Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasında takip ve süreçler

Güvenlik soruşturması olumsuz olduğu takdirde yine bize tebligat geliyor mu? Yoksa sadece olumlu olduğunda mı geliyor?

Arkadaşlar ben hala zimmete düşmedim emniyetten m bilgi alıcam yardımcı olur musunuz? Arıyacaksam ankara emniyetinde hangi birimle görüşücem?

aslııı

Olumsuz oldugunda geliyor olumlu da gelmiyor

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güvenlik soruşturması na takılan ataması yapılmayan var mı ? Merak ediyorum şahsi olmayan birinci dereceden yakınının işlemiş olduğu bir suç atamaya engel mi içimi kemiren bir husus ilk kez sınava giriyorum arkadaşlar bilgisi olan yada başına gelen lütfen bilgi verirse sevinirim...

deryabalcı

Evet engel maalesef,ohal de suçun şahsiliği kalmiyor.

2017/1 Ekpss ile Memurluğa geçen arkadaşlar güvenlik soruşturmasına girdi mi..?

Merhaba arkadaşlar,
geçen yıl memur olarak çalışırken bir üst kadroya geçen arkadaşlar nasıl bir süreçten geçti..?
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
Bir üst kadrodan kastım YH sınıfında çalışırken GİH sınıfına geçenler..

Atamada soruşturma süreci

Merhaba arkadaşlar öncelikle atanan arkadaşlara hayırlı olsun... daha öncesinden atanıp deneyim sahibi olan arkadaşlar soruşturma süreci nasıl ilerledi bulunduğunuz semte araştırma için gelindimi yada sadece sicil olarak mı inceleme yapılıyor

green16

böyle bir şeye nasıl evet dersiniz? fetö'den atılanların bile bir çoğu görevlerine geri iade edildi hala daha ediliyor. emin olmadığınız ve bilginiz olmayan bir konu hakkında kesin hükümlü konuşmayın.
güvenlik soruşturmasına takılıp olumsuz olacak durumlar.

yüz kızartıcı suçlar. hırsızlık, dolandırıclık, rüşvet gibi. devlete karşı işlenen suçlar. mit kayıtlarında adınızın geçmesi gibi gibi önemli şeyler. birinci dereceden bir yakınınızın suçlu olması güvenlik soruşturmanızı olumsuz etkilemez.

Hicbir seyden haberin yok,keske atip tutmadan haberin olsaydi bazi seylerden.Suan saglik bakanligi grubu var whatsapp ta 8 aydir insanlar yaziyorlar.İşe baslatilmayan 30 küsür insan var sadece bu grupta.Memurlar nete de girseniz gorursunuz gercekleri.

Arkadaşlar güvenlik soruşturmasında kardeşimizin yaptıkları bizi etkiliyor mu???ben hayatım boyunca bırakın illegal legal bir derneğe dahi üye olmadım.. dersaneye bilen hic gitmedim...avukata sordum kesinlikle yok dedi suçlar şahsi dur felan dedi ama benim aklımda hep soru....neden öyleyse kardeş yazioz...

Ohal bile olsa böyle bir risk bence kesinlikle alınamaz.. kardeşim suç yapmışsa cezasını o ödeyecek devletin kalkıp bana ödemesi hem kul hakkı hem haksızlık hem hukuksuzluk olur...2 ayrı avukata sordum.kesinlikle olmaz masumiyet karnesi suçların şahsiliği evrenseldir dediler...Ahim ve her türlü uluslararası ceza mahkemesinde yaptırımları ağır tazminatlar felan dediler be bize daha öyle bir vaka gelmedi dediler..

Ekpss atandım atandığım il mi güvenlik soruşturmasıni yapacak yoksa yaşadığım il mi

Arkadaşlar Gaziantep adliyesine atandım ordaki emniyet müdürlüğümü güvenlik soruşturması yapacak yoksa yaşadığım il ve ya ilçe mi bilgi verirseniz sevinirim

Elenme durumu / Güvenlik Soruşturması

Arkadaşlar merhaba ,

Ekpss ile Şanlıurfa MEB memur olarak atamam gözükmekte , İzmir ilinde kalmak için dilekçe verdim . Ancak Güvenlik soruşturmasında neler var ? ne gibi sebeplerden elenebiliriz.

Aile içinde birinin GBT si var ise elenirmiyiz.

Ayrıca bir ceza davam var ama müştekiyim yanı davacı olan benim bu da etken mi

Davanizin olmasi atanmaniza engel degil,benim devam eden ceza davam var atandim.

Ayrıca aileden birinin gbt si olmasi da atanmaniza engel degil.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardesim senin hic bir yasadisi orgut dernek vb ile irtibatin ve iltisakin olmasin ve yuz kizartici bir cezan veya devlete karsi islenen bir sucun olmasin onun disinda kasti 1 yil ve uzeri cezan olmasin memur olursun..aile sadece emniyet mit askeriye gibi gizlilik dereceli mesleklerde karsina cikar...onun disinda etkilemez..Suç ve cezalar sahsidir ve masumiyet karinesi evrenseldir..

Son engelli öğretmen ataması üle atanan öğretmenlerin soruşturması ne zaman belli olur bilgisi olan var mı

Arkadaşlar bende açıktan milli savunma bakanlığına atandım işçi olarak acaba soruşturma ne kadar sürer tahmini evraklar 6 Ağustos’ta bakanlığa ulaştı yardımcı okursanız sevinirim

Arkadaşlar birşeyi çok merak ediyorum,acaba dövme memur olmaya engel teşkil eder mi,güvenlik soruşturmasında problem oluşturur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.

Msb yada tsk güvenlik soruşturması ne kadar sürüyor arkadaşlar..

Bana msb'den 3 ila 6 ay arası dediler 45 gün oldu hala bir haber yok hocam beklemekten başka çare yok :)

MEB'de Güvenlik Soruşturması süresi ne kadar?

Milli Eğitim Bakanlığı Daimi işçi alımında güvenlik soruşturması süresi ne kadar sürüyor bilen var mı ?

bir iki ay kadar suruyormuş hayırlı olsun nereye başlıyorusnuz

arkadaslar cümleten hepinize hayırlı olsun diyorum özellikle kamu ve halk sağlığına ataması yapılan arkadaslar gireceginiz yer sağllk ımudurluğu tarafından belirleniyor ben gecen sene atamam kars halk sağlığına atandım 7 ay sonra bir defaya mahsus istanbula eşimin yanına tayin istedim suan hastanede calışıyorum yani kurumlar birleştiği için il saglık mudurlugu nerede açık varsa oraya yolluyor sizi fakat tayin istiyecek arkadaslara ayrıca yardımcı olabilirim soruları varsa birde güvenlik sorusturmam 4 ay kadar sürdü bekleyin saglıkçılar zimmete bakın ara ara

Merhaba 2018 Mart İŞKUR üzerinden başvuru yaptım evrak teslimi Mayıs 15 ve hala ses soluk yok. Eve polis geleli 2 ayı geçti ancak hala haber yok.
Kurum Gölcük donanma komutanlığı aşçı olarak daha ne kadar sürerki acaba😔

Merhaba,
Bende Gölcük tersane komutanlığına başvuru da bulunanlardanım. Süreç baya uzadı Diğer arkadaşlarda beklemede kimseye bir bilgi gitmemiş benim bildigim kadariyla hala beklemedeyiz malesef

Arkadaşlar DPB arıyorum ulaşamıyorum sorum şu benim rapor sürem bitti atanırsam sorun oluyor mu ya almak istersem ayni oranları alamazsam yanı %40 altında olursa atamada sorun oluyor mu bilgisi olan acil yardımcı olabilir mi kimseden cevap yok

arkadaşlar, babamda işkur aracılığı ile engelli kadrosunda sağlık bakanlığı na engelli asil olarak atandı, evraklar 17.11.2018 de teslim edilip araştırma yapılacağı söylendi.
Bu süreçte tam olarak ne araştırılıyor Nelere bakılıyor ?
Babam emekli engel oranı %75
Süreç hakkında bilgi sahibi olan paylaşabailir mi ?

Üst Alt