Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasında takip ve süreçler

bana cuma ikindi telefon actilar surada baslayin pzt dediler konya milli egitim.eksik evrak olurmus nufus kayit ornegi gibi cunku almamislardi ilk basvururken.maas icin lazimmis ayrica banka hesabi actiracaklarmis.ogleden sonra git dediler gidecez bakalim.25 gunde hallettiler benim guvenlik sorusturmasi isini.ben takimla giderim aga havasini da atmayacaksak ne anladim memur oldugumdan ama kiyafet serbest diye duydum yine konya milli egitimde calisan bir akrabamdan.ilk intiba onemli coni gibi gitmeyelim sonra duruma bakariz.

ceher

Telefonla bildirim haricinde size bir tebligat göndermediler mi ? Normalde tebligat göndermeleri gerekiyor diye biliyorum ben

Soruşturma

Soruşturma için olduğumuz ilin emniyetini arayıp bilgi alabilir miyiz ?

Neyin soruşturması bilgi verir misin

belki isleri hizlandirmak icin direkt kuruma gonderiyorlar dediginiz tebligati cunku yazinizi kuruma gonderdim mi dedi bisi gondermis yani yoksa ben de gel kagidini al bununla kuruma git diyecekler diye bekliyordum.

bir de dosya gidiyormus cuma olunca gitmemis biz kurumu da aradik dosya gelmedi dediler o yuzden az sonra gidecem yani ogleden sonra.dosya gelecekmis eksik evrak isteyeceklermis ben yine ne olur ne olmaz diye cikardim e-devletten.

Arkadaşlar atamam yapılmış aradılar hemen başla dediler ben çalıştığım için hafta başına kadar müsade istedim. Herkese hayırlı olsun

benstery nereye atandiniz hangi kurum ve il evraklari teslim etmeniz işe cevap gelmesi toplam ne kadar sürdü

istanbul güvenlik sorusmasi icin siz hangi numarayi ariyorsunz

Geçen hafta guvenlik sorusturmam icin eve polis geldi. Soru sordu cevapladim.peki simdi ne olacak kac gun sonra belli olur ve memuriyete başlarim ?

Bu soruşturma için illa eve polislerin gelmesi mi gerekiyor ? Polisler gelmeden göreve başlayamıyor muyuz?

Arkadaşlar, İzmir meb'e atanan var mı içinizde? lisans mezunu memur olarak.

Tebligat gonderirler ama ulasmasi cok onemli degil. Atandigin yer gel basla der zaten.

Telefonla ulaşım benim için problem oluyor üstelik atandığım bölgede kiralık evde tutmam gerekeceği için zamana ihtiyacım var bu yüzden elimde son başvuru tarihide olan bildirimli bir tebligat gelmesi lazım.

vetbat

Teşekkürler hocam 3 yılımı yarın tazminat almadan yakıcam umarım yeni başlangıç değer herşeye

işten geliyorum konya meram ilçe milli eğitim.takımı giydik 007 gibi bi gittim ilçe müdürü hariç herkes spor saç sakal.ortalamayı bozduk ama iki tane müdürle tanıştırdılar spor olmazdı.ha işe alışınca bir daha giymem ayrı mesele.banka hesabı açtırdılar anlaştıkları şubeden sonra muhasebede işlem oldu sigorta maaş il milli eğitime ne verdiysem bunlar da aldı resim hariç.

çoluğun çoçuğun var mı diye belge dolduruyorlar ama bir iş uyduramadılar bana çünkü zibil gibi personel varmış.bunlar sanırım benim dilekçe hakkımı kullanarak buraya gönderdiler yarın gel ayarlarız dediler.başlık açmıştım stajyer olacakmışız ders görecekmişiz diye ama o öğretmenlerde var sanırım öyle bir şeyden bahsetmediler direkt çalıştırıyorlar benimle birlikte gelen kız evrak kabul etti bugün o sabahtan gelmiş banka işini halletmiş biz ördek gibi öğleden sonra gittik bence sabah gidin.

Hayırlı olsun ceher
İzmir meb'ten haber yok daha. Hayırlısı olsun inşallah.

12 eylülde evraklarımı teslim etmiştim. Bugün rektörlükten arandım en kısa zamanda geliniz,yazınız geldi denildi.
Allah bu mutluluğu sizlere de yaşatsın. Mevla yar ve yardımcımız olsun bundan sonrasındada.

Son düzenleme:
şizo

teşekkür ederim.bugün gördüğüm atama kararnamesinden bahsedeyim valilik ayın 3'ünde onaylamış ayın dördünde başka bir yer onaylamış beni ayın 13'ünde aradılar artık yazıştılar mı ne oldu bilemiyorum.emniyet müdürlüklerinin hızları farklı olabilir bir de dosyamda gizli ibareli kağıtlar vardı güvenlik soruşturması.yani bir şeyler yapıyorlar ama kimi erken hallediyor kimi uzuyor.atlatırsınız umarım çünkü başladıktan sonra bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.boş beklemek insanın sinirini bozuyor yoksa bir şey çıkar mı endişesi değil.

ceher

Zaten sinir bozucu olan boş boş beklemek. Bir an evvel bitirseler de başlasam diyorum buradaki diğer arkadaşlar gibi.

Yavaş yavaş oluyor sanırım hadi hayırlısı inşallah :) Ceher ördek gibi gittik demişsin ya sesli güldüm heee :D herkes için hayırlısı olsun inşallah bizde beklemedeyiz daha gelen yok giden yok :)

SELAM GENÇLER BENDE bugün başladım meb e .12 eylülde teslim ettim 16 .sı başladım..hadi hayırlısı bakalım

En iyisi bu saatten sonra kasımın ortalarına yakın iş başı yapmak, nede olsa maaşlar her ayın 15'inden sonra ödeniyor. Acele etmeye gerek yok...:D

Az önce istifa ettim yeni bir başlangıç için hazırım

benstery

Hayirli olsun diyelim o zaman simdiden.

Hic mi yasadisi bi sey yoktu sirkette. Eksik sigorta fazla calisma gibi. Buradan hareket edip alma ihtimalin yok mu?

Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığını kazandım 05.09.2017 tarihinde evraklarımı teslim ettim ama hala bir geri dönüş olmadı herkese hayırlı olsun.

İstifa eden arkadaşlar kıdem tazminatınız sizin hakkınız kendiniz istifa etseniz dahi kurum ödemekle mükellef. Ödemezse bir avukata vekalet verip dava acın öyle yada böyle iş mahkemeleri işçinin yanında yüz kızartıcı bir sebebten ayrılmadıgınız sürece kıdem tazminatınızı alabilirsiniz.

Omerzknac

İş kanunu açık şekilde diyorki kendi istifa eden çalışana (haklı bir neden olmadan)işveren tazminat ödemekle mükellef değil. Devlet memurluğuna atanmak haklı bir neden değil

Üst Alt