Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasında takip ve süreçler

Hayrlı olsun darısı Sağlık Bakanlığını bekleyenlerin başına ve tabi diğer kurumları bekleyenlerinde

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırlısıyla inşallah ama bulunduğunuz yere atanmışsınız gayet ii
çalışıyo musunuz hala peki?

Benim de Halk Sağlığı

hayırlısıyla inşallah ama bulunduğunuz yere atanmışsınız gayet ii
çalışıyo musunuz hala peki?
Evet sehrime atandim cok sukur.

Evet supermarkette reyoncuyum,ciktim isten ama baktim guvenlik sorusturmasi cok uzun surecek bu işe girdim.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anlıyorum ben sordum işten hemen ayrılmayın 3-4 ay sürer diye uyarmışlardı çok şükür.beklemek gene de zor ama.

Benim İstanbul ve İstanbul da yaşamıyorum çıkan işlerede başvuramıyorum ha bugün ha yarın çağırcaklar diye uzadıkça can sıkıcı bir hal almaya başladı umarım daha da uzamaz yaşadığım şehiri kışın ortasında değiştirmek yeni bir hayat kurmak zor olacak ama yeterki olsun biz bütün engellerimize rağmen herşeye katlanmaya alıştık artık

istanbul güzel ama hayat pahalı.Allah kolaylık versin ama size güzel bi haberinm var belki bilmiyorsunuzdur.istediğiniz yere tayin aldırabilirsiniz bilginiz olsun hatta ilk evrak tesliminde bile dilekçeyle talep edebilirdiniz.1 tayin hakkınız var ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Evet bende çok araştırdım sordum ettim bizzat kendim kuruma gittim başlayınca dilekçe verebileceğimi söylediler şansımı deniycem umarım kabul olur
Herkes için hayırlısı olsun işe başlayanlar buraya yazarsa bizimde umudumuz artamaya devam edecek

merak etmeyin illaki kabul olur çünkü 1 tayin hakkınız var yasal olarak...

haberi telefonla mı veriyorlar eve zarf gelmiyor mu

bir de ankaradan bakanlıktan mı arıyorlar atandığınız şehirden mi

son olarak ne diyorlar tam olarak aranan arkadaslar söylerlerse :)

arkadaşlar göreve başladım. öğrencı işlerı daire başkanlığına verdıler. darısı tum bekleyen arkadaşların basına ınsallah.

hayırlı olsun tekrar...darısı bizim başımıza sıkıldık artık baya yaa...çok zor beklemek.

kamu hastanelerine atanıpta işe başlayan biri varmı acaba ??bugün facebook ekpss gruplarında mersine atanan bi arkadaş işe başlamış öyle yazmış arkadaşlar

arkadaşlar şükür güvenlik soruşturmam bitti yazı ankara adalat bakanlıgına gönderildi bir hafta içinde onay verilip amasyaya intikal eder darısı bekleyenlere inşallah

ermer46

Nereye atandiniz,ne zaman vermistiniz evraklari.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zelihaabaydın

Bu gün evrak teslim son günün üzerinde iki ay geçmiş tık yok ne durumdayız haber yok ses yok artık heveste kalmadı sabır çatladı

mehmet_ea

merhaba bende 2017/2 ile Tkhk na atandım 2 ay oldu ama hala güvenlik soruşturması sonuçlanmadı. sonuçlandığında tarafımıza yazılı bilgi veriliyor mu?

Atandıgıniz birimi arayın, tkhk atananlar güvenlik Soruşturması devam ediyor bana 15gün sonra bizi ara dediler

ermer46 adalet bakanlığında ne olarak atandınız? Bende atandım güvenlik soruşturmam bir ay önce bitti ama daha başlamadım,ses seda yok bakanlıktan

Merhaba Arkadaşlar ;

Meb geçen hafta aradılar çağırdılar bir haftadır çalışıyorum. İnş bekleyen arkadaşlarda en kısa zamanda görevlerine başlarlar. Beklemek gerçekten çok zor oldu ama sonunda başladık .

Göreve başlayan herkese hayırlı olsun lütfen halk sağlığına atanıp göreve başlayan varsa söylesin

bazılarının soruşturması bitmiş bazılarının devam ediyormuş galiba sistemden toplu açıklancak diye duydum face sayfalarında.

Üst Alt