Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F43.2 uyum bozukluğu teşhisi ile askerlikten muaf olur muyum?

Başınız sağolsun, ALLAH rahmet etsin.

6 tane antidepresan aynı anda yazılmaz,6 tane antidepresan ilacı aynı anda mı içiyorsunuz? Bir gariplik var neyse.

Kıta işlevsellik formları gönderilmiş, psikiyatri heyete sevk etmiş, elverişli değildir kararı çıkabilir,hava değişimi verilebileceğini de unutmayalım.

Psikiyatri heyete sevk ederken bir kod yazmadı mı?

Şuan kullandığınız ilaçları yazar mısınız?

@Baba27,

@OğuzHan112, hocam ben rexapin 2.5 lustral 100 tranko buskas verdiler kıta anket formunda askerliğe uyum sağlayamıyor hava değişimi süresi bitince tekrar pskatri polikinliğinr başvurması lazım diyor pskatri heyete çıkartıyor

Son düzenleme:
Anladım, sizi tedavi edecek olan rexapin ve lustral,tranko buskas tedaviye yardımcı kaygılarını azaltmak için geçici rahatlama sağlar,6 tane antidepresan aynı anda yazılmaz kullanılmaz.

Heyete bir çıkın bakalım, muafiyet verilebilir bunda bir sakınca yok ancak hava değişimi tekrar edebilir, genelde 3. Heyette muafiyet veriliyor, tekrar konuşuruz.

@Baba27,

Kıta anket formuyla geldim komutanlar bu askerlik yapamaz uygun değil yazmışlar gözlemleme 2 ay kafam çok ağrıyor komutanlar dedi durumu iyi değil diye bağırıyorum ağlıyorum kendi kendimi barcalıyorum 1 haziranda heyete cıkacam kendime bi zarar veririm diye korkuyorum

Üst Alt