Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasında takip ve süreçler

Merhaba benim güvenlik soruşturmam bitmiş bugun gorustum. size tebligat yollandi elinize ulasmadimi dendi. henuz birsey gelmedi bana simdi nasil bir yol izleyeceğim tecrubeli biri var mı atandigim kurum sgk istanbul tasra

elasu

Soruşturmam bitmiş bugün görüştüm demişsiniz emniyetten mi yoksa kurumdan mı aldınız bu bilgiyi aydınlatırsanız çok memnun olurum

kurumdan aldım bilgiyi .
istanbul il müdürlüğüne yollandi dosyaniz orayla görüşün dedi mesai saati gectigi için arayamadm kurumu ama tebligat gelmedi bana muhtarliga falan da sordum yok yani .

elasu

Çalışacağınız yer ile irtibata geçin tebligatın size ulaşmasına gerek yok. Orasının gel imza at demesi yeterli.

Arkadaşlar bugün tanıdık bir emniyet müdürüne güvenlik soruşturmasını sordum oda adliyeden öğrenebileceğimizi artık değiştiğini söyledi bu ne kadar doğrudurki herkes emniyet veya kuruma soruyor birde adliye çıktı

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░‪  ░

Son düzenleme:
Arkadaşlar emniyete ve adliyeye gittim emniyette güvenlik soruşturması birimi dediki normalde güvenlik soruşturması kişinin ikamet ettiği yerde oluyor fakat sağlık bakanlığında yoğunluk olduğu ve süreci hızlandırmak adına güvenlik soruşturması Ankara emniyet müdürlüğünede yapılıyormuş yani Sağlık Bakanlığına bağlı kurumları bekleyenler ikamet ettiğimiz yerden değil Ankarada ki emniyet müdürlüğünden bilgi alabilirmişiz

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gib atananlar

Gelir idaresi başkanlığına atananlar güvenlik soruşturması ne durumda başlayan var mı acaba?

Bandırma onyedi eylül üniversitesi. Bugün aradılar hemen başlayabilirsin dediler :) Şehir dışında olduğum için nasipse Pazartesi iş başı yapıyorum.

ben memur olarak atandım bende başlamadım yazı işleri müdürüyle konuştum evrakları geçen hafta adalet bakanlıgına gönderdi yazışmalar uyap üzerinden oldugu için hızlı olacagını düşünüyom kısa zamanda çagırırlar diye düşünüyom bu ayın 15 ne başlatabilirler

Arkadaşlar bu hafta Ankara gidicem tüm gelişmeleri size aktarırım benim bazı evrak sorunm vardı gerçi varmı onu da bilmiyorum ama Ankara ya ulaşmak imkansız en geç çarşamba gidicem az önce aradım sona dönüş yapıcaz dediler hala dönen yok.

umudunuz tükenmesin normal kpss ile thsk ya haziranda atanan bir tanıdığım 2 hafta oldu başlayalı mayısta atanan kamu hastanesine atanan kardeşim ise 1 ay oldu sabır 2018 yılı bizim yılımız olucak sanşsızlığımız devam etmiyecek merak etmeyin ayrıcada sunuda unutmayın sağlık bakanlığı tek çati altında toplandı yani thsk ile kamu halk sağlığı birleşti sadece dua edelim Rabbimiz bizimle olsun ... sabrın sonu selametttir

Biyolog - Kars-Türkiye Halk Sağlığı Kurumu

Güvenlik soruşturmasından sonra kurulan komisyon hakkında bilgi verebilir misiniz?

Güvenlik soruşturması sonrasında komisyon..?

Bu komisyon nedir ve ne iş yapar arkadaşlar kimisi olumsuz soruşturmalara bakar diyor kimisi herkese bakar diyor net bilgi bulamadım.

Komisyon bildigim kadarıyla kuruma atanmanı onaylıyor bir nevi imzadan geciyor yani

ocak ayı sonu kesin başlıyoruz arkadaşlar.
hepimize hayırlı olsun...

Son düzenleme:
bakanlıktan aramalar başladı telefonla arıyolar.ve atanmak istediğiniz yeri soruyolar.isterseniz ikamet ettiğiniz ili söyleyebiliyosunuz ve dilekçe faxlıyosunuz.ki ben halen çalıştığımı ve kesin ne zaman diye sorduğumda ocak ayı sonu kesin dedi ve iş yerine bilgi verebileceğimi hatta şubata uzamamsını söyledi memur arkadaş.bugün sabah itibarıyla çalıştığım yerle konuştum ve ay sonuna doğru gideceğimi bildirdim.

tekrardan hayırlı olsun arkadaşlar...

ylmzcr30

telefonla aradılar kesin ay sonuna kadar başlıycakmışız.hatta iş yeriyle de görüştüm.haber geldiği anda istifa edicem kardeşim.

Son düzenleme:
Sağlık bakanlığına mi atandiniz

Telefonla aranılan arkadaşlar sağlık bakanlığına mi atandı ve ilk defa kamuya atanan arkadaşlar mi

ekpssmakina

ilk atama gümrük ve ticaret bakanlığına atandım.özelde çalıştığım için istafa edicem demiştim.
darısı tüm bekleyenlere kardeşim.

Hayırlı olsun kardeşim ben de kamu hastanelerine atandım daha kurumdan ses seda yok bekliyoruz

ekpssmakina

yakındır kardeşim yakında açıklarlar hayırlısıyla merak etme.bildiğim kadarıyla hızlandırdılar atamaları çünkü ocak ayı çalışan memurların da yer değişikliği talep ettikleri ay o yüzden ayarlama yapılacaktır bu da yakında açıklamalarına vesile olacak diye düşünüyorum

Üst Alt