İlk 20 günlük hava değişimi sonrası raporun bitimine yakın askerlik şubesine gittim evrak imzaladım ve bana kapalı bir zarf verdiler doktora vermem söylendi verdim ve içrisinde askerlik yapar veya yapamaz diye bize bilgi verin diye bir hizmet özel forumu vardı doktorla konuştum derdimi anlattım ilk olarak insülin için kan aldılar 2 adet ilaç verdi doktor ve 10 gün hava değişimi verdi ama aktif raporum olduğu için daha sisteme girmedi ayın 20 sinde tekrar rapor almaya gel dedi askerlik şubeside 10 gün rapor olmaz doktor ile konuş 11 gün versin dedi ne yapacağım doktorla konuşsam verirmi +1 daha ve bu zarfın önemi varmı daha öncesinde kırmızı reçeteli ilaç kullanıyordum fakat sistemde gözükmüyor doktor girmemiş askere gitmek istemiyorum çok kötü durumdayım eğer muaf alamaz isem kendime zarar vermeyi düşünüyorum ne uyuyabiliyorum be başka bir şey bir komutan gördüğüm zaman dizlerimin bağı çözülüyor neden bilmiyorum o nizamiye kapısından içeri girerken korku basıyor soğuk sıcak basmaları yaşıyorum uyumak için gözlerimi kapattığımda sanki gözümün önünde bin tane şey geçiyor yataktan fırlıyorum sadece verilecek olan kararı bekliyorum sonuç sizce ne olur
Son düzenleme: