Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasında takip ve süreçler

Tabiki haber veririm. İyide siz evrak ulaştımı onu soruyorsunuz ne var ki bunda. Altı üstü yardımcı olacaklar bi şey değil ama yinede hayırlısı.

Ben evraklari kuruma teslim ettim emniyete filan gondermediler 3 nusha guvenlik sorusturmasi evraklarini aldilar bakanlik emniyete gondericek siz goturmeyeceksiniz dediler,size de boyle mi oldu arkadaslar ?

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün polisler eve gelmiş ben işyerindeyken demekki süreç başlamış bakalım ne kadar sürecek?

Ben güvenlik soruşturmasini bi yere onaylatmadim kabul ettiler,zaten ne desem koy gozune aman bosver tarzinda yaklastilar simdi bi eksik ciksa ararlar insallah bunlar yuzunden elenmem.

işin garip tarafı nedir biliyor musunuz arkadaşlar ???

Biz atandığımız kuruma zaten adliyeden alınmış adli sicil kaydını veriyoruz öyle değil mi ??? (üstelik e-devletten alınan belgelerde kabul edilmiyor çook ilginç:confused::confused::confused::confused::confused:) Eğer ki memuriyette engel bir suç olsa zaten referans noktası da bu belge değil mi ???

peki o zaman soruyorum ?

Hakkımızda kayda işlenmiş bir adli suç yokken (adli sicil kaydı temizken) bu güvenlik soruşturması ve arşiv formu (atamalarda bunun yüzünden 2-3 ay uzuyor yani :() hangi amaçla yapılıyor ?

Devlette adli makamların üzerinde bir yargılama ve suç araştırma mekanizması mı var ???

Eğer ki memuriyet için engel teşkil eden herhangi bir durum söz konusu olur ise bizlere bu temiz sicil kaydı veren adli makamlarda suçlu olmuş olmazlar mı ???

NEYSE..!
:mad:

darkjusticer

Adli sicil kağıdı istemediler bizde, zaten site de yazmıyor istenilen evraklarda.Şimdi hepten ikileme düştüm :D

Benim güvenlik soruşturması 5 aya yakın sürdü. Tkhk na atanmıştım ocak ayında

mehmet_ea

hayırlı olsun. Umarım bizimkiler bu kadar sürmez, görevli bana 6 ay hatta 1 yıl bile sürebilir demişti. 1 - 2 ay neyse de bu kadar sürede ne yapılıyor anlayabilmiş değilim doğrusu...

Sonucu nasil ogrenicez,veya hangi aşamada oldugunub?

Normalde olurlar kardeşim .sadece makam degil sende suçlu olursun normalde???

Güvenlik soruşturması süreci(ekpss ile atananlar)

6 eylul 2017 tarıhınde evraklarımı unıversıteye teslım ettım. süreci beklıyorum.

Sorusturma evragim Bakanliga ulasmis. 2 gune hallolur dediler yani toplamda 21 gun surmus oluyor.

arkadaşlar güvenlik soruşturması ile ilgili evrakı atandığınız kuruma veriyorsunuz onlarda resmi yazı ile emniyet müdürlüğüne gönderiyor, yoğunluğu göre değişiyor ama takribi bir ay falan sürüyor işlemler bitip atamanız yapıldıktan sonra kurumunuz size atama onayınızı gönderir.

arkadaşlar güvenlik soruşturması ile ilgili evrakı atandığınız kuruma veriyorsunuz onlarda resmi yazı ile emniyet müdürlüğüne gönderiyor, yoğunluğu göre değişiyor ama takribi bir ay falan sürüyor işlemler bitip atamanız yapıldıktan sonra kurumunuz size atama onayınızı gönderir.
Atamaasinda sakinca vardir diyen veya atamayi yapmayan emniyet mi kurumumuz mu.Kurumumuzsa mesela saglik bakanligi ankaradan mi buna karar veriyor yoksa bulundugumuz şehirdeki kurumlar mi karar veriyor.

Atanma süresinin uzun sürmesi galiba güvenlik soruşturması ile alakalı, yani güvenlik soruşturması tamamlandığı andan itibaren iş bitiyor, diğer teslim edilen belgelerin işlem süresi aşağı yukarı bir hafta kadar sürüyor sanırım. Bu konuda daha net bilgisi olan arkadaşlarda yazabilirse sevinirim.

Mesela kurum için verilen atanma dilekçesi, ÖSYM sonuç belgesi, diploma örneği, fotoğraf vb. işlemler kurumun kendi içinde çok kısa sürede halledebileceği işler

Mal bildirim formunun incelenme işlemi ne kadar bir süreyi kapsar bu konuda bir malumatım yok ama sanırım o da aylarca sürecek bir işlem değil gibi geliyor bana...

Atanmanın tamamlanması güvenlik soruşturması ile paralel giden bir işlem olması lazım

Son düzenleme:
merhabalar bende 19 eylülde teslim ettim emniyete gönderilmiş belgeler ama tık yok

Eve sivil polisler gelmişti geçen hafta nereyi arayıp öğrenebilirimki bakanlığa gidip gitmediğini evrağın

benstery

İl emniyet mudurlugunu ara guvenlik sorusturma birimini baglattir. Oradan memur beyler yardimci oluyorlar.

Ben evraklarımı bulunduğum il e teslim ettim onlar ise 29.09.2017 tarihine kadar bizde kalacak ondan sonra ankaraya göndereceğiz dediler sizce bu nasıl oluyor bileniniz var mi arkadaşlar

Aksam uzeri aradilar 10 is gunu icerisinde baslamam gerekiyormus. 950 km yol git ev bul ikameti hallet geri don. Evi kiraya ver, topla, tasimaci bul, cocugun okul kaydini al, elektrik su dgaz internet aboneliklerini iptal et. Vs vs vs. Arkadaslar baska ile atananlarin cok isi olacak hazirlik yapsin. Darisi hepinize insallah.

Bnde sgk ya atandim istanbul. Benim soruşturma ne kadr surer tahmininz vrmi

Bnde sgk ya atandim istanbul. Benim soruşturma ne kadr surer tahmininz vrmi evraklarım bugun ulasti kuruma[

@vetbat

Hayırlı olsun. Ben il emniyet müdürlüğünü aradım. Gizli bir soruşturma olduğu için kesinlikle bilgi veremeyiz dedi. Benim ayın 15'inde başladığına göre bu ay içerisinde bitmesi muhtemel sanırım.

İşyerimden tazminat alamayacağım. Konuştuğumda istifa ettiğin için mümkün değil dediler. İş başı çağrısı geldiğinde bakalım aynı gün bırakabilecekmiyim

benstery

En azindan evrak bizde veya gonderdik deseler de olur sen tabiki sonucu sormuyorsun. İsyerinden kidemimi alarak ayrildim ben. Anlayisli olmalari gerekirdi.

Vetbat kıdemi nasıl alıyoruz istifa etsek de alabilme hakkımız var mı ben son işime 2015 te girdim hala da çalışıyorum soruşturma bitince ayrılacağım alma hakkım olur mu acaba
vetbat

eMeL_eMeL

Tabiki alma hakkiniz yok ama konusarak cozulebiliyor. Benim calistigim sirket idari kadrodan ayrilan tum personele kidemini veriyor. Sebebi malum gecmisteki haklarin tam verilmemesi :))

Üst Alt