Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Sıkıntı yok herşey yolunda bu hava değişimi bitince muaf alacağın Allahın izniyle kesin olduğu anlamına gelir üçüncü hava değişimi diye bir şey yok tsk sağlık yönetmeliğine göre senin rahatsızlığına direk muaf veremiyorlar 2 hava değişimi üçüncüde muaf veriliyor.Abi ne olur yardım edin ikinci hava değişimi verdiler ne yapicam
Benim bildiğim aynı şimdi ikinci hava değişimini aldığım gibi gideceksin sevk alacaksın heyete çıkıp muaf alacaksın daha önce ikinci hava değişiminden sonra muaf alanlar 15 günlük bir süreden bahsetmedi muaf aldıktan sonra birliğin terhis belgeni onaylıyor oda 1-2 gün sürecek bir iş hatta çoğu kişinin ki aynı gün onaylandı.Abi gitiğim zaman olar direk sefk ederlermi yoksa bide astek dedi 15 gün bekliyeceksin heyete sonra doğrumu
Anladım şimdi muaf aldıktan sonra birliğin terhis belgesini onaylayacak 1-2 sürebilir dedim ya onu diyor 15 gün süreceğini zannetmiyorum hele onay çıksın ben duramıyorum çok kötüyüm dersin onaylarlar orası kolay takılma oraya.Ne biliyim abi astek dedi olaylanmasi nasim 15 gün burda kalicaksin ben ise bir gün bile orda doramiyorum ceza evi iyice piskolijim bozuk abi
Rahat ol bundan öncede takıntı yapıp duruyordun ne oldu bak aldın hava değişimini üçüncü seferde muaf almayan duymadım ben astek bile söylemiş onay sürecini olacağını o bile alacağının garantisi.Peki abi ya muaf etmeseler