Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haziran maaşları e-devlet'e yansımış. Ödemeler erken mi olacak?

Keşke olsa ama sanmam öyle olsaydı hükümet bangır bangır bağırıyor olurdu bunu

Engellilere Bayram ikramiyesi yok..Ayrıca maaşlar e devlette yansımış Ama gününden önce Ödeneceğini sanmıyorum..Haziran 5 de başlar ödenmeye

Arkadaşlar,
evet ödemeler yapılmış ve e-devlete yansımış.
lakin bu durum hemen paranızı çekebileceğiniz anlamına gelmiyor. ödeme günleriniz 5-9 Haziran.
bakanlık bunun dışında bir açıklama yapmış değil.
ama ben yine de yetkililere ulaşıp bu konu hakkında bilgi almaya çalışıyorum. bu gece içinde geri dönüş olursa, buradan iletirim.
bugün net bir cevap alamzsam eger, yarın alo 144'ü aramadan hareket etmeyin. yarın boşu boşuna PTT'ye gidip yorulmayın.

zamanında ödeneceği konusunda kesin konuşuyorsunuz bilginiz varsa nereden olduğunuzu açıklarsanız bizde bilgilenmiş oluruz

Belki hükümet süpriz yapıyor olabilir
Oylarınızı bari verin
Hakkını verin

Ömer.hattap
öncelikle yukarıdaki yazımı dikkatli okumanızı tavsiye ederim.
özetleyim isetrsen.
ödeme günleriniz belli dedim. bunun dışında bakanlık bir açıklama yapmış değil dedim.
ama ben yine de yetkililere ulaşıp bilgi almaya çalışıyorum dedim. bana geri dönüş olursa buradan bilgilendirrim dedim. bilgi alamzsam alo 144'ü aramadan hareket etmeyin dedim.

Sürpriz yapsında artık verip vermemek artık kişiye kalmış onun kendisi bilir

twitteri olanlar bakanı ekleyerek sorsunlar bi. ben de merak ettim.
arkadaşla bakanlığa mesaj ilettim demin. ama o da bakanı ekleyerek sorarsalar daha çabuk cevap alırlar dedi. ben de cevap vermez ki bakan dedim. bi deneyelim bakalım bakan cevap verecek mi?

bu arada arkadaşım da bakan basın danışmanına sordu whatsapp'tan. basın danışmanı bilgiyi alınca arkadaşa geri dönüş yapacak.

Bana söyledi sanırım kalem abla:) Erken ödenecek olasa Bu medyada çıkardı Bunla ilgili hiç bir Haber yok..

Evet haber yok bende duymadım ama erken yatınca acaba ben mi duymadım diye bilgisi olanlar vardır belki diye sordum

Yok kardeş bu konu hakkında hiç bir haber yok medyada..ben başbakanlıkta çalışan bu işlere bakan bir yakınım var ona yazdım cevap dönsün yazarım buradan

Arkadaşlar, cevap geldi.
bakanın basın danışmanı geri dönüş yaptı.

ödemeler 5-9 haziranda olacak.
ödemeler erken yatmış ama ödemelerinizi şu tarihlerde alacaksınız:

Doğum tarihinin son rakamı 0 - 5 olan kişilere 5 Haziran'da
Doğum tarihinin son rakamı 1 - 6 olan kişilere 6 Haziran'da
Doğum tarihinin son rakamı 2 - 7 olan kişilere 7 haziran'nda
Doğum tarihinin son rakamı 3 - 8 olan kişilere 8 Haziran'nda
Doğum tarihinin son rakamı 4 -9 olan kişilere 9 haziran'da
Ödeme yapılacaktır.

Evet dönüş geldi Engelli Maaşları Gününde ödenmeye başlayacskmış..

Tam bilgisi olan arkadaşlar yok mu ne zaman çeke biliriz uydurma haber vermeyin haziran girmeden maaşların yatması anormal bir durum gününden önce çeke biliyormuyuz acaba

arkadaşlar ilk mesaja bakın lütfen. güncel bilgi orada.

gerçi 3. sayfada yazdım kesin bilgiyi ama okuyan yok anlaşılan.

@Kalem

Melek` hanım istediniz kadar cevap yazın ön yargılı bir toplum oldu muzdan dolayı okuma ve analiz etme kabiliyetimiz yok malesev o yüzden yazılanları okusalar bu kadar laf karışıklı olmadı gibi boşa da zaman kaybı olmamış olur bence

Son düzenleme:
Allah Kalem ablamızdan razı olsun. Cevap olarak aklımıza gelen ilk kişi kendisi olduğu için rahatsız ediyoruz kusurumuza bakmasın lütfen

emekli maaşları ve ikramiyeler yatmadan,
Engellilere öncelik var engelli maaşı
Hükümet sağ olsun

Arkadaşlar ben PTT mobil bankacılıktan hesaba baktım hesaba para geçmemiş e devlette gözükmesi bi seyi değiştirmez hesaba geçmediği için zaten cekemezsiniz

Merhaba arkadaşlar Engelli Aylığı ödeme günleri;

DOĞUM YILI SON RAKAMI
0 ve 5
1 ve 6
2 ve 7
3 ve 8
4 ve 9

ÖDEME GÜNÜ
5
6
7
8
9

engellilere zam yapmamak içinmi erken yatırmışlar acaba

e devlet web sitesin de belirtmişler maaş yatmış ama gününden önce çekemezsiniz 3 aylık alanlar

Üst Alt