelli Aylığı tarihleri değişti mi?

Arkadaşlar engelli aylığı tarihleri değişmiş olabilir.6 sında almam gerekiyor.Lakin e devlette öyle birşey gözükmüyor.Şu an alabiliyor muyuz acaba?Ne diyorsun kalem abla?

Valla ödeme günleri degişti birsey duymadim ama şu var 5ile 9 arasi veriyor

maaşını çeken var mı arkadaşlar varsa dogun tarihinin son gününü yazın

Maaş lar erken yatcak diye bi söylenti şuan yok sanır çarşamba günü verileyici kesin 5 ile 9 arası verilmeye başliyor durum şuan bu

Ben 8nin de cekiyorum cmts denk geldigi icin cuma cekecegim şurda 3 5 gun kaldi

Konu benım kafa gıttı ben Mart 28 de rapor bıtımı nedenıyle başvuru yaptım hastane kurul ıcın 6 hazıranda gun verdı kurula gırdım dahs önce bıten rapor %55ıdı son aldıgım raporum %70 yukseldı şimdi ben aksam baktıgımda e devlette yattıgını gördüm 1957 tl 15 dakıka sonra tekrar baktıgımda 1957 tl 1917 tl ye dusmus bu nedemek oluyor bılgılı bırı bana bu konuda ne söyler tesekkur ederim

Ve ayrıca e devlette alacagım eylul ayı maaşınıds göremedim

Arsız deli

Ozman bızım t3mmuz ve agustos aylarının katkısını yemezler heralde o kadarda değil yok artık ben şimdi vakıfa gıdıyorum önce benım hakkım olan 1957 tl nasıl oluyor da 1917 tl ye kadar duser ıblısmi bunlar hesap bılmezler otururlar koltuga

Hazıranda maas almadım ben hazıranda kurula hırdım temmuzda gırısım olmus ama e devlette 2016 da aldıgım ılk sağlık kurulu raporu basvurusu gorunuyo hala

maaş sadece aylık oldu miktarlar da şöyle fark ile beraber

65 yaş üstü yaşlılık aylığı= 629, 78 TL
( % 40- 69 ) engelli aylığı= 502,73 TL
( % 70 ve üstü) Bakıma muhtaç engelli aylığı= 754,10 TL
18 yaş altı engelli yakını aylığı= 502,73 TL

not melek hanım Kalem verdiği bilgiler doğrudur bu konuda işin ehli olan kişidir kendisidir lütfen böyle değerli iyi niyetli güzel insanları üzmeyelim...

Son düzenleme:
Boneva

hatalı bilgi verdiğimi söylemişsin.
sen bir soru sordun ve ben sana cevap verdim. verdiğim cevap da hatalıydı yani?

kanunun ve yönetmeliğin hangi maddesine göre hatalıydı izah eder misin çok bilgili arkadaşım?

bana gelince verdiğim yazılarda hatam yoktur. kanuna da yönetmeliğe de gayet uygun.

ama madem biliyorsun hatamı şöyle bir anlat da bileyim. bakalım hangi yönetmelik ve kanun hükmüne aykırı cevap vermişm:)

size gelince sayın üyeler,

bu başlığın önceki sayfalarında ve diğer başlıklarda onca yazı yazmama ragmen okumayıp tekrar tekrar aynı soruları niye soruyorsunuz?
hade madem anlamadınız, ikna olmadınız ayrı başlık açın anlatayım.

ama bunu yapmayıp aklınıza geleni yazmaya, bilip bilmeden yazmaya üşenmiyor musunuz?
buraları çorbaya çevirmek zorunda mısınız?

sizlere cevap vereceğimi mi sanıyorsunuz burda?

vermiyorum cevap!

gerçekten bir şey öğrenmek isteyen üyeler varsa açsın ayrı başlık onlara yüzbin defa tekrar tekrar anlatmazsam namertim!

ama geçip de kanun ve yönetmeliği bile bilmeden ordan buradan okuduklarıyla yanlış bilgilerle yazanlara tahammülüm olmayacak!
madem bu sitede yalan yanlış herkes yazabiliyor.
madem aklınıza geleni aynı şekilde tekrar yazabiliyorsunuz ve bu forumları hoyratça kullanabiliyorsunuz. ben de kullanacağım bundan böyle.

ben d euyeyim!
para almıyorum buradan.
görevli değilim.
ak partilili hiç değilim.
hükümetten yana değilim.
oturmuş burada yanlış bilgilerinizi düzeltmeye çalışıyorum.
ama eşek değilim!

evet 2022 formunu bunda ben işga edicem.
sizler kadar yazıcam
ardı ardına yazıcam
boş yere yazıcam
tekrar tekrar yazıcam
atılana kadar bu siteden!

hade gelin yazın gelin yazın! sorun soruları tekrar tekrar sorun hade!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt