Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hava değişimi ve kapalı zarf..?

Etmez etmez abine güven sen.
Senin hava deyişimi ayın 19.da bitmiyormuydu?
İzini kabul etmediler dedin?
Şuan resmi olarak izindemisin?

Şuan izin mi almaya çalışıyorsun,hava değişimi mi?
NasipOlurmu

OğuzHan112 İnşallah abi bitiryordu bittide 10 gün rapor aldım işte onu faxladım sorun etmediler abi hava değişimi abi yada muaf

NasipOlurmu
Ümidini kırmak istemem, temennim bir an önce muaf alıp kurtulman,.

Sivilde hava değişimi ya da muaf Alman biraz zor. Genellikle birliğinden devam etmen istenir.

İnşALLAH her şey yolunda gider hava değişimi ya da muaf alırsın.
Üzülüyorum ve senin için dua ediyorum.

OğuzHan112 Çok teşekkür ederim abi aynı durumdan bir devremde muzdarip acemi ve usta birliğinde beraberdik oda sivilde 15 ve 30 ar günlük hava değişimi aldı abi bende ümit ediyorum belki bir doktor çıkar verir

OğuzHan112 abi hastahaneye gittim doktor yokmuş üstüne kıta anket forumu istedi yada sana 10 gün rapor veren hastahaneye git dedi o hastahaneyede beni sevk etmiyorlar abi ne yapacağım ben şimdi

NasipOlurmu
Mecbur bir şekilde sana söylenenleri yaapmak zorundasın,yada birliğine gidip ordan kıta işlevsellik formu ile hastaneye sevk alacaksın.

Zeten sivilde hava değişimi yada muaf alman çok zor.

OğuzHan112 abi bana rapor veren hastahaneye sevk etmiyorlar beni aradım merkez komutanlığını biz vermiyoruz dedi askerlik şubeside sevk etmiyor abi nasıl olacak bilmiyorum Ailem bu durumdayken gitmek hiç istemiyorum komutanlarim ile kaç sefer konuştum ama yardımcı olmadılar gel yap diyorlar nasıl yapayım bu psikoloji ile abi anlatamıyorum derdimi

NasipOlurmu
Birliğine dönüp sevk almaktan başka şansın yok gibi,

Ailenden biriyle gitsen,Komutanların la konuşsanız belki hastaneye sevk ederler,

Senin için zor bir süreç biliyorum,ama işte ne yapacaksın.sabredip komutanlarınla işi çözmelisin.

Ailenden şöyle güzel konuşan kimse yok mu amirlerinle konuşsa.belki faydası olur.

Şuda var hastaysan birliğin seni hastaneye sevk etmek zorunda,hastaya zoraki bir şey yaptırmak yasal değil zaten..

OğuzHan112 abi var annem aslında beniğ çok iyiğ anlıyor ama oraya gittiğimiz gün direk sevk ederlermi bilmiyorum abi o yüzden gitmek bile istemiyorum komutan aradı kaç kere raporun bittimiğ gel dedi durumumu anlattım bakarız diyorlar abiğ

NasipOlurmu
Tamam sen annenle beraber birliğine dön,annen konuşsun güzelce. Gittiğin gün erken ve şartlar uyuyorsa sevk edebilirler.

Sen benim dediğimi dinle,sivilde olmayacak bu iş.

OğuzHan112 Olmadı öyle yapacağım abi son çare olarak Annem ile gideceğim başka çarem kalmadı her yolu denedim orada vereceklerinden yani hastahaneye sevk edeceklerinden bile şüpheliyim

NasipOlurmu
Ederler inş. Hastaya zeval yok,
Son çare bu gibi görünüyor,sabırlı ol. İnş bu kötü süreci atlatacaksın.

oğuzhan 112 İnşAllah abi bakalım hayırlısıyla çok yıpratıyor beni bu durum iyice pskolojiğm bozuldu hastahaneden hastahaneye koşturmaktan

OğuzHan112 Abi merhaba sevk aldığım merkez komutanlığı ile konuştum gittiğim hastahaneden kıta anket forumu istediklerini doktor olmadıklarını söyledim bana seni piyade zannetmiş olabilirler genelde o hastahaneye piyadeler gidiyor o yüzden kıya anket forumu istemiş olabilir dedi jandarma içişlerini bağlı olduğu için daha farklı dedi abi çünkü yaşadığım şehirdeki hastahane istememişti kısa semptom envanteri yetmişti abi ve beni baya uzak bir hastahaneye sevk etmişlerdi komutan dedi neden yaşadığın ilçeye yakın olanı isemedin diye abi gel tekrardan sevk edelim dedi bugün rapor bitiyor pazartesi sevk alsam salı anca gidebilirim 3 günlük bir izin tecavüzü olacak birliğimdeki komutan ilemi konuşmalıyım bu konuyu bir soru olurmu abi nasıl bir yol izlemeliyim bu süreçte

NasipOlurmu
Bana soracak olursan birliğine teslim olman ve işlemlerini oradan devam ettirmen olacaktır.
Boşuna uğraşıyorsun gibi geliyor bana.

Bu konuyu Birliğin ile görüş istersen, hangi sınıf asker olursan ol hava değişimi ya da muaf olmak için kıta işlevsellik formu isterler.

10 günlük izin için gerek duymamış olabilirler.

OğuzHan112 Abi benim devrem de aynı psikolojik hastalık durumundan muzdarip sivilde forum vs olmadan ilk 15 2. Sinde 30 günlük hava değişimi aldı abi alınabiliyor aslında son kez şansımı deniyecegim

OğuzHan112 teşekkür ederim abi peki bu 3 günlük gitmeme durumu konusuda ne yapabilirim araya haftasonu girdi çünkü sorun ederlermiğ evime gelme durumları vs olurmu

NasipOlurmu Evine gelen olmaz,
Ama sen biran önce birliğine teslim ol.
Ordan devam et.biz yine destek olacağız sana.

OğuzHan112 çok teşekkür ederim abi birliğimdeki komutanım aradı bugün ben sana yollayacağım dedi forumu salı günü olmadı Çarşamba günü yollayacak kargo ile kapalı zarfta olduğu için fakat benim o süre zarfında burada raporsuz duramam geride gitmek istemiyorum gidersem oradan daha çıkamam diye korkuyorum ne yapabilirim birliğime gitmekten başka çarem yokmu

OğuzHan112 Abi merhaba forumu yollamadılar komutan birliğine katılış yapman lazım diyor ama ben oradan hiç çıkamayacağımı zannediyorum korkuyorum yani gitmek istemiyorum ama başka çaremde kalmadı ne yapacağım abi ben kendime zarar vermekten korkuyorum artık o rakte geldim

NasipOlurmu
Birliğine teslim olsaydın belki şimdi muaf almış dönmüştün,

Sana tavsiyem birbirine teslim olman ve işlemlerini oradan devam ettirmen olacaktır.

Söz dinlersen her şey yoluna girer, dinlemezsen işler gitgide kötüye gider.

Karar senin.

OğuzHan112 raporum yarın bitiyor abi bende bugün yola çıkıyorum korkuyorum içimde çok kötü bir his var ya beni göndermezlerse ya beni orada tutarlarsa diye ama gideceğim abi

OğuzHan112 Abi merhaba kıta anket forumu ile hastahaneye gittim doktor yarın gel test yapacağız sana 2 tane dedi çarşamba günü ben olucam o zaman bakacağız dedi sence ne olur abi elim ayağım titriyor korkuyorum artık

OğuzHan112 Evet abi teslim oldum komutanlar ile konuştum forumu hazırladılar ellerinden geleni yaptılar doktora gittim teste gireceksin dedi işte bugün teste gireceğim 2 tane yarın sonuçta ne olur sence abi

Kaç.kez hava değişimi almıştın?
2 kez hava değişimi aldıysan 3.de muaf olursun.
NasipOlurmu

OğuzHan112 Abi 20+10+5 Toplam 35 gün ikisi rapora giriyor ama hepsini uyum bozukluğundan aldım
OğuzHan112 abi doktor ilk başta kağıda bir şey yazdı bende kimseye anlatamadığım bir durumum vardı onu doktora anlattım elindeki kağıdı yırttı tamam seni teste sokalım dedi bugün teste gireceğim yarın sonuç olur heralde diye tahmin ediyorum

OğuzHan112 abi merhaba hastahaneye gittim bugün 2 adet test verdiler bir tanesi 566 soru idi benim doktorum olmadığı için yarın testleride alıp doktora gideceğim heyete çıkartırlarmı

Üst Alt