Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Günün Sözü

friends

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
75
Bu başlığı; üzerine düşünülesi, kişisel gelişime destek olacak özlü söz/aforizma paylaşalım diye açayım dedim.

Acımız;
olduğumuz kişi ile,
idealize ettiğimiz kişi arasındaki farktan kaynaklanır.

#alıntı

Neden böyle yapıyor demeyin. İnsan işte tamahkardır

Warren Buffett: “Öğrencilere söylüyorum. İyi iletişim kurmayı öğrenirseniz, hem yazılı hem de yüz yüze, değerinizi en az %50 artırabilirsiniz.
Biriyle iyi iletişim kuramıyorsanız, bu karanlıkta bir kıza göz kırpmaya benzer. Hiçbir şey elde edemezsiniz.”

Sizi iki şey özetler; hiçbir şeyiniz yokken gösterdiğiniz sabır, herşeyiniz varken sergilediğiniz tavır

Otuz sene kasap vitrini seyretmiş, lokma yiyememiş kedi gibi, otuz sene dünyayı seyrettim lokma yiyemeden, artık canım da bir şey istemiyor.

Şule Gürbüz

Travmatize olmuş bireyin patolojik öfkesi müthiş bir yakıttır.
Yaratıcı ve üretken bir alana yöneldiğinde onun tüm yaralarını onaracak, kişiyi başarıya taşıyacak,
aksi durumda kişi bu öfkeyi madde bağımlılığıyla baskılamaya ve uyuşturmaya çalışarak normal kalmaya çalışacak.

@tunctataker

"Yanlışlar hep başlangıçla ilgilidir."

Cesare Pavese / Yaşama Uğraşı

Fevkalade zaferlerim olmayabilir fakat içinden sağ çıkmayı başardığım yenilgilerle sizleri şaşırtabilirim
Çehov

"İnsanın başkalarına söyledikleri, kendi duymak istedikleridir.
Yazdıkları, okumak istedikleridir.
Sevmesi, sevilmeyi istediği biçimdedir."

#TezerÖzlü

"Bir insan üzülmek yerine akıllanmayı tercih ettiği zaman ondan korkun.
Çünkü söyleyecekleri can yakabilir."

#Nietzsche

İnsanlar, sana nasıl davranacaklarını, senin koyduğun sınırlarla öğrenir.

#alıntı

Kompleksleriniz azaldıkça, yaşama sevinciniz artacaktır.

#alıntı

Elon Musk: “Geleneksel medya, dürüstlüğün en iyi politika olduğunu çoktan unuttu. Artık medya sizsiniz.”

“Bu ülkeye ve bu hayata dair hiçbir şeyin, hiçbir zaman benim dilediğim gibi olmayacağını biliyor, artık bundan acı duymuyorum.”

#ZekiDemirkubuz

Üst Alt