Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasında takip ve süreçler

hergele1905

Cihazınız (telefon, tablet, dizüstü, masaüstü vs.) internete bağlandığı an İP adresine sahip olur. Ayrıca Facebook'un Türkiye'de ofisi var. İlgili makamın bu bilgiyi istemesi halinde anında tüm bilgileriniz isteyen makamlarla paylaşılıyor zaten.

https://www.birganpartners.com/yargitay-18-ceza-dairesi-facebook-hakaret/
https://www.ekintopatan.av.tr/blogd...inda-paylasimi-silenlere-karsi-cozum-e-tespit

Konu hakkında edindiğiniz bilgiler yanlış. Bu yanlış bilgiler nedeniyle başınız ağrıyabilir. Zira mahkeme "ben yazmadım, kuzenim yazmış" yalanına da inanmıyor. Bu konu ile ilgili forumlardan bilgi almanızı tavsiye ederim.

sen konuyu yanlış anladın ben herhangi bi hakaret veya küfür etmedim gruptakiler bana sen sahte zihinselsin seni şikayet etcez dediler bende onların inadına paylaşımlar yaptım kesinlikle küfür hakarett vs yok bana sahtekarsın dediler bende bu dünya sahtekarların dünyası yazdım bunun gibi şeyler yani hem belki başka briri benim adıma fake hesap açtı o yazdı :D

Senin elinde olan her cihazın ip adresi var bu kayıtlıdır. Yani ne yaparsan yap o ip adresi olduğu sürece internet üzerinde ne yaptığın görülebilir onu demek istiyor arkadaş. Devletin güvenlik ve arşiv soruşturmasında olan detaylara bakarsan nelere baktığını görebilirsin.

Normalde bir sorun olmaz ama başka hesap açıp milletle konuşmuşsun. Birileriyle tartışıp küfürleşmiş olabilirsin, yalan yanıltıcı bilgiler olabilir. Dediğim gibi devlet neye dikkat ediyor internetten araştırıp bakarsan daha net bilgi alabilirsin.

lacivert21
[FONT=sans-serif]yok kardeşim kesinlikle küfür hakaret yok zaten soyadım farklı nerden anlıcaklar [/FONT]:D[FONT=sans-serif]

[/FONT]

hergele1905

size net bir şekilde açıklama yapılmasına rağmen ısrarla aynı şeyi sorup duruyorsunuz. Soyadı bırak adının bile olması önemli değil. Facebook'un türkiye ofisi var. Şikayet edilmesi ve talep olması halinde facebook ip numaranızdan giriş yaptığınız cihaz bilgilerine kadar tüm verilerinizi iletir. Adına ne gerek var, girdiğin yer cihaz bilgileri her şey var zaten ellerinde.

hergele1905
Adın ve soyadının değişik olması farketmiyor net üzerinden yapılan her şey görülebiliyor. Arkadaş detaylı yazmış zaten gerisini söylemeye gerek yok. Devlet güvenlik ve arşiv soruşturmasında en çok neye dikkat ediyor araştırırsan detaylı bilgi alabilirsin.

hergele1905

Kimse bilmiyor devletin neye karar verip vermediğini. Aynı şekilde kuralları ve şartları var. Araştırıp kendin öğrenebilirsin detaylı bir şekilde.

Üst Alt