Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasında takip ve süreçler

08:30 mesai başlangıç saati yazı işlerinde başlatacaklardı vazgeçtiler gıda mühendisisin madem işini yap dediler yemekhane kantin sorumluluğunu verecekler. Her şey iyi güzelde rektörlük binasında olduğum için takım elbise giymek zorunlu bu biraz geriyor

yaa şu kamu hastaneleri neden bukadar uzatıyor bu süreyi anlamıyorum.bakıyorum okuyorum 6 ay nedir ya

Gümrüğe atananlar için başka gelen var mı?

Basima geleni anlatayim. Konya il emniyet guvenlik sorusturmasi yapmis tekirdaga gondermis. 15 gun bekledim. universiteye gelen giden evrak yok . Postaneyi bastim dedim konya il emniyetten universiteye gelen evrak nerede. Emniyet dokme posta adi posta olarak gonderiyormus kayitsiz posta yani. Sonunda bulduk guvenlik sorusturmasini. Ptt gorevlisi gelmesen daha cok beklerdin dedi. Yarin sabah teslim etcek ptt gorevlisi. Takip edin arkadaslar Ben bole sacmalik gormedim.

Ben kurumu aradim biz bilmeyiz sen saglik bakanligini ara dediler,adamlari ne zanan arasam hicbir konu hakkinsa bi bilgileri yok,tesaduf eseri oraya gelmisler gibi :D

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gencural

Hocam en azından nerede oldugunu öğrene bilmişsin bize hiç bir bilgi paylaşılmıyor yasak diyorlar @green16 arkadaşında dediği gibi sadece gönderildigini biliyoruz nereye gönderilmiş hangi aşamada hiç bir bilgimiz yok ptt de oldugunu öğrensek bizde gidip alıcaz

gencural

Sizin yerinizde olsam bu konuda yetkili mercilere şikayette bulunurdum. Bence insan elinden geldiğince bir şekilde hakkını aramaya çalışmalı...

Yapmaniz gereken şu emniyetten sorusturma evraki ne zaman kuruma gonderildi. Ben bu sekilde ogrendim. Devlet hep pttyi kullaniyor

gencural

Kurum hicbir sekilde bilgi vermiyor bu durumda emniyeti mi arayalim sorusturma ne durumda diye.

evrak mi geliyor arkadaslar kirum bizi arayamayacak mi

Ben Emniyeti 13 Ekimde aramıştım güvenlik soruşturması gönderildi dediler aynı gün atandığım kurumu da aradım onlarda evrak henüz elimize gelmedi dediler ve daha sonra 15 günlük bir süreden bahsettiler. Bu cuma günü tekrar kurumu aramayı düşünüyorum eğer evrak yine gelmedi derlerse gencural arkadaşımızın başına gelen büyük ihtimal benimde başıma gelmiş olabilir.

Citos
Atandığınız kurumdan ayrı bir şehirde yaşıyorsanız tebligat göndermeleri gerekecek ve tebligat geldikten sonrada 15 günlük süreniz oluyor.

Bence birlikte hareket etmeliyiz böyle ayrı gayrı olmayacak aynı yerde aynı kuruma atananlar birlikte bişeyler yapmalı iletişim halinde olmalı ben istanbul halk sağlığına atandım aynı yere atanan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir böylece daha sağlıklı çözümler bulabiliriz

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gencural

Hocam sorunda orda zaten daha ağzını açmadan yasak diyorlar bilgi alamadım benimle birlikte bi kaç kişide öyle

Soruşturmam bitti, çalışmak istediğim ilçeyi belirten bir dilekçe yolladım.Önümüzdeki hafta tebligat gelmesini bekliyorum, darısı sizin başınıza.

ayin 13'unde haber geldi bana pzt baslayin diye 16'sinda basladim milli egitim konya.dun(25) evraktaki abi geldi diyor guvenlik sorusturman geldi temiz cikmis.dedim ciddi olamazsin.demek ki yazisma uzun suruyor bu adamlar ayin 13'unde netten telefondan bir sekilde ogrenmisler temiz ciktigini ki bana basla dediler.evragin gelmesi 12 gun suruyor her kurum ugrasmiyor demek ki bir an once ogrenelim baslatalim diye.

ceher

Ayın 15'inden işe önce başlamış olsaydınız 15. günü maaşınızı da almış olurdunuz, maaşlar her ayın 15. günü ödenir.

Hangi kurum hayırlı olsun

Tkhk güvenlik ile ilgili bilgi alanlar var mi

Emniyete soran varmı sagliktan

Emniyet bilgi verir mi

zendark nereye yolladin ilce icin olan dilekceyi bu işe yararmi ilcenin belirlenmesi icin.

İstanbulda ikamet eden adayların güvenlik soruşturmaları

merhaba,

istanbulda yaşayan ve güvenlik soruşturması sonuçlanan / süreci devam arkadaşlar ilçeleri ve atandığı kurumları belirtebilirler mi?

bu şekilde hem ikamet ettiğimiz ilçelerdeki güvenlik soruşturma durumunu diğer adaylardan öğreneceğiz hemde atandığımız kurumların güvenlik soruştrmalarının tahmini süresini hesaplayabiliriz.

tşkler:)

örn:gop ta yaşıyorum / gümrükve tic bakanlığı - soruşturma hakkında bir gelişme yok.

Güvenlik soruşturması bir bilmeceye dönüştü...

Emniyet müdürlüğüne telefonla ulaşamayınca bizzat oraya kendim gittim. Ben kendilerini 13 ekimde telefonla aradığımı ve o zaman güvenlik soruşturmasının bittiğini aradan iki hafta geçmesine rağmen bu evrakın atandığım kuruma ulaşmadığını söyledim. Bana dosya bize geldikten sonra bir haftayı bile geçmiyor, bir hafta içinde tamamlayıp gönderiyoruz dediler.

Evraklarımı kuruma 11 eylülde teslim etmiştim. Bir buçuk ay içinde bu dosya herhalde muallakta geziyor olmalı...:D

elasu

Personel ihtiyacı olan ilçelerden birini seçtim, tam istediğim yere gidemedim bende maalesef.Personel müdürlüğü bakıyor bu işlere, dilekçeyi oraya yolluyorsunuz.

@zendark personel ihtiyaci olan ilceleri nerden öğrendin. guvenlik sorusturmasi tamamlanincami öğreniliyor.

tamamlanmadan öğrenemez miyim yardımcı olur musunuz.

Yahu daha hiç bir haber yok gümrük ve Ticaret bakanlığı kazananlar arasındayım ne arayan var ne soran belirsizlik çok kötü

istanbulda ikamet edip güvenlik soruşturmasında gelişme olan varmıdır?

Üst Alt