Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F43.2 uyum bozukluğu teşhisi ile askerlikten muaf olur muyum?

@OğuzHan112,

Abi kusura bakmazsan bu salı randevum var anlattığım gibi heyt mi oluyor o çıktığım doktor ve sonuç ayni gün belli olur mu ve doktor ne soruyor bilgim yok size sormak istedim bilgisi olan da yaza bilir mi sizden ricam bugün yola çıkacağım

Diğer mesajınada buradan cavap yazalım,içini rahat tut ve stres yapma..en fazla hava değişimi tekrar eder,3. Hastane sevkinde muafiyet verilir,sen bana güven stres yapma anlaştık.

@hasanh5,

@OğuzHan112,
Allah razı olsun abi çok teşekkür ederim amin abi🙏
Aynı gün geri gonderirler dimi abi çok rahatsız ediyorum sizi özür dilerim

Aynı gün belli olur mu abi yarin sabah doktora cikacam çok soru soruyorum kusura bakma abi 🙏

@hasanh5,

Heyete girdiğin zaman sonuç belli olur, muafiyet veya hava değişimi verilirse aynı gün geri dönebilir siniz.

Sorularını özelden değil forumlardan yaz lütfen.

Heyete ne zman girerim abi peki
Orda kalirmiyim abi peki icerde uyuya miyorum

Yarın randevum var diyorsunuz? Ön muayenede hekim sizinle ilgili bir karar verir heyete sevk ederse o zaman girebilirsiniz.

Nerede kalacaksın?

@hasanh5,

Burada yazdığın gibi,bu başlıktan yazabilirsiniz.

Bunu komutanlarınla ve hastaneye gittiğinde hekimle konuşun.

@hasanh5,

@OğuzHan112,
Komutanlara söyledim abi randevum 23 olduğu için yarın olduğu için yani gönderdiler kalamıyorum diye allahin izniyle yarın belli olur demi

@OğuzHan112,
Tamam abi Allah razı olsun stres yapmiyim dimi yani muaf verirler

Askeriyeye geçiyorum abi birazdan allahin izniyle stres yapmiyim dimi abi muaf olurum rahat olayım stres yapmiyim dimi abi
kusuruma bakma abi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Stres yapma sakin ol,her şey yoluna girecek..size tedavi başlanması gerekiyor açilen.. hastaneye gittiğinde tedavi başlanır mutlaka rahatlarsınız biraz..

@hasanh5,

Abi geçiyorum birazdan allahin izniyle stres yapmiyim

Allahin iziyle alacağım abi dimi muaf korkuyorum o yüzden rahatsız ediyorum sizi abi özür dilerim🙏

Abi ben bugün doktora çıktım askerliğe elverişli değildir yazdı ve heyete sevk etti Çarşamba günü heyete giricem sonucun farklı olma durumu olur mu yardımcı olursanız çok sevinirim
@OğuzHan112 @OturanBoğa

[
Abi bana da komtan dedi senin askerliğin bitti Çarşamba günü hastaneye gidicem

@OğuzHan112,

Abi yarın heyete giricem çok stresliyim ne uyku uyuyorum ne yemek yiyebiliyorum heyet soru falan soruyor mu aksi bı karar çıkar mı lütfen yardımcı olun

Heyette bir şey sormazlar bir dakika girer çıkarsın.. ön muayene de elverişli değildir demişler aksi bir karar çıkmaz merak etme sakin.

@cann009,

@OğuzHan112

Abi ben Ankarada 3 aylık askerim. Benim son 1 aydır askerde eğitimler sırasında her zaman değilde bazen başım dönüyor. Komutanıma söyledim. Yarın doktora görüneceğim. Doktor acaba beni baş dönmesi şikayetimden uyum bozukluğu teşhisi verip askerden muaf edebilir mi ??

Baş dönmesine bağlı ciddi bir patoloji varsa olabilir..onun içinde gerekli tetkikler yapılmalı,buna sizi muayene eden hekim karar verecektir.

@aksarayılı,

Üst Alt