Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasında takip ve süreçler

sultanbegüm

Ben aradığımda ise güvenlik soruşturması ile ilgili bilgi vermek suçtur cevabı alıyorum. Ben sonucu değil evrağın nerde olduğunu soruyorum diyorum herkesin öğrenebildiğini söylüyorum aynı cevap veriliyor.

Bende arkadaşa katılıyorum okadar çevremde memur insan var hepsi sakın ha böyle şeyler yapma tepki çekersin daha çok kıllanırlar biraz sabret bu süreç normal diyorlar biliyorum sabretmek zor bilinmezlik daha zor ama böyle bir imkan varsa niye bizde takip edemiyoruz demekki kurumuna iline muhatap olunan insanlara göre değişen bir durum

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pera9

Aynen öyle... En azından bilgi edinme kanununa dayanarak bir şeyler söyleseler iyi olurdu.

Goreve baslayinca unutursunuz hepsini arkadaslar. Az daha sabir.

Namik kemal universitesine atandim . Bugun emniyeti aradim . Kuruma postalanmis evrak. Kurumla gorustum evrak gelince 1 hafta bekletip isbasi yaptiririz dedi.

Biraz önce İl emniyet müdürlüğünü aradım, güvenlik soruşturman tamamlanmış atandığın kuruma gönderilmiş dediler. Fakat ne telefondan ne de e-postadan atandığım kuruma ulaşabiliyorum !

merhaba bir sorum olacak; ben 6 kardesim ve kardeşlerim ve babamlardan farklı bir şehirde yasıyorum, evliyim güvenlik soruşturma evragında tüm kardeşlerin bilgilerini aldılar ya, hepsinin evine giderlermi ? Yoksa sadece benim yaşadığım ilde mi sorusturma yapılır,?

darkjusticer

Sen nasıl ulaşabildin hocam bu bilgiye peki Dün ile bugünün arasında ne değiştiki bilgi verdiler ?

darkjusticer

Sabahtan açıyolardı telefonu toplantıdalar dediler şimdi ise telefona bakan yok.
En azından soruşturmanın bittiğini öğrenmişsin sen hocam. Kim ulaşabilirse paylaşsın bakalım ne diyecekler

cemil er

Daha önce belki bana da bir bilgi vermezler düşüncesi ile bugüne kadar beklemiştim. Denemekte fayda var deyip bu sabah emniyet müdürlüğünü aradım. Bana evrakın kuruma teslim edildi dediler. Bir şekilde atandığım kuruma da ulaşabildim ama onlarda bana kargoyla gönderdikleri için belki 15 gün falan sürer dediler. Benimde kafam karıştı doğrusu...:confused:

benstery

Şimdi ben yine aradım memurun söyledigi şu ki mantıklısıda o güvenlik soruşturması adı üstünde gizli tutuluyor nasıl bilgi verebiliriz dediler bende buna bağlı bi kaç arkadaşım forumda öğrenebildiklerini söyledim şunu söyledi yalan söylüyorlar zaten onların yüzünden telefonlar susmuyor diye cevap aldım arkadaşlar doğru bilgi paylaşırsanız sevinirim

benstery
Ben saat 11 gibi ulaşabildim. Bana personelden melike hanım yemeğe çıktı dediler. Saat 2'ye doğru arayıp ulaşabildim

cemil er
Bana evrakın kurumuna gönderildi dediler. Hatta tc kimlik numaramdan bakıp atandığım kurumun adını bile söylediler

Son düzenleme:
darkjusticer

Bu bilgi alan kişiler acemi memura denk geldi heralde ben 2 dir bu cevabı alıyorum olması gerekende o gizli tutulmasa zaten ne anlamı var soruşturmanın

cemil er

Bahsettiğim kişi üniversitenin personel dairesinde ki memur. Normalde ben Sivas Emniyet müdürlüğünden bilgi aldıktan sonra üniversiteyi aradım. Belki Güvenlik soruşturması bitmeyenler için bilgi vermiyor olabilirler.

darkjusticer

Hayır bakılmadı bile bakılsa belki dedigin gibidir ama hiç bişey sorulmadı ben atama ile ilgili güvenlik soruştarma hakkında bilgi almak için aradım dedigimde ise direk bunları paylaşmamız yasaktır dedi

Cemil er kamu hastanelerinin güvenlik soruşturması başladı mı başladıysa nereden öğrendiniz

Kurumu aradım güvenlik soruşturmam bitmiş. Haftaya büyük ihtimal çağıracağız dediler haftaya işyerimden istifa edicem tazminat vermiyorlar Allah herkesin gönlüne göre versin

Fenerli-13

Başladımı bilmiyorum bilgide alamıyorum tek evragı teslim ettigim yerlen konuşmuştum evrakların ankaraya gitti diye demişti dahada arayamıyorum ayıp olmasın diye emniyetlen görüştüm bilgi vermek yasak dediler öyle bekliyorum

cemil er aynen bende sadece evrakların ekimin 3 ünde ankaraya gönderildiğini biliyorum evraklar ankaraya ulaşmışmı güvenlik soruşturması başlamışmı başlamamışmı hiç bir şey bilmiyorum telefonla kurumu aradım cevap vermiyorlar

Fenerli-13

Ankara ilindekilerine ulaşamıyoruz bile emniyetde bilgi veremem diyor hergünde zimmetden sorugulamak olmaz mecbur beklicez artık

benim arkadas 4 aydır bekliyor

kpss den atandı hala güvenlik soruşturmasında

o yüzden ben en az 6 ayı gözden çıkardım maalesef

vetbat

Hocam takım elbise ile mi gidiyorsunuz? İşe başlarken ceket kravat şartmı acaba?

Soruşturma işini yapan kişi sayısı az olduğu için sanırım bu kadar ağır işleyen bir süreç yoksa sanmıyorum bu kadar uzun sürsün şimdi bir TC kimlik nodan bile birçok bilgiye ulaşabiliyorlar..

Evet ya kamuda artık kıyafet olayı nasıl sanırım eskisi gibi değil artık

Ben il halk sağliğa gittim 10 katli binada takim elbise giyinen gormedim.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benstery

Yok rahat giyiniyorum zaten engelden dolayi spor ayakkabi mutlaka giyiyordum, kot pantolon ve gomlek yada sweet giyiyorum bir sure arabayla gidecegim servis varmis zaten. Hani evde cocugun okulda sikinti olur diye. İlk maasida aldik sukur cok masraf oluyor ilac gibi geldi. Darisi bir an once size insallah.

Üst Alt