Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesine atanan arkadaşlar bugün sordum. Kimsenin ataması kuruma ulaşmamış henüz başlayan 3 kişiyiz. İnşallah kısa zamanda sizde başlarsınız
Soruşturma için dayanamayıp ilçe emniyet müdürlüğü aradım güvenlik soruşturmamın bittiğini evrağı il emniyet müdürlüğüne 26 ekim de gönderdiklerini belirttiler. 10-15 gün içinde gümrük ve ticaret bakanlığına ulaşacağını söylediler. gerisi kısmet artık bilg.
gelen giden olmadı, komşularada soran olsa bilgi verirdi komşular 20 yıldır aynı yerde ikamet ediyoruz. emniyete gitmene gerek yok telefonda bayağı yardımcı oldular. güvenlik masası ile irtibata geçersin
benim güvenlik soruşturmam 15 eylulde başladı 28 ekimde tamamlanmış kuruma gönderilmiş.kurum beni oyalıyor. önce müdür yok dediler bir hafta sonra gelecek seni çağıracaz dediler. 1 buçuk hafta oldu müdür gelmiş.bu sefer de 2 tane belge var sonuçlansın seni çağıracaz diyorlar.22 gün oldu hala görevime başlatmadılar..bana haksızlık yapılıyor.acaba müdür mü istemiyor.yardımcı olun lutfen.ne yapabilirim.