'bimer@basbakanlik.gov.tr'
SİZLERDE MSJ ATIN TEK KİŞİLİK OLACAK Bİ İŞ DEĞİL BEN ELİMDEN GELENİ YAPTIM ÜST ÜSTE ÇOK MSJ GÖNDERDİM SADECE Bİ SAYFADA OLAN MSJ SİZİİNLE PAYLŞICAM SİZLERDE MAİL ATARSANIZ BELKİ BU SENE GÜZEL SONUÇLAR ALABİLRİZ DÜŞEN RAPORLARIMIZ HAKKINDA
Kalıtsal monoküler olan 16 Aralık 2010 tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması Ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmeliğin ekindeki EK-2 Özür Oranları Cetvelinde yer almamasından dolayı, monoküler bulunan kişiler sağlık kurulu raporu alırken mağduriyet yaşamaktadır.
Mağduriyetimizin önlenmesi adına monoküler bulunan kişilere verilecek özür oranlarının ilgili cetvele eklenmesini arz ve talep ederim.
Başbakanlık İletişim Merkezine göndermiş olduğunuz dilekçeniz işleme alınmıştır.
Başvurunuz yasal sürede ilgili Kurum/Kuruluş tarafından değerlendirilip sonucu e-posta/posta aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir.
İyi günler dileriz
Mjs ma cvp aldım çok memnun oldum, bilemiyorum benim gibi daha çok fazla msj atan vardır fakat derdim Rabbimin bizlere uygun gördüğü özrün
yaşamımızda elimizden alınan haklarımızla alakalı ben doğuştan tek göz görmeyen monoküler li bir vatandaşım ve bu sene de astigmatım oldu bunada rapor çıkmıyor sizden ricam
ilgili yerlere iletirseniz bu konuda tekrar hastahane ve maliye ye uygun bi düzenleme daha yapılırsa çok mutlu oluruz
ben ve benim gibi bu durumda olanlar adına yazıyorum teşekkür ederim.
saygılarımla …………