Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasında takip ve süreçler

kader12

13 temmuz son teslim tarihiydi, 9 temmuzda teslim ettim. şuana kadar herhangi bir gelişme olmadı. sizinle birlikte evrak teslim eden arkadaşlarda hangi aşamada acaba bir bilginiz var mı?

Arkadaşlar güvenlik soruşturması tercih döneminde başlıyor yoksa atanma sonucundan sonra mı?

Osman bey beni geçtiğimiz Salı aradılar ve güvenlik soruşturmamın olumlu olduğunu 12 Aralık’ta giriş kapısında olmam gerektiğini ve evrak vereceklerini o evraklar ile hastaneden sağlık raporu almam gerektiğini sağlık raporunda sorun çıkmaz ise 1/2 güne iş başı yapabileceğimi belirttiler. Durum bundan ibaret. Beklemek çok zor, süreç maalesef uzuyormuş bu şekilde.
Sizlerinde hakkınızda hayırlısı olsun..

kader12 hangi numaradan aradılar, bizi de ararlarsa açamazsak haberimiz olsun. Hayırlı olsun bu arada

Arkadaslar bn ekpss den atandm ama guvenlik sorstrmasini gecemedim ne yapmaliyim yardmci olursanz sewinirim tskler

Dava açabilirsin tabiki. Fakat süreç uzun ve yorucu olacaktır. Muhtemelen güvenlik soruşturmasını neden geçemediğini tahmin ediyorsundur. 657 sayılı kanunu incele. Eğer sicilinde bu kanunda olmaması gereken bişi varsa pek uğraşma.

657 Sayılı Kanun 48. Maddeyi okuyun

Engelli memurlar için Güvenlik soruşturması

Arkadaşlar güvenlik soruşturması kaldrıldı mı?

Emniyet genel müdürlüğü resmi internet sayfasında memurluğunu kazanan adaylar için istenen belgeler arasında güvenlik soruşturması formunu koymamışlar

Aşağıda istenen belgeler arasında güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu yer almıyor yoksa kaldırıldımı

İstenilen Belgeler:

1.EKPSS sonuç belgesine ilişkin internet çıktısı,

2.ÖSYM’ce yerleştirildiğine dair internet çıktısı,

3.Diplomanın aslı ya da noter tasdikli örneği (2018 EKPSS Kılavuzuna göre noter tasdikli örneği ya da aslının getirilmesi gerekmektedir.)

4.Ortaokul veya lisede hazırlık okuyanların, bu durumlarını gösterir belge,

5.Kadro için özel şart olarak evrak istenmişse; (Avukatlar için Avukatlık Ruhsatnamesi) bir örneği,

6.Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi (T.C. Kimlik Numaralı),

7.Askerlikle ilgili durum belirtir belge aslı,( Askerlik Şubesinden Alınacak)

8.Evlik cüzdanının 1. , 2. ve 3. sayfalarının fotokopisi

9.“Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre alınmış veya bu Yönetmelikçe geçerliliği kabul edilen en az yüzde 40 veya üzerinde çalışabilir engelli olduğunu gösterir sağlık raporu aslı veya noter tasdikli sureti (fotokopi kabul edilmeyecektir),

10.Herhangi Bir Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanlar için, görev yaptığı kurumdan alacağı onaylı hizmet belgesi,

11.Son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık (4 adet) fotoğraf,

12.Eşi kamu kurumunda çalışanların eş görev belgesi aslı,

13.Atanma talep dilekçesi (form 2),

Emniyet genel müdürlüğü personel daire başkanlığını aradım bu konuyu sordum güvenlik ve arşiv soruşturması formunu doldurmamıza artık gerek olmadığını bu işi kendilerinin halledeceğini söylediler

Ben de egm ye atandım sizce guvenlik sorusturmasi ne kadar sürer?

Güvenlik soruşturması formunu doldururken..?

Arkadaşlar bilen yardımcı olabilirmi ? Bu forumda kardeş bilgileri istiyo ya evli olanlarıda yazıyormuyuz ?

asselingooo evet. Evli olanları da yazıyorsunuz. Ama evli olanların eşlerinin ve çocuklarının isimlerimiz yazmıyorsunuz. Sadece kardeşlerinkini yazacaksınız ve adreslerini de.

Güvenlik sorusturmaları uzun sürer mi?

kısalması konusunda calışma vardı sanırım sonuçlanana kadar başka işte çalışmalı mı yoksa beklemeli mi sizce

Ekpss evrak listeleri

Arkadaşlar güvenlik sorusturmasi bittikten sonrami kuruma evrak teslimi yapacaz bilen varmı

Kapıda üst aramasından geçmeden biletini alıp uçağa binemiyorsun. Bu mantikla, üstünü bir arasınlar, verirsin evraklarını.

Merhaba muhtara polisin gelip beni sorması güvenlik soruşturmasının hangi bölümde olduğunu gösteriyor acaba bilgisi olan var mı

EKPSS 2018/2 ile atananlar güvenlik soruşturması ne zaman sonuçlanır

Mrb arkadaşlar güvenlik soruşturması ne zaman açıklanır acaba bilgisi olan yada tahmini olan var mı ?

Önceki dönem mebe atanan arkadaşların guvenlik sorusturmasi ne kadar sürmüş acaba bilen var mi bir de yeni başlayan lise mezunu hizmetli maaslari ne kadar cevaplarsanız sevinirim şimdiden tesekkurler

EKPSS 2018/2 ile atananlar güvenlik soruşturması ne zaman sonuçlanır

Mrb arkadaşlar güvenlik soruşturması yaklaşık olarak 2 ay oldu başlayalı ama herhangi bir gelişme, haber yok bilgisi olan var mı ne zaman açıklanır yada bilgi alabileceğimiz bir yer var mı acaba ?

Meb ise atandgnz kurum sorustrmanız bitmiş olup toplu başlatmayı bekliyor olabilirsinz.çünkü bnm su an öyle.sorustrmm bitti ama diğerlerini beklyorm

Üst Alt