Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasında takip ve süreçler

E tabi evrak yogunlugu. Normalde Bakanlik 9 gun once baslayabilirsin dedi. Buna ragmen bekletildik cunku kurumda evrak isleri cokmus :)) sıkıstırmasam haftaya kalirdi. Arada arayin rahatsiz edin, ben tum ilgililerin cep numarasini almistim. İsleri hizlandirmak icin iyi bir yol diyebilirim.

ben evraklarimi gecen hafta teslim ettim şu gunlerde gondereceklerdi guvenlik sorusturmasi için sizce neZaman biter

Halk sağlığına atananlar güvenlik soruşturmasıyla ilgili bir gelişme var mı

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 in den once baslasaniz maasa yetisirdi bari. Gercekten bir benmi ise basladim anlamadim bu isi. İnsallah tez zamanda baslarsiniz arkadaslar. Memurluk gercekten bir baska ***MASALLAH***

vetbat

Atandığınız kurumun ilçesi ne zaman belli oldu bilgilendirirseniz sevinirim.Bende ev tutacam daha hangi ilçeye atandığım belli değil:S

Selam arkadaşlar sizden ricam beni bilgilendirirmisiniz
Ben osmaniye TKHK atandım diyarbakırda ikamet ediyorum evraklarimida diyarbakir TKHK teslim ettim onlarda 02.10.2017 tarihinde evrakları ankaraya gonderdiklerini söylediler bende evrak takibi için barkod numarası aldım aradan 1 hafta geçti ama hala evraklarım diyarbakırda görünüyor acaba ankaraya gitmeden mi güvenlik soruşturması yapılıyor beni kimse ne aradı nede sordu ankarayi arıyorum kimse telini de açmıyor sizce ne ola bilir...

Son düzenleme:
e.yilmaz2104

Güvenlik soruşturmasını bağlı olduğun ilin EGM yapar, acele etmemenizi öneririm normalde bu soruşturma süreci yasal olarak 1 ile 2 ay içerisinde sonuçlanıyor. OHAL olduğu için fazla olmasada biraz uzayabilir

vetbat

15 i değilde sorunsuz şekilde başlamak nasip olur inşallah bizede. Evet 2.tercihlerde kazananlardan sadece sen başladın hocam. Ya torpilli yada kurumun acil memur ihtiyacı var diye düşündüm ben. Sürecide izleyebilen tek sendin

darkjusticer
Teşekkür ederim şunu merak ediyorum basvuru evrakları ankaraya gitmeden mi güvenlik soruşturması yapılıyor

Belediyeye atandım. 7 eylül günü teslim ettim evrakları kuruma. Dün sabah eve polisler gelmiş eşim dedi. Soru sormuşlar. Muhtarı aramışlar. Babamı da aramışlar oğlun kaç yılında kaza yaptı, kaza sonrası süreçle ilgili bilgi almışlar. Bugün gittim soruşturma sonucunu kurumuna yazdık dediler. Kurumu aradım sonuç elimize ulaşır ulaşmaz bilgi vericez sana dediler. Gelip başlarsın 15 gün içinde.
herkese hayırlı olsun.

Benim evime polisler geleli 15 gün oldu henüz hiç bir gelişme yok

@zendark
Benimki Merkez oldugu icin yerim belliydi zaten

@elasu
Evet 6 gundur calisiyorum

@benstery
Torpil en nefret ettigim sey insallahda olmaz hic bir zaman. Evet kurumun ihtiyaci var biraz da iletisim gucum yuksek.

Osb veteriner biyolog ve mühendis almış, sizde bunlardan birine atanmışsınız.Sizin işlemlerinizin erken bitmesi normaldir.Hayırlı olsun siz teknik kadroda çalışıyorsunuz, bizden bir hayli yüksek maaş alacaksınız:)

zendark

15 inde belli olur bakalim. Okulu son siniftan birakmistim 7 yil kadar. İyiki gidip bitirmisim, zararin neresinden donersek kar.

İnşallah bizlerde en kısa sürede dönüş alırız atanmayı beklerken yaşadığım stresten daha çok stres yaşıyorum hele benim gibi küçük yerden büyük bir şehire atanıp hayatı tamamen değişeceklerin sıkıntısını gayet iyi anlıyorum heran çağrılabilirim endişesiyle hiç bir işe başvuramıyorum sonuç olumlu olacak mı bişeylere takılcakmıyız

eğer olursa ne zaman olacak ne zaman maaş alabilcez taşınmanın zorlukları kışın yaklaşması hepsi birer stres sebebi sanki şu an zaman durmuş gibi herkes şükret ki atandın diyor ama ne zaman göreve başlarım ogün içim ferahlar inşallah en kısa sürede olumlu dönüşler alır ve göreve başlarız

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pera9 beklemek zordur. Ben mesela zaten memurum sağlık bakanlığında beni zorlamaz maddi açıdan her açıdan. Kurum değişecem dedim sınava girdik Teknikerlik geldi. Şimdi bende bekliyorum ama halihazırda işimin olması beni baya rahatlattı hiç takmıyorum. Allah sana ve senin gibilerine sabır versin bilinmezlik içinde beklemek çok zor.

vetbat hangi il hangi kuruma atandiniz iletisim gücüm yüksek demissiniz ozel bisey mi yaptınız mesela il emniyeti falanmi aradıniz takipmi ettiniz evrak süreçlerinizi deneyimlernzi paylasirsaniz cok sevinirim

elasu

Orman ve Su Bakanligi, oncelikle evraklari verecegim yerle irtibata gectim. Bi kac kez arayinca listeyi acikladilar. İvedi bir sekilde evraklari hazirladim. İkiser ucer kopya ve listedeki siraya gore dizdim. Ailemide alip Bakanliga gittim. Guzel bir sohbet ve kusursuz evraklarla islemim 10 dakika surdu. Tayin isteyip istemedigimi sordular ancak atandigim yerde en azindan 1 yil durmami istediler. Kabul ettim saygilarimi sunarak ve cep numaralarini alarak ayrildim.

Bir hafta sonra aradim sorusturma evragini gonderdik il valilige sizde takip edin dediler. Valiligi aradim evrak numarasindan sorguladi ve emniyete gonderdiklerini soyledi. Emniyeti aradim guvenlik sorusturma birimi olsa gerek, cocugumun okul durumu ve uzak mesafeye tasinma ve ozel sektorden ayrilma programim icin sordugumu, ev bulmak icin gitmem gerektigini soyleyince evragin tamamlandigini ve Bakanliga yollandigini soylediler. Bakanliktaki memuru cepten aradim sorusturma sonucu gelirse haber veririm dedi ve verdi de. Sonra atandigim ili aradim ve kararname gelirse aramalarini istedim.

Kararname Bakanliktan ciktiktan sonra ailemide alip ev tutmaya gittim evi buldum ayni gun kararname gelmis, gittim imzami attim ve mazeret izni alip evimi tasidim. Su an calisiyorum ve mutluyum cok sukur. İnsallah hayirli olur hepimize.

Evine polis gelen var mı?Sürekli böyle bir söylenti dolaşıyor.Güvenlik soruşturmasında şart mıdır polisin eve uğraması?Dün ev telefonumu yanlışlıkla birisi aradı falanca kişinin evini aradınız yanlış numara deyip kapattım emniyetten olduğundan şüphelendim.Paranoya mı oldum acaba?

@velbat
hayırlı ugurlu olsun ne mutlu size ben evraklarimi posta ile yolladım gectigimz hafta sorustrma icin yolluyacaklarini soylediler dahada aramadım çekiniyorum aramaya .
güvenlik sorusturmasi ne kadar surecek merak ediyorm biran once is basi yapmam lazim

Bu ayın sonlarına doğru bir netice çıkmazsa mahalle karakoluna gidip bilgi almayı deneyeceğim.

valla ben sürekli aradım bekliyorum arıyacağımda kimse çekinmesin kibarca cevap veriyorlar

Son düzenleme:
Üst Alt