Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar ben yeni katıldım gruba %43 işitme engellisiyim bu yıl ekpss ile Kars iline biyolog olarak atandım hiç bir konu ile bilgim yok evrakları teslım ettim güvenlik soruşturması sonuçlarını nereden öğreneceğim şimdiden teşekkür ederim
Çalıştığım işyerimin insan kaynakları müdürü ile görüştüm. İş kanunları açık istifa eden tazminat alamaz dedi. Türkiyenin sayılı firması da olsa demekki çalışan hiç bir zaman öncelik değil
Uzun bir süreç olabiliyor güvenlik soruşturması 1 ay, arşiv soruşturması 2 ay sürer aşağı yukarı..
Ama atandığınız kurum ağır ve yavaş işliyor olabiliyor özellikle Sağlık Bakanlığı kuruluşları merkeze bağlı teşkilatlarda güvenlik soruşturması uzun sürebiliyor herşeye hazırlıklı olun 2ayda olabilir 8-9 ayda olabilir..
Merhaba. Bi sorum var size muhtari aramis sormuşlar demissiniz ya engelinizi soylemislermidir e kpss den atanmış nasıl biri dye mi sormuşlar ne sormuşlar tam olarak. . Bnm engelimi annem babam ve ablamdan başkası bilmiyor da atama olrsa (inşallah) bu sorusturma ile köye duyrulur mu böyle bir şey engelim yani .bn duyulmasini istemem cnki . aklıma takıldı bu
Muhtarla pek aramız yok yüzeysel konuştuk. Senin engelli olarak atandığını söyleyeceklerini sanmam bilgi vermek için değil bilgi almak için arıyorlar. Esasında adres teyidi olmakla birlikte nasıl birisi gibisinden soruverirler işte...
Hala beklemedeyim bana birde kurum calisma alanlari isdistam kismi degerlendirilmediginden raporu yenile sorun olmasin dediler ama benim raporum sürekli oldugu raporu aldigim devlet hastanesi bana rapor yenilenmez sen 2016dan once aldigin icin saglik bakanligi kabul ediyor dediler cok ikilemde kaldim kimi aradiysam yenilemene gerek yok dendi ama ben evraklari teslim ettigimde dilekce yazdirdilar bana acaba sürekli oldugunu gormedilermi ne yapicam ben sirf bunun icin raporu aldigim yere sehir disina cikicam bakalim ne olucak
12 eylülde evraklarımı vermiştim . az önce sivil polisler evime geldi . adres teyit ediyorlarmış . alt katta oturan baldıza falan sormuşlar . adam sen nereye başvurdun diyince korktum ne oluyoruz diye . birkaç soru sordular daha önce ne iş yaptın vs.vs. gibi. bakalım ne olacak sonuç.
Hayırlısı olsun hocam çok sevindim. Taşınma işini de atlattınız galiba. Bu gece benimde rüyama girdi 15 güne gel diye kağıt gelmişti. İnşallah olumlu hayırlısıyla sonuçlanır benimkide.
Sizden başka sonuçlanan olmadı galiba sizin kurum acele etti hemen almak için bize 2 ay sürer diyorlar en az
Sevgili arkadaşlar; Kara Kuvvetleri Komutanlığı Elazığa yerleştim. T.S.K. da sivil memur raporu aldım ve kuruma da verdim. Güvenlik ve arşiv araştırması sonucunu beklemekteyim.
Enerji Bakanlığında işçi statüsünde çalışmaktayım. Özelleştirme sebeplerinden tercihte bulundum.
Kamu çalışanı olarak TSK da Güvenlik ve arşiv soruşturması ne kadar sürer?
Sevgili arkadaşlar; Kara Kuvvetleri Komutanlığı Elazığa yerleştim. T.S.K. da sivil memur raporu aldım ve kuruma da verdim. Güvenlik ve arşiv araştırması sonucunu beklemekteyim.
Enerji Bakanlığında işçi statüsünde çalışmaktayım. Özelleştirme sebeplerinden tercihte bulundum.
Kamu çalışanı olarak TSK da Güvenlik ve arşiv soruşturması ne kadar sürer?
Bir kaç gün önce sağlık kurumlarına atanan 12500 kişiden 9267 sinin güvenlik soruşturması tamamlanmış, geri kalan 3233 kişide güvenlik soruşturmasına takılmış.
Sağlıkçıların tercih sonuçları 23 Haziran 2017'de açıklanmıştı güvenlik soruşturmalarıda Ekim ayı başında bitti yani yaklaşık 2.5 ay gibi bir süre içerisinde 12500 kişi için işlem tamamlanabiliyor.
Benim tahminin 24 ağustosta EKPSS den atanan herkesin sonuçları büyük bir ihtimal ya bu ayın sonuna kadar yada kasım ayı başlarında açıklanacak
Benim öğrenebildiğim kadarıyla bunların içinde daha henüz soruşturması devam edenler ve olumsuz sonuçlananlar var. Güvenlik soruşturması olumsuz sonuçlananların ise idare mahkemesine başvurma hakları bulunuyor, bazı kişilerin adli sicili temiz olmasına rağmen yakınlarından kaynaklanan durumdan dolayı onlar için süreç uzayabiliyor.
Güvenlik soruşturmasında bazılarının iddiasına göre liyakatsizlik ve keyfi uygulamalar olduğu söyleniliyor, bunlarda genellikle bakanlığa ve belediyelere atananlarda oluyormuş
Güvenlik soruşturmasını, kişinin ikamet ettiği ilin EGM bünyesinde bağlı olduğu mahallenin karakolu ve gerektiğinde de İstihbarat birimleri yapar, neticeyi ise sonuçta EGM belirler.
Biraz sans biraz kismet herhalde. 9 gun once baslamam gerekiyordu normalde. Evragi unutmuslar muhtemelen, bu arada evi ayarladim. Bugun itibariyle ilk isime gittim, mazeret bildirip evi tasimaya geldim. Kismetse pazar gunu tasima isi biter. Uzaga atanmanin her seyi zor gercekten. Resmen mahvoldum. Darisi tum bekleyen kardeslerime. Allah hepimizin bahtini acik etsin. Masraf cok fazla gitti iyiki 15 in de maas verecekler yoksa bide o sorun olacakti.
hayırlı olsun siz ve aileniz için. umarım mutlu bir çalışma hayatınız olur. sizin atandığınız kuruma ekpss 2017 tercihlerinde kaç kişi atandı? tahmini güvenlik soruşturması süresini hesaplamaya çalışacağım