Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasında takip ve süreçler

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesine atanan arkadaşlar bugün sordum. Kimsenin ataması kuruma ulaşmamış henüz başlayan 3 kişiyiz. İnşallah kısa zamanda sizde başlarsınız

Citos

güvenlik soruşturması için geldilermi evinize? ne zaman geldiler veya

hayırlı olsun

Sağlık Bakanlığına bağlı hiç bir kurumdan ses yok herhalde

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soruşturma için dayanamayıp ilçe emniyet müdürlüğü aradım güvenlik soruşturmamın bittiğini evrağı il emniyet müdürlüğüne 26 ekim de gönderdiklerini belirttiler. 10-15 gün içinde gümrük ve ticaret bakanlığına ulaşacağını söylediler. gerisi kısmet artık bilg.

Emnglp sizin evinize soruşturma için gelen oldu mu? Ben de gümrüğe atandım ona göre emniyete gidip belgelerinin durumunu kontrol ederim.

mustafayilmaz89

gelen giden olmadı, komşularada soran olsa bilgi verirdi komşular 20 yıldır aynı yerde ikamet ediyoruz. emniyete gitmene gerek yok telefonda bayağı yardımcı oldular. güvenlik masası ile irtibata geçersin

Guvenlik sorusturmamda kasten yaralama cikmis. 10 gun oncede kovusturmaya yer olmadigi diye sonuc geldi savciliktan. Gittim universiteye savcilik sonucuyla beraber bir dilekce verdim. Kurul toplanip karar alacakmis. 5-10 gun surer dedi. Biz sizi arariz dedi personel muduru. Bekle bakalim bugun 5. Gun. Kulagim telefonda. Depresyondayim. Yemekten kesildim

gencural

Hüküm giymeden hapse girmeden boyle suçlar icin olumsuz sonuç cikmaz.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kamu hastanelerine atandım ama çabuk sonuclanmıyomuş bana enaz 3 en fazla ay dediler.yılbaşına kadar ses cıkmaz

Ankara meb, hala bekliyoruz...

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence atanıp da hala başlayamayanlar diye konu açalım :) Hala bekliyoruz hayırlısı bakalım

igdira atandim.goreve basladim

siz hangi ile atandiniz

@Citos ben konyalıyım konyaya atandım sen lisanstanda mı girdin ne olarak girdin.

şimdi baktım ıgdırın tek kadrosu lisanstan enfermasyon memurlugu hayırlı olsun

ne iş yapacakmıssın orda ben vhki olarak atandım enfermasyon memurlugu zor demişlerdi

sürekli vardiye telefon başında olacan sanırım.
ıgdırlımısın ?

Diyarbakır milli eğitim bazı güvenlik araştırması dosyalarını bakanlığa göndermiş. Sebebi nedir , ne olabilir, bu konuda bilgisi olan var mı?

benim güvenlik soruşturmam 15 eylulde başladı 28 ekimde tamamlanmış kuruma gönderilmiş.kurum beni oyalıyor. önce müdür yok dediler bir hafta sonra gelecek seni çağıracaz dediler. 1 buçuk hafta oldu müdür gelmiş.bu sefer de 2 tane belge var sonuçlansın seni çağıracaz diyorlar.22 gün oldu hala görevime başlatmadılar..bana haksızlık yapılıyor.acaba müdür mü istemiyor.yardımcı olun lutfen.ne yapabilirim.

Üst Alt