"Ben torpilimi buldum girdim, siz de başınızın çaresine bakın" demeyecekler tabi ki. Onların yapması gereken açıklama bu sertifikayı ne zaman, nereden almışlar, kendilerinde hangi şartlar aranmış. Bilelim ki, ona göre itirzlarımızı söyliyelim.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Sizce bu cevap, "Bu ilanı, bu sertifikayı şart koşarak, sadece ve sadece FEV'dekiler müracaat etsinler diye çıkardım"ın bürokratik ağızla söylenişi değil mi?TÜRK HAVA YOLLARI' Alıntı:[size=4]Sayın Bülent KüçükAslan,
06.06.2006 tarihli e-mail birimimize ulaşmıştır.
[Soru 1: THY, bu ilandan önceki 'Rezervasyon ve Telefonla Satış Memuru' iş ilanlarında (da) "MEB Onaylı İş ve İnsan İlişkileri Eğitim Sertifikasına Sahip Olmak" şartını aramış mıdır?
Soru 2: Bu ilandan önce THY bünyesinde kaç Rezervasyon ve Telefonla Satış Memuru çalışmaktadır? Bu çalışanların kaçı -adı adına- "MEB Onaylı İş ve İnsan İlişkileri Eğitim Sertifikası"na sahiptir? Bu sertifikaya sahip olan memurlar bu sertifikalarını işe alınmadan önce mi elde etmişlerdir, yoksa işe alındıklarında THY tarafından mı eğitilmişlerdir?]
Ortaklığımıza daha önce alınmış olan Rezervasyon ve Telefonla Satış memurlarında bahsi geçen sertifika istenmemiş ancak, günün şartları ve yapılacak işin gereği gözönünde bulundurulduğunda, "İş ve İnsan İlişkileri Eğitimi" alan adayların Ortaklığımızca istihdamı uygun görülmüştür.
Ayrıca; Ortaklığımız gerek mesleki gerekse de davranış eğitimlerini hem kendisi vermekte hem de Ortaklık dışı kurumlardan da eğitim desteği alabilmektedir.
[Soru 3: Bugüne değin THY eğitimlerini kendi bünyesinde mi vermiştir? Bu hizmeti dışarıdan satın aldıysa, hangi hizmet için hangi kurumlarla çalışmışlardır?]
Bilgi edinmek istediğiniz iki numaralı madde ise; 4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu?nun, (7 ve 23 maddeleri )Kurum içi düzenlemeler Maddesi?nin;
?Kurum ve kuruluşların, kamuoyunu ilgilendirmeyen ve sadece kendi personeli ile kurum içi uygulamalarına ilişkin düzenlemeler hakkındaki bilgi veya belgeler, bilgi edinme hakkının kapsamı dışındadır. Ancak, söz konusu düzenlemeden etkilenen kurum çalışanlarının bilgi edinme hakları saklıdır.? hükmüne girmektedir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
THY
Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Bilgi Edinme Birimi [/size]
GÜÇ sevgili selime, GÜÇ! "Yem dağıtmaya" muktedir güç olduğunu göstermek!.. Bundan daha büyük bir çıkar/kazanç olabilir mi? diye yazmıştım ama, sanırım daha somut yazmam gerek. Bir de şöyle deneyeyim:selime' Alıntı:Şükür işin aslı çözülmüş Ama ben hala asılın ne olduğunu anlayamadım. 100 engellinin THY ye yerleşmiş olması mı, FEV' in adam kayırması mı? Ayrıca FEV' in yerleşterdiği bu 100 engelli ilerleyen zamanlarda FEV'e taraftar mı toplayacak?
CHP İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil' Alıntı:[size=4]Sevgili Bülent
Soru önergem meclis başkanlığına iletildi. Yani resmen süreç başladı. Ancak Meclis Başkanlığının ilgili makama imzalayıp yollama süreci devam ediyor sanırım. Yollanması ve cevap gelmesi soru önergeleinde oldukça yavaş işliyor. Ama görünen o ki önemli bir yanlış uygulama ile karşıkaşıyayız.
Çalışmalarındaki başarıyı gönülden kutluyorum
Sevgilerimle
Bihlun Tamaylıgil
CHP İstanbul Milletvekili [/size]
Bu konuda girişimde bulunabilecek kimse varsa, bulunmalı bence.dsarica' Alıntı:[size=4]Arkadaşlar bu konuyu HUKUK dalından sorduklarım, bu olayı BÖLGE İDARE MAHKEMESİNE BAŞVURUDA BULUNUP, YURUTMEYİ DURDURMA TALEBİNDE BULUNABİLİRMİŞİZ.Madur arkadaşların olduğu yerde bu güne kadar bu Kurs açılmadığını ispatlanırsa, kamuya işe alınacaklarda aranan diğer nitelikler ve şartlardaki ibare olan bu sertrifika eşitlik ilkesine aykırı olduğu için olmayanlar da başvuru için hak kazanabilirlermiş,
ama yine HUKUK karar verir diyorlar.
Eğer hala şansınımız varsa bence deneyelim? Ne dersiniz?[/size]