H olan ehliyetimi b sınıfı ehliyet alabilir raporu aldım emniyet kabul edermi ?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
kullnaıdı cihaz ve trtibatar kısmında e yazıyor h ehliyeitne iyi aile hekimi verm,iş kardeş
h zaten deişecek emniyete g,t ehliyetini deiştirmek için başvur
Yusuf emre burak_br gerçekten sizi anlamıyorum. Yusuf dostum, tüm aklinla mi gittin normal b ehliyeti aldın ? Senin raporunde ve ehliyetinde ilgili kod olmayınca ne emniyet nede vergi dairesi seni engelli saymayacak ? ötv değil mtv istisnasindan bile faydalanamazsın. Yeni yönetmeliği gerçekten okuyarak mı hareket ediyorsunuz yoksa aklınıza yatan şekli ile mi ? Arkadaşlar deniyorki engelli kişiler için o branşın uzmanı rapor verecektir, bunuda geçtim doktor, hekim, kurul sadece tanı koyacak ve il sağlık müdürlüğü bünyesinde kurulan kurula sevk edecek kullanacağın ehliyet sınıfına ve tertibata orası karar verecek. Siz bunu yok sayıp kafanıza göre aldığınız tek hekim raporu aile hekimi raporu ile ne ötv nede mtv indirimi alamazsınız. Yusuf emre, bu saatten sonra ehliyetini yenilemek için yeniden bi koşuşturma içine attın kendini bilmem farkında misin ?
burak_br sürekli özel hastaneden bahsediyorsun ve yanlış yonlendiriyorsun insanları. Arkadaş özel hastane raporunla ehliyetini alabilirsin belki ama ötv konusuna gelince sıkıntı yaşarsın. Herkesi yonlendiriyorsun ama ne hikmetse kendin onca zamandır gitmesin özele rapor almaya, anlamadım bir türlü....