Sakatlığı umursatacak olanda, umursatmayacak olanda yine sakat olan taraf.. En küçük bir sorunu sakatlığına bağlayıp bıd bıd ederse, kendine acırsa, "sağlam olsaydım böyle olmazdı" derse ve ona göre yaşarsa, terkedilmek kaderi. Hiç kusura bakmayın yani.. Herşeyin kahrı çekilirde çenenin kahrı çekilmez.. Sizi ilk başta sevmiş, istemiş bir kadın ve ya bir erkek sonradan vazgeçiyorsa bunun nedeni sakatlık/hastalık değildir! Aslaa ama aslaa değildir..
Görüyoruz etrafımızda, nasıl olsa beni herkes beğenmez, istemez deyip kişi ilk önce kendi kendini hor görüp elindeki sevgiliyi kaybetmemek için resmen g..tünü öpüyor.. Ne dese eyvallaah, ne yapsa eyvallaah, "aman beni terketme ölürüm yaşayamam" misali laflar.. Gönlünü büyütüyorsunuz milletin! Gönlü büyüyüncede otomatikman g..tüde kalkıyor işte, adam yerine koymamaya başlıyor sizi.. Sevgili kim ya! Ne el oğlu için, ne el kzı için insanlık onurunuzu, gururunuzu çiğnetmeyin.. Gitmiş, gitsiiin.. Sevmiş ama şimdi istemezmiş sevmezmiş, sevmesiiin..
Siz kendi değerinizi bilmediğiniz sürece, hiç kimsede sizin değerinizi bilmez. Önce siz kendinizi yücelteceksiniz, size, sizi değersiz hissettirenlerin peşinden koşmayın! Yalnızsanız bunu sakatlığınıza bağlamayın.. Dışardan kendinize bir bakın..
Karakter varya karakter, asıl o sakat olmasın.. Sapasağlam bir karakter karşında eriyip bitmeyecek bir kız tanımıyorum ben.. Bu lafım beylere.. Erkekler açısından yorum yapmam, onların dünyası başka, dışardan bakınca tek birşey olsa yeter onlar için gibi görünüyor da, neyse..
Yani özetle terkedilen erkeklerin sakatlığından dolayı terkedildiğine inanmıyorum.. Haa sevmişsindir yakınlık gösterirsin kaçar istemez kız, karşılıksız kalır aşkın tamam.. Sakat sevgili istemiyor demektir.. Ama sevmiş, seninle bir yola girmiş, sonra terketmiş.. Niye, ee sakatım yaaa ondaan.. Yok öyle birşey..
Kendi karakterinizi sorgulayın.. Kendi açımdan empati yapıyorum. Bir sakat adam benim karşıma geçipte, sakatlığına sebeb bana duygu sömürüsü yapmaya kalksa soğurum ondan, sevgimde biter saygımda biter..Birde üstüne tiksinirim ondan kaçarım fellik fellik...
Ruhuma daral gelir..
Bizim sitede bu tür konularda gözlemlediğim bu.. Kişiler kendilerine acıyorlar.. Acıma ve merhamet duygusunun yanında aşk ve saygı çok fazla barınamaz.. İnsanın her daim aşık olduğu kişiye karşı merhamet duygusu hissetmesi kadar ezici ve itici birşey olamaz.. Birde terkedilmekten korkanlar kendilerine acındıyarak yanlarında tutmak istiyorlar sevdiklerini..
Detaylarıda var bu işlerin gerçi.. Kısadan kesmek için, kader diyelim gitsin..
Uzun uzadıya konuşmanında, düşünmeninde bir faydası yok bence.. Olmuyorsa yürümüyorsa ilişki, bitmişse nokta yani..Dürdüklemenin bir anlamı yok..