Sağ kolum dirsek üstü ampüte. Kaza geçirmeden önce normal B sınıfı ehliyetim vardı. H sınıfı ehliyete başvurmak için yeni uygulamaya geçilmesini bekledim. İki hafta önce aile hekimine muayene oldum. Sonra uzman doktora gittim. adam yüzüme bile bakmadı. Kağıdı aldı teşhis yazıp imzaladı geri verdi. İl sağlık müdürlüğü beni geri gönderdi. Git uzman doktor karar seçeneklerinden birini işaretlesin dedi. Geri gittim uzmanın yanına, adam kızıp ben bu yeni prosedürü bilmiyorum deyip sürücü olamaz kutucuğunu işaretledi. Bunu neye dayanarak işaretlediğini sorduğumda ben böyle kanaat belirtiyorum deyip İl sağlıktaki heyet çözsün dedi.
Moralim bozuldu ve gitmedim il sağlık müd.ne. Şimdi evrakları masamın çekmecesine attım gitti.
Sağ kol engeli olanlar için o çizelgede hangi kutu işaretlenmeli bilen var mı?
Bir de bu raporla heyete çıkarsam acaba hem otomatik tertibatsız vites araç alıp hem de ötv den muaf olabilir miyim?
Moralim bozuldu ve gitmedim il sağlık müd.ne. Şimdi evrakları masamın çekmecesine attım gitti.
Sağ kol engeli olanlar için o çizelgede hangi kutu işaretlenmeli bilen var mı?
Bir de bu raporla heyete çıkarsam acaba hem otomatik tertibatsız vites araç alıp hem de ötv den muaf olabilir miyim?