Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haziran maaşları e-devlet'e yansımış. Ödemeler erken mi olacak?

Bayram nedeniyle erken çekme durumumuz olabilir dedik belki ama malesef olmadı bu durum

Arkadaşlar ben mart ayinkini çekmedim e devletten baktığımda 1896 tl yazıyordu ve hala cekmedim şimdi baktığımda 1796 tl görünüyor acaba yeni yatan maaş mı yoksa mart ayında yatan param mi kesilmiş.

arkadaşlar burası forum gibi olmaya başladı. lütfen bu başlıkla alakası olmayan sorularınızı ayrı başlık açarak sorunuz.

@HOŞCAKAL

% 70 ve üstü raporu olanlar haziran'da 1796,17 TL alacak ablası.
ama ilk kez aylık alacak olanlar aylık başlangıç tarihinden 1 haziran'a kadar olan birikmiş para + haziran dönem aylığını birlikte alacaklar:https://www.engelliler.biz/forum/20...sina-dusen-aylik-gelir-siniri-belli-oldu.html

@kardelen.
e-devlette yazan bilgileri (kimlik bilgilerini gizleyerek) buraya kopyala ablası. soruna cevap verebilmem için e-devletteki 2022 aylık bilgilerini görmem lazım.

2022 aylığı yatmışmı yatmamış mı ?

Bazı arkadaşlar bugün 2022 engelli aylığı aldıklarını söylediler
Şimdi kafam karıştı yatmışmı yatmamışmı? veya bazılarınki mi yatmış ?
Kalem abla

Haziran 2022 engelli ödemesi

Gideceksin bakacaksın
Bu kadar kolay

Kalem hanım sağolun bilgilere ulaştım yazmışsınız görememişim Zorro teşekür ederim yinede ..

Selamlar Konu Dışı Ama Dün E Devlete Baktığımda Ödemeniz Hazır Yazıyor,Daha Önceki Üç Ayliklarda Ayın 1'inde Yada 2'sinde Ödemeniz Hazır Yazıyordu Bu Kez Bu Ayın 28'inde Yazmış ödemeniz Hazır Diye,Bi Bilgisi Olan Varmı ?

Yiğit40

Bakanlık bununla alakalı açıklama yaptı.
022 sayılı Kanun kapsamındaki yaşlı ve engelli aylıkları ile ilgili olarak e-Devlet kapısı aracılığıyla yapılan sorgulamalarda 2018/Haziran dönemine ilişkin ödemelerin "teslim alınabilir" olarak görülmesi nedeniyle aşağıdaki açıklamaların yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur:

2022 sayılı Kanun kapsamındaki yaşlı ve engelli aylıkları üçer aylık dönemler halinde Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarının 5 ile 9'u arasında yatırılmaktadır.

2018/Haziran dönem ödemeleri de planlanan tarihlerde gerçekleştirilecektir. Bu çerçevede doğum yılının son rakamı;

0 veya 5 olanlar ilgili ayın 5

1 veya 6 olanlar ilgili ayın 6

2 veya 7 olanlar ilgili ayın 7

3 veya 8 olanlar ilgili ayın 8

4 veya 9 olanlar ilgili ayın 9'u itibarıyla ödemelerini alabileceklerdir.

e-Devlet kapısında görüntülenen ödeme bilgileri, yukarıda belirtilen tarihlerde ödemenin "tahsil edilebilir" olduğunu ifade etmektedir. Bu bilgi haksahibinin durumunda bir değişiklik olmadığı sürece bu ödemelerin ilgili tarihlerde çekilebileceği anlamına gelmektedir.

Bununla birlikte yanlış anlaşılmaların önüne geçilebilmesi için ödemeye ilişkin bu bilgiler e-Devlet kapısına bir uyarı olarak eklenmiştir.

Diğer taraftan yaşlı aylıkları 01.06.2018 tarihinden geçerli olmak üzere 500,02-TL'ye yükseltilmiş olup 2018/Haziran ödeme döneminde bu tutara göre yatırılacaktır. Bu çerçevede yaşlı aylığından faydalanmakta olan vatandaşlarımıza bu ödeme döneminde 1.500,06-TL yatırılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kalem abla ayın 9 unda alanlar cumartesi gününe denk geliyor ayın 8 indemi çekilecek yani cuma günü çekebilirmi

Evet kardeşim 9 cumartesiye geliyorsa cuma gün çekersin..

Nakorluk etmetın devlet çalışmadan bu parayı bizlere veroyor şukrudelin

Raporum %56 ydi. Raporum % 75 e yükseldi. 10 Mayıs'ta yeni raporumu teslim ettim sydv vakfına 5 haziran'da %70 üzeri olan maaş tutarından maaşını çekersin demişlerdi. Fakat şuan 1196 TL gosteriyo. Neden böyle olmuş olabilir

Ergünhülya raporun yükselmesi önemli değil ağır engelli yazacak raporda ozaman yüksek alırsın

hacer demirbilek

Bu evde bakım maaşı değil ki
2022 3 aylık engelliler maaşında Ağır engelli raporu isteme şartı yoktur

delinin biri kuyuya taş attı; 40 akıllı çıkarmak için uğraşıyor. emekli bayram ikramiyesi e devletten görünmüyor, böyle bir uygulama yok. neresinden uydurduysa artık..

arkadaşlar ayın 9 u cumartesiye denk geliyor. mart ayında maaş almak için PTT şubeye gittiğimde bana PTT kart verdiler. Şimdi haziran maaşımı alırken şubeye gidip yine dekont alıp imza atacak mıyım yoksa, direk hesaba yansıyacak karttan çekebilecek miyim, gitmeme var mı PTT şubeye yoksa atm den mi halledeceğim?

vieuxpoesie kart ın varsa ptt ye gitmene gerek yok. ptt atm lerinden çekebilirsin. not. sakın başka atm den çekme para kesiyorlar.

Az önce gittim çekmeye fakat kart uygun değil dedi. Hayırdır inşallah. E devlette maaş gözüküyor fakat ptt kartını ptt bankamatiği tanımadı.

Bu arada 1 yıl önce raporumun süresi bitmişti, yeni bağlattım toplu ödeme yapmışlar böyle bir durumu merak edenler varsa.

Gece 12 den sonra yatmıyor maaşlar boşuna gidip yorulmayin mesai başlamadan hesaba geçmez saat kaçta yatacağı belli olmuyor mesai başlangıcından bitimine kadar herhangi bi saatte yatabilir

Engelli maaşları şuan hesaplara geçmiş arkadaşlar saat 3 den sonra ihtiyacı olan hemen cekebilir

Bende yaziklar olsun diyorum neler yapildi secim ayagina ama bize yok

Üst Alt