Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasında takip ve süreçler

Bence seni hemen baslatip iş yukunu azaltmaya bakar mudur,seni oyaladiklarini sanmam prosedur oyledir.Bizim ki 2 ay oldu sorusturma baslamadi bile.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

soruşturmam 23 gündür tamamlanmış.beni işe başlatmaları lazım

Eninde sonunda baslatacaklar bu senin hakkin.15 gün icinde baslarsin tahmini.

işe başlatmasalar dava açarım.hiç kimseye hakkımı yedirmem.ne yaprsalar yapsınlar.beni işe başlatacaklar.mecburdurlar.burası hukuk devletidir.

İyi akşamlar...

Bugün akşama doğru onyedi eylül üniversitesinden tebligat beklerken onun yerine bana başka bir yazı gönderdiler. Yazıda " Engelli sağlık kurulu raporunda çalıştırılamayacağı işlerin niteliği belirtilmediği tespit edildiğinden, engelli sağlık kurulu raporunun tekrardan düzenlenerek üniversitemize gönderin " diye yazmışlar.

Ben sağlık kurulu raporunu yaklaşık iki ay önceden göndermiştim zaten, neden o zaman bu uyarı bana önceden bildirilmiyor da güvenlik soruşturması bitip kuruma gönderildiği zaman bunu bana yeni bildiriyorlar anlayabilmiş değilim. Bana sanki işi yokuşa sürmek için böyle bir şey yapıyorlar gibi geldi.

Moral sıfıra indi. :( Tercihlerimde bana üniversiteyi yazma demişlerdi. Şimdi çok pişman oldum.

faruksevinc56 arkadaşın yazdığı gibi benim atandığım kurumda işi yokuşa sürmeye niyetliyse bende hukuki yolları denemeyi düşünüyorum:(:(

Engelli sağlık kurulu raporununda daha önceden de devlet memuru olabilir ibaresi yok diye sorun çıkarmışlardı. Bu konuda ilk konuyu ben açmıştım konu linki: Atandığım kurum sağlık kurulu raporunda çalışabilir ibaresinin yer almasını istiyor!?

Arkadaşlar sağlıkçılar haziran da mı temmuz da mı atanmışlar halen 1500 kişinin soruşturması devam ediyor. Bize düşen de sanki beklemek. Benim dosya da bakanlığa gitmiş bakanlğı aradım bilgi teyidi için yine bilgi istemişler.

benide dün ankaradan aradılar raporunda calışma alanları doldurulması için tekrardan engelli raporu çıkart diyorlar fakat benim rapor surekli ben bugun hastaneye gittiğimde hastane raporu iptal ediceksin diyor tekrardan dondüm ankarayı aradım ankara raporu iptal edersen memuriyet hakkın gider diyor ne olucak ne yapıcam delirmek üzereyim :( atandığım kurum kars halk sağlığı biyolog :(:(:(:( ne yapıcam bilmiyorum durum bildirir raporuda aldım ama kabul etmediler :(

biyologzeyno

Allah yardımcın olsun , bu evrak işleri büyük sıkıntı çıkartıyorlar bizlere. İnşallah olumlu sonuç alırısn kısa zamanda

biyologzeyno

Devlet Personel Başkanlığının daha önce yayınlamış olduğu bir karar var link: ENGELLİ ADAYLARI YENİ RAPOR ALMAYACAK Bu karara rağmen böyle bir şey istememeleri lazım.

Aile ve sosyal politikalar bakanlığını (alo 183) arayıp bir sorun derim ayrıca BİMER'e yukarıdaki linkte verdiğim DPB bildirisini de referans gösterip şikayette bulunabilirsiniz.

emnglp
inşallah kimi aradıysam herkes baska yere yonlendiriyor kafayı yicem sabah 7 den beri aramadığım numara kalmadı :(

darkjusticer
aradım 184 e yonlendirdi orayı aradım başka siteye yonlendirdi uğrasıyorum bu tur yasayan kimse yokmu :( rapor surekli çalışabilir yazıyor sadece çalışma alanları ve istihdam kısmı bos onun için rapor aldım kabul edilmedi ne yapmam gerekir yarın il sağlık mudurluğune gidicem

Bence sorun hastanede benim de raporum sürekli, memur olabilir yazısı alabilmek için doktorları yeniden dolaştım ve hastalığımla ilgili doktor bir sakınca yoktur dedi heyet onayladı birgünde yazıyı aldım bence hastanede tekrar seni dolaştırıp hastalığınla ilgili doktorun çalıştırıp çalıştıramayacağı yerleri doldurup raporu heyete onaylatabilir ben olsam başka hastanelerede bakarım çünkü bazıları bu konuda çok kolaylk sağlarken bazıları çok zorluk çıkarıyor nereyi ararsan ara o kısmın heleki ciddi bir hastalıksa boş kalmaması lazım

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pera9

onu bende aldım ankara tekrar dondu beni aradı dun raporu yenile diye bugun giittiim raporu iptal et tekrar cıkar dedıler ne yapacağımı bende sasırdım kaldım

]arkadaşlar aranızda ısparta gümrük ve tic. bakanlığına atanan varsa iletişime geçelim lütfen.

Arkadaşlar bunların hepsi bahane, oyalama. Ne kadar geç başlatabiliriz veya iptal edebiliriz hesabı yapılıyor

kardeş bende adalet bakanlıgına atandım amasyaya benden başından beri arayıp dediler çalişip çalişmayacagı alanların doldurulması gerekiyor diye bende raporu yeniledim tekrar düzenleyip gönderdim

Abov su hale bakin at izi it izine karismis resmen. Calisabilecegi alanlarin dolu olmasindan kasit ne. Ne yaziyor mesela

Arkadaşlar burda saglık raporuyla ilgili kurumlara kızmayın sonucta bu engelli raporu ve adı üstünde engelli illaki çalıstırılmaması gereken yerler vardım hiçbir kurum bunu riske atıp personel almaz ilerde bir sıkıntı olunca bunun sorumlulugunu kim alır burada hata raporu veren hastane ve doktorlarındır eger sen engelli raporunda istihdamı degerlendirmissen illaki o engellinin calıstırılamayacagı yerler veya kriterler vardır bunu oraya hastanenin doktorların yazması lazımdı

misal ben raporu 2014 de aldım ilk defa engelli kartı için basvurdum ayrıyetten istihdamı vs. oradaki bütün kısımları degerlendirip çalıstırılamayacagı işler kısmına agır efor gerektiren işlerde çalıstırılamaz yazmıslar ben iş için rapor istemedigim ve talep etmedigim halde ha şunuda söylüyüm benim rapor düzgünde ne oluyor işe basladıkmı hayır kurumlar ne kadar oyalarsak kar hesabı güdüyor emniyet biz evrakları kargoya verdik dediler aradan 1 ay geçti belki fazla kargo hala elimize ulaşmadı diyor kurum işmi yani bu bide yaşadıgım şehire atandım şehir içi kargo 1 ayda ulaşmıyor ve bende buna inanayımmı.

konya42

Bende katılıyorum mesela benim kalp rahatsızlığım var gayet ciddi bir durum ve raporumda ben istesemde istemesemde efor sarfedecek işlerde çalışamaz yazıyor bu doktor ve sağlık heyetiyle ilgili ki yazmasa bile ben yazdırırdım çünkü hayati önemi olan bir nokta benim için kurum hele ki ciddi hastalıklarda böyle bir yer boş kaldıysa sorumluluk almak istemez bence en çok hastane suçlu sürekli raporu iptal etmek yerine yenileyebilir ayrıca araştırmıştım

böyle durumlarda kurumunuzdan ek süre isteyebilirsiniz ben olsam başhekime kadar çıkarım hastahane bunu düzeltmiyorsa başka hastahenlre bakarm

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar sonunda universite aradi ve pazartesi isbasi dedi.

gencural

Darisi basimiza

evrakları 15.09.2017 de vermiştim bugun aradılar başlayayabilirsin diye

Hayirli olsun guzel haberler gelmeye başladi :)

Üst Alt