abi bugun gittim yazanlar sunlardır...
klinik labaratuar ve röntgen bulguları ;
topcu onb olup bilinen ilk işlemidir .1.komd tug k lıgının 27,08,2015 gün ve 951552155-5525452 15 sevki ile ayaktan saglık kuruluna cıkarıldı .. şikayeti : uyum saglayamama .sıkıntı . karamsarlık uykusuzluk
RUHSAL MUAYENE ;yasında ayakta çevresine ilgisi azalmış giyiniş ve tuvaletine özeni orta mızacı durgun sosyabilitesi tedirgin konusma azalmıs ses tonu alcak uyku azalmış iştah normal mimik ve jestleri tedirgin yönelim tam algı tabii bilinç acık fikir akış hızı ve ritmi normal olup amaca varıyor fikir içerigiaskerlige uyum sorunları üzerine yogunlasmıs dikkat normal bellek normal yargılama yeterli zeka donuk duygulanım sıkıntı tarzında bozulmuş davranıslarında zaman zaman konversif ve aNKSİYÖZ yakınmalar mevcut öyküsünden premerbodinde immatür kişilik özellikleri oldugu stresle bas etme kapasitesinin düşük oldugu stres karsısında konversif ve anksiyöz yakınmaları oldugu askere basladıktan sonra uyum sorunları nedeni ile sevk edildigi anlasılmaktadır...
tanı : 1, f43 .2 uyum bozuklukları
karar:
(16/c/)
c/1621(yirmibir gün ) hava degi,şimi
ABi cim bunları yazdı gönderdi baskada birsey yazmıyo kagıtta sadece bunlar var abi ne olur bana bi akıl ver ilerdeki izlenecek yol hakkında beni aydınlatın abilerim ...