Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzel zeka soruları

Kız öğrenci=X
Erkek öğrenci=X +30
X+X+30=600
2X+30=600
2X=570
X=285 Kız öğrenci
285+30=315 Erkek öğrenci

Birden 9 a kadar bütün sayıları 1 kere kullanarak 3 lü bloklara 15 nasıl yapılır ?

Tebrikler :) Adamın birisi kuyumcu dükkanını soymuş iki tane som altın çalmış altınlar yarımşar dan bir kilo. Polisler peşine düşmüş adam bir köprünün başına gelmiş köprüde 50,5 kilo dan fazla tartmaz yazıyormuş. Adam 50 kg altınlar la 51 kg oluyor adam köprüyü elinde Altun'larla nasıl geçmiş ? :) polislerin kilosu çok fazla olduğu için köprüyü geçememişler.

[FONT=Verdana]Aylin'in Babasının 5 kızı var : [/FONT]
[FONT=Verdana]1. Çaça [/FONT]
[FONT=Verdana]2. Çeçe [/FONT]
[FONT=Verdana]3. Çiçi [/FONT]
[FONT=Verdana]4. Çoço [/FONT]
[FONT=Verdana]5. ???? [/FONT]

Parantez içlerinde, iki harf olmaması şartı ile, ( ÇOCUK YEMEĞİNİ YEDİ ) nasıl yazılır?

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

(Ç)(O)(C)(U)(K) (Y)(E)(M)(E)(Ğ)(İ)(N)(İ) (7) mineuy10

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doktorunuz size 3 hap verir ve bunları yarımşar saat arayla almanızı tavsiye ederse, ilaçların tamamını bitirmeniz ne kadar sürer?

Tşkler[emoji4]

Yanlış cevap mineuy10 ☺

60 yazarken yanlış yazdım da

Hemen ondan bi değişiklik yaptım kusura bakmayın
duzelttim.yine 90 olarak

mineuy10 90 yanlış cevap[emoji3]

Şimdi size dünyanın gelmiş geçmiş en sor sorularından biri olarak kabul edilen bir soru soracağım.

Adam iş çıkışı çok acıktığını hissetmiş ve şehrin en lüks lokantalarından birine girip, en güzel köşelerden birinde en güzel masayı seçip, oturmuş. Garsona işaret etmiş, garson gelmiş ve ilk olarak ona ne demiş? :)

Pek de zor sayılmaz... :)

Ben olsam o masaya oturmazdım. :)

Başkası yanıt versin.

Çok sızlandınız yav... ben ilk mesajımda aslında ipucu vermiştim. O masaya oturmazdım diye... :) :)

Minnoşşşş Sen bi sus otur yerinde :) Ben kopya vermemek için senden bahsetmemiştim:) :)

Minnoştan kopyayı almışsınız tabii bilirsiniz artık.

Evet cevap; ''Lütfen masadan kalkıp sandalyeye oturur musunuz beyefendi'' idi :) :) Dünyanın en zor sorularından biri olma şeysini espri olsun diye yazmıştım :)

Bu soruda benden bilen var mı acaba ¿

Türkiyede olan iki ilin harfleri aynıdır.Sizce hangileri?**

Üst Alt