Allaha şükür hayatı bana zülm eden anamdan emdiğim sütü burnundan getiren bu cakma kabadayı insanlardan yakamı kurtardım allah sıkıntıda olan herkese bu konuda yardım etsin ben bu sayfaya ilk yazdığım gün evde ağlıyordum simdi kışladan cıkalı 2 saat oldu hem üzgünüm hem mutluyum. Keşke böyle olmasaydı bana bi vatan evladını geçtim insan evladı gibi davranılsaydı iş bu noktalara gelmeseydi bunu üstğmenin suratına söyledim. Şuan bütün vücudum ağrıyor 1 km yürüyorum dizlerim belim bacaklarım ağrıyor ufak hareketlerle eklemlerimden kütleme sesleri geliyor. Ve ben bunca sıkıntıyı cekerken daha bu sabah hala ben sana inanmıyorum diyor. Hakkım haram zıkkım olsun boğazların kalsın boğulsunlar bana aileme ve sevdiklerime yaşattıkları travmayı canlarını verseler affetmiceğim. Yanlış anlaşılmasın askerliği kötülemiyorum benim param vardı bedelli demesinler diye 6 aya geldim. Ne biliyim böyle kanıbozuk insanların eline düşeceğim bedelli olmayalım dedik cürük olduk bu sayfayada son yazışım sıkıntısı olan özelden yazsın benim cektiğim sıkıntıları kimse çekmesin isterim elimden geldiğince yol gösterici olurum iyi akşamlar