Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzel zeka soruları

bir otobüs durağında 1 adam var yanına 2 kişi[FONT=arial] geliyor [/FONT]biri saati diğeri adını soruyor adam ikisinede aynı anda cevap veriyor
adamın
[FONT=arial] adı nedir[/FONT][FONT=arial]? [/FONT]

Ben sandalyede kaldım,biz sakatız ya sandalyeye çıkıp nasıl bakacağız,soru engelsizlere mi sorulmuş,niye belirtmedin Ayşegülcüğüm:):):)
Ayşegülcüğüm yaşasın kötülük:):):)

ben buldum söylemeyeceğim... :)

tüh yaw Ayşegül'de bulmuş.. :)

d şıkkı d şıkkının okunuşu farklı:)

a şıkkında yüzler sonra onlar basamağına geçtiği için olabiilir :)

gerci c,d şıkkı birler basamağıile başlıyomuş:)

kurala göre yazıldığından (a) dedim yaw.. diğerleri kuralsız yazılmıştı..
ama okunuşa göre bakıldığında (b) şıkkı doğru.. :)

ayyüzlü doğru tahmin etmişsin..

3 elma vardı ikisini aldım. kaç elmam var?

erci hatta 5 dir :)hatta 2 tanede önceden elma vardır senin:)

ciddi bildin ayşegül:)

Yahu elmanın 3 tanesi seninzaten senin olan elmaları niye alıyon..Elmalara ayrımcılık yapma:)

cağrazlamasına sokulabilir heralde otobüse :confused:

kare değilse otobüs arka kapsından ön kapısına doğru / şunun biraz daha eğiği şeklinde konur :)

bende ki beyin anca bu kadar çalıştı :)hatta şimdi beynim durdu avcıyı tüfeksiz bindiriyorum otobüse:)

tüfekle gitcekse otobüse binmesin yayan gitsin gideceği yere :)

tüfekten anlamam birşeyleri çıkar mı bilmemde ama çıkmıyorsa 1,5 metreyi 1 metrelik otobüse dik sadece otobüsü üstten delerek koyabiliriz başka bişey gelmiyor aklıma:)

ben bulamadım valla benden cözüm bu kadar :( bilen yazsın lütfen merak ettim

Avcının tüfeği tek kırmaymış.....

Avcı tüfeğini içeriğe doğru tutarak girerse korkudan bunun yükseklik mesafesi kurallara uymuyor diye kimsenin bişey diyeceğini sanmıyorum...:)Bu şekilde olunca hem yatay girmiş oluyo..

1 metraden fazlası camdan çıkarılıyor :D:D:D

buldum!
bir metreküplük bir kutuya köşegen olarak konuluyor... :)
boyutları 1 metreye 1 metre..
küpün köşegeni 1,73 metre olduğundan tüfek sığıyor..
bildim mi Ayşegül.. :)

ama doğru olmayabilir yaw..
çünkü köşegen de küpün bir boyutu..

köşesinin üstüne koyarsan 1,73 metre yüksekliği oluyor..
almayabilirler... :(

doğru cevap 1m lik bir küpe çaprazlama koyar tüfegini ..

ben küpsüz öyle koymuştum tüfeki ayşegül asıl ben bilmiş olmuyormuyum :)

bilen mi soruyor yaw.. tamam soruyorum;

3 arkadaş kebapçıya gidip lahmacun yiyorlar.. Kalkarken 30 lira hesap geliyor. Ödeyip giderlerken kasadaki adam garsonu çağırıp hesapta bir yanlışlık olduğunu, hesabın 25 TL. tuttuğunu ve 5 lirayı müşteriye geri vermesini istiyor.. Garson güç bela yolda yakalıyor müşterileri; nasıl paylaştırayım 5 lirayı 3 kişiye diye düşünürken 1'er lira geri veriyor.. 2 lirayı cebe atıyor..

Müşterinin her biri 1'er lira geri alınca 9'ar liradan 27 lira ödemiş oluyor, 2 lira da garsonun cebinde etti mi 29 lira..

1 lira nerde???

Üst Alt