MeTePea. genetik sorunlar için bir oran yok ama aşağıdaki bölümden belki birşeyler çıkar diye düşünüyorum. eşim çalışıyor evet amacımız zaten rapor alıp emekli olmasını sağlamak. tanıdık bir doktora sordum %40-50 arası birşey alırsınız dedi ama %60 alıp hemen emekli olmasını sağlamak istiyoruz. 60 altı olur ise seneye emekli olacak. genetik testleri tekrar yaptırdık sonuçlarını bekliyoruz. 1 ay içinde rapor için başvuracağız bakalım ne çıkacak.
Primer hemostaz bozuklukları (İTP, trombosit fonksiyon bozuklukları, vasküler nedenler)
1. Hafif kanamalar ile seyreden ve tedavi gerektirmeyen vakalar_ ___________ 20
2. Hafif kanamalarla seyreden ve tedavi gerektiren vakalar_________________ 40
3. Ağır ve hayati kanamalar ile seyreden vakalar_____________________________ 80
MeTePe
genetik sorunlar için bir oran yok ama aşağıdaki bölümden belki birşeyler çıkar diye düşünüyorum. eşim çalışıyor evet amacımız zaten rapor alıp emekli olmasını sağlamak. tanıdık bir doktora sordum %40-50 arası birşey alırsınız dedi ama %60 alıp hemen emekli olmasını sağlamak istiyoruz. 60 altı olur ise seneye emekli olacak. genetik testleri tekrar yaptırdık sonuçlarını bekliyoruz. 1 ay içinde rapor için başvuracağız bakalım ne çıkacak.
Primer hemostaz bozuklukları (İTP, trombosit fonksiyon bozuklukları, vasküler nedenler)
1. Hafif kanamalar ile seyreden ve tedavi gerektirmeyen vakalar_ ___________ 20
2. Hafif kanamalarla seyreden ve tedavi gerektiren vakalar_________________ 40
3. Ağır ve hayati kanamalar ile seyreden vakalar_____________________________ 80