Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasında takip ve süreçler

İstifa eden birisi tazminat falan alamıyor arkadaşlar.Nereden çıkardınız kıdem tazminatı aldığını?Biz memur olduk ama bizim bile işimiz garanti değil asalet onaylanana kadar.

Hayır yanlış düşünüyorsunuz. 1-2 çalışmıssanız değmez ancak uzun yıllar çalıştıınız bir kurumdan peşine düşecek kadar büyük bir tazminat bedeli alabilirsiniz.Brüt maaş X çalıştıgınız yıl kadar kıdem tazminat hakkınız var. Uğraşmaya değer diyorsanız peşine düşün. Bu kazanılmış bir haktır işverenin size vermemesi almıyacagınız anlamın gelmiyor. Bir avukat ile anlaşma yaptığınızda avukata vereceginiz %20 gibi bir pay ile dava açtıgınızda hakkınızın tamamını alabilirsiniz. İspatı kolay bir avukat ile görüşün yada tazminat ile ilgili açılan davaları inceleyin.

Merhaba arkadaşlar dün eve 2 sivil polis geldi kapıdan biraz sohbet ettik ellerindeki kağıdı imzalayıp gittiler. Bilginize.

seldaa

Evraklari ne zaman teslim etmistiniz

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seldaa. Birşey soracağım. Sivil polis ile ne hakkında konuştunuz. Sohbetin konusunu merak ettim.
Selamlar

Arkadaşlar il göç idaresine atanan varmı aranızda.hiçbir gelişme yok sıkıldım iyice.sınav ,sınav sonucu ,kadro açıklanması,tercih sonucu açıklanması bekle allah bekle.şu hale bak.

green16
EYLÜL 19 teslim tarihi

Tahir26
Nereye başvurdun işleyiş nasıl sinop olması büyük şans dediler( burada yaşıyorum) valla ben de şaşırdım dedim 30 tercihimin 22si güneydoğu doğu anadoluydu dedim iyi olmuş iyi dediler bizden tam puanla geçtin hayırlı olsun süreçte başarılar dilediler gittiler.

seldaa hayirli olsun kangi kuruma atandiniz hayirlisiyla bide bizim eve gelseydi su polis kimin aklina gelebilirdiki evine polis gelmesini isticem :)

fraq

Teşekkür ederim sağolun size de kısmet olsun inşallah diyeyim o zaman. :) Gümrük ve ticaret bakanlığı

Guzel haber

Bugün kuruma gidip tebliğ aldım. Pazartesi hayırlısıyla işe başlıyorum darısı tüm bekleyenlerin başına

benstery

Onlar mi aradilar ilk,posta mi geldi yoksa.Nasil işledi süreç.

benstery

Peki oraya başvuran herkes başladımı işe yoksa sizin güvenlik soruşturmanız bitti diye sadece siz mi başladınız ?

O zaman iş güvenlik soruşturmasında bitiyor. Acaba Emniyet müdürlüğüne gidip sorsak mı bizim soruşturmalar ne durum da diye ?

KaLP YaNGıNıMSıN , sorsanız da bilgi vermezler, süreç gizli işliyor. Ben soruşturma aşamasında BİMER'e yazmıştım, sonuç olarak emniyetten "Bimer'e yazıp soruşturma ile ilgili bilgi istemişsiniz ama bu bilgiyi size veremeyiz, soruşturma gizli yürütülür" demek için beni çağırdılar. Bilgi alamazsınız, sadece bekleyin.

Serhat79

Soruşturmanın içeriğini sormuyoruz, sadece evraklarımız elinize ulaştı mı?Ne kadar sürecek sorusunu soruyoruz emniyete.Kanunen en fazla 2 sürmesi gereken bir sürecin 7-8 ayı bulmasının nedenini soruyoruz.

Ohaldeyken hiç bir hakkımız hukukumuz yok mu?Görende zannedecek ohal diye maaşlar yatmıyor,hapislerde işkence ediyorlar, hergün birini asıyorlar yapmayın gözünüzü seveyim.Süreç uzasa bile bunun bilgisini alma hakkım var.Siz uğraşmazsanız keyfiniz bilir bekleyin 2018 e kadar ,ben her ay gidip soracağım ilçe emniyete ve il emniyete.

zendark

Arkadaşım ohalden bukadar anlamı kendin çıkardın süreç uzasa bile yapacak bişey yok demek istedigim.kanun 2 ayda sonuçlanır diyor 7 8 aydır bekleyenler var neden itiraz edemiyorlar ohal var bekleyin diyorlar çünkü atarlanmana gerek yok git sor istedigin yere bişey yapamadıktan sonra..

Sonuçta hepimiz aynı durumdayız.uygulamada birlik yok meb e atanan işe başlamış ,çogu yerde daha soruşturmalar bile başlamamış.

Bugün takım elbise giydim mesaiye 20 dakika önceden geldim henüz kimsecikler yok etrafta

bana dediler 15 ekim gibi başlarsınız. Güvenlik soruşturmamda tamamlanmış ses seda yok :) bence 2018'i bekleyeyim ben :) antep belediyeye atandım

Üst Alt