Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hava değişimi ve kapalı zarf..?

Delikanlı. Oğlum bana sadece maddeyi okudu yorum yapmadı zira sıhhi konular onun alanı değil. Oğuzhan bey kardeşimize soruver. Selametle

NasipOlurmu
Son gelişmeleri yazar mısın,ona göre yazacağım?

Ne oldu ne bitti?

Muaf olacağını söyledim,inancın yoksa bizim yapacağımız bir şey yok.

OğuzHan112 Yok abi inancım var sadece stresliyim son gelişme haftaya heyet olduğu için eve geldim abi haftaya gideceğim komutanlarim gelemezsen muaf alamazsın haftaya geri gel dediler abi

Tm.
İzin mi kullandın?
Komutanlarını dinle,gitmemezlik yapma.

Sana tedavi başlanmadı mı? Çok fazla kaygın var,hayatı zehir etme kendine.
Muaf olacaksın bana güven Tm.
NasipOlurmu

OğuzHan112 abi doktor ilaç verdi fakat işe yaramıyor yani daha önce kırmızı reçeteli ilaç kullanıyordum o sistemde gözükmediği için onu vermiyor ben de takıntı var birde abi kusura bakmayın başınızı ağrıtiyorum

OğuzHan112 Abi bugün yola çıkacağım 10 sefer Askerlik yaptığım ile gittim geldim artık çok sıkıldım bunaldım abi korkum şu kuruldaki doktor kağıda baktı elverişlidir yazıyor dedi sonra okuyamadığini söyledi ve doktorumu aradı doktorum isede ne dediyse artık Heyete çikacaksin karar heyetin olacak dedi 17-D-1 Olan kimse zaten heyete çıkmalı o doktorun yazım yanlışı yüzünden vermezler diye uyuyamıyorum günlerdir

OğuzHan112 yani abi doktor yazım yanlışı yaptım dedi muaf vermese beni heyete sevk etmezdi galiba heyetteki doktorlar o yazım yanlışıni elverişli diye okuyup kanaat getirir dış korkuyorum abi gitmek gram yok içimde ama mecbur bugün yola çıkacağım

OğuzHan112 alifatih1958 Abi şimdi ben hastahaneye geldim heyete giricem birazdan rapor çıkma süresi 10 günmus eğer muaf alırsam 10 gün beklemek zorunda mıyım muaf olduğuma dair elime kağıt vs bir şeyy vermiyorlarmı ben kalmak istemiyorum artık burada 1 saat bile

OğuzHan112 Abi yardımların tavsiyeleri den dolayi ben çok teşekkür ederim Çok başınızı ağrıttım muaf oldum ve evime dönüyorum umarım benim gibi zorluk yaşayıpda bu konudan belki bir şeyler öğrenip yolunu açabilir umarım bu konu çoğu insana ışık kaynağı olur herkese çok teşekkür ederim.

Üst Alt