Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OğuzHan112 Çok teşekkür ederim abi aynı durumdan bir devremde muzdarip acemi ve usta birliğinde beraberdik oda sivilde 15 ve 30 ar günlük hava değişimi aldı abi bende ümit ediyorum belki bir doktor çıkar verir
OğuzHan112 abi hastahaneye gittim doktor yokmuş üstüne kıta anket forumu istedi yada sana 10 gün rapor veren hastahaneye git dedi o hastahaneyede beni sevk etmiyorlar abi ne yapacağım ben şimdi
OğuzHan112 abi bana rapor veren hastahaneye sevk etmiyorlar beni aradım merkez komutanlığını biz vermiyoruz dedi askerlik şubeside sevk etmiyor abi nasıl olacak bilmiyorum Ailem bu durumdayken gitmek hiç istemiyorum komutanlarim ile kaç sefer konuştum ama yardımcı olmadılar gel yap diyorlar nasıl yapayım bu psikoloji ile abi anlatamıyorum derdimi
OğuzHan112 abi var annem aslında beniğ çok iyiğ anlıyor ama oraya gittiğimiz gün direk sevk ederlermi bilmiyorum abi o yüzden gitmek bile istemiyorum komutan aradı kaç kere raporun bittimiğ gel dedi durumumu anlattım bakarız diyorlar abiğ
OğuzHan112 Olmadı öyle yapacağım abi son çare olarak Annem ile gideceğim başka çarem kalmadı her yolu denedim orada vereceklerinden yani hastahaneye sevk edeceklerinden bile şüpheliyim
OğuzHan112 Abi merhaba sevk aldığım merkez komutanlığı ile konuştum gittiğim hastahaneden kıta anket forumu istediklerini doktor olmadıklarını söyledim bana seni piyade zannetmiş olabilirler genelde o hastahaneye piyadeler gidiyor o yüzden kıya anket forumu istemiş olabilir dedi jandarma içişlerini bağlı olduğu için daha farklı dedi abi çünkü yaşadığım şehirdeki hastahane istememişti kısa semptom envanteri yetmişti abi ve beni baya uzak bir hastahaneye sevk etmişlerdi komutan dedi neden yaşadığın ilçeye yakın olanı isemedin diye abi gel tekrardan sevk edelim dedi bugün rapor bitiyor pazartesi sevk alsam salı anca gidebilirim 3 günlük bir izin tecavüzü olacak birliğimdeki komutan ilemi konuşmalıyım bu konuyu bir soru olurmu abi nasıl bir yol izlemeliyim bu süreçte
OğuzHan112 Abi benim devrem de aynı psikolojik hastalık durumundan muzdarip sivilde forum vs olmadan ilk 15 2. Sinde 30 günlük hava değişimi aldı abi alınabiliyor aslında son kez şansımı deniyecegim
OğuzHan112 teşekkür ederim abi peki bu 3 günlük gitmeme durumu konusuda ne yapabilirim araya haftasonu girdi çünkü sorun ederlermiğ evime gelme durumları vs olurmu
OğuzHan112 çok teşekkür ederim abi birliğimdeki komutanım aradı bugün ben sana yollayacağım dedi forumu salı günü olmadı Çarşamba günü yollayacak kargo ile kapalı zarfta olduğu için fakat benim o süre zarfında burada raporsuz duramam geride gitmek istemiyorum gidersem oradan daha çıkamam diye korkuyorum ne yapabilirim birliğime gitmekten başka çarem yokmu
OğuzHan112 Abi merhaba forumu yollamadılar komutan birliğine katılış yapman lazım diyor ama ben oradan hiç çıkamayacağımı zannediyorum korkuyorum yani gitmek istemiyorum ama başka çaremde kalmadı ne yapacağım abi ben kendime zarar vermekten korkuyorum artık o rakte geldim
OğuzHan112 raporum yarın bitiyor abi bende bugün yola çıkıyorum korkuyorum içimde çok kötü bir his var ya beni göndermezlerse ya beni orada tutarlarsa diye ama gideceğim abi
OğuzHan112 Abi merhaba kıta anket forumu ile hastahaneye gittim doktor yarın gel test yapacağız sana 2 tane dedi çarşamba günü ben olucam o zaman bakacağız dedi sence ne olur abi elim ayağım titriyor korkuyorum artık
OğuzHan112 Evet abi teslim oldum komutanlar ile konuştum forumu hazırladılar ellerinden geleni yaptılar doktora gittim teste gireceksin dedi işte bugün teste gireceğim 2 tane yarın sonuçta ne olur sence abi
OğuzHan112 Abi 20+10+5 Toplam 35 gün ikisi rapora giriyor ama hepsini uyum bozukluğundan aldım OğuzHan112 abi doktor ilk başta kağıda bir şey yazdı bende kimseye anlatamadığım bir durumum vardı onu doktora anlattım elindeki kağıdı yırttı tamam seni teste sokalım dedi bugün teste gireceğim yarın sonuç olur heralde diye tahmin ediyorum
OğuzHan112 abi merhaba hastahaneye gittim bugün 2 adet test verdiler bir tanesi 566 soru idi benim doktorum olmadığı için yarın testleride alıp doktora gideceğim heyete çıkartırlarmı