Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haziran maaşları e-devlet'e yansımış. Ödemeler erken mi olacak?

Bende şubatta aldım maaşımı 715 tl ek ödemede 35 tl primin yüksekse iyi, ama değilse alacağın maaş tutarı bu olur,

Arkadaşlar Konuyla Alakası Yok Am 65yaş yaşlılık maaşı alanlarada 1000tl ikramiye verilecekti verilmemiş bilgisi olan vamrı

Edevlette alinabilcecek tarihler altta acikca belirtilmis bu heyecan neden anlamadim 5-9 arasinda cekiecek ikramiye yok zam yok bu kadar .

maaş aldım

arkadaşlar ben nisan ayında başvurumu yaptım 2022 aylıgına oldu. ve ilk maaşımı aldım 1560 tl haberiniz olsun

Hayırlı olsun
Raporunuz oranı kaç
%60 üzeri mi

Kalem
1948 doğumlular yarın cuma gunu alabılır mı maaşını (engelli)

benim doğum tarihimi son rakamı 4. ayın 9 unda çekmem gerekiyor ama yarın cumartesi. bugün çekebiliyor muyum PTT den?

bayram ikramiyelerinde kesinti yapılan var mı?bana tam yattı.

ZAMANın ötesinde tamam maaşlar 13 yatacakta EDevlette neden güncelleme yapılmıyor biz bunu merak ediyoz acaba maaşlar kesilecekmi

maaşını PTT kart ile alanlar, yarın çekebilir mi atm den?

aaburak
alıntı yaptıgın Sabah Gazetesinin konuyla ilgili haberi asılsız ve yalandır. 2022 aylıklarına ve evde bakım aylıklarına ikramiye verilecek diye hiçbir resmi açıklama yapılmadı. gazete asılsız ve yalan haber yapmış.

ayrıca tekrardan buradan da yazayım sana:

aşağıda ayrı ayrı yazdığım 2022 aylıklarının tümüne;
65 yaş üstü aylığı olarak bilinen 2022 yaşlı aylıklarına,
%40-69 2022 engelli aylıklarına,
%70 ve üstü bakıma muhtaç engelli ayıklarına,
18 yaş altı aylığı olarak bilinen 2022 engelli yakını aylıklarına,

bayramlarda ikramiye verilmeyecek. bu konuda asılsız haberlere kanıp boşuna umuda kapılmayın.

ayrıca evde bakım aylıklarına da ikramiye verilmeyecektir.

Lütfen orada burada yazan gazete haberlerine aldanmayın. konuyla ilgili o haberlerin hepsi asılsızdır.

delinin biri kuyuya taş attı; 40 akıllı çıkarmak için uğraşıyor.

40 taneyı bilmem ama ben çıkardım.emeklılere 1000 lira ikramiye yattı.vefat etmiş emeklılerın geride kalan yetim dul hak sahıbı olanlarada aldkları maaş oranında yattı.ben maaşın %25ini yetim olarak alıyodum hesabıma 250 lira yatırıldı alıp harcadım bile.

ben emeklı ıkramıyesını e devletten gördüm.görünüyor öyle bir uygulama var.uygulama ayrıca ıkramıye adı altında acılmıyor normal maaşın altında fark dıye gecıyor.

Kıdem Yılı 36
Aylık Oranı 5 / 20
Ek Gösterge 3000
Temsil Göstergesi 0
Görev Göstergesi 0
Makam Göstergesi 0
Durum AKTİF Aylık
Periyot Bir Aylık Aylık 672.41
Ek Ödeme 33.62

Son Ödenen Dönem6 /2018
Son Ödenen Aylık 672.41
Son Ödenen Ek Ödeme33.62