Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hiç sevemeyecek ve sevilmeyecek miyim? Hakkım yok mu, artık bunaldım!?

Şeymah güzelim bu 3 maddenin konumuz ile ne alakası var . Herkes kendini ve engelinide seviyor sorun yok yani akil insanlarla doldu burası ya sırf yazmak için yazıyorlar... :p

hey İron -!! konuşmak için konuşuyorum işte öyle :D ben de diyorum ki sevmeyi sevilmeyi hedefine koyarsan hep üzülürsün. keyfine bak. günü yaşa, şükret, dua et, film seyret, gezmeye çık, saçmala, kahkaha at... gerisini düşünme diyorum. anlayışlı birine de benzettim seni ama neysee... ::D

Gakkoş kardeşim bak hiç birşeye yanmadım anneme yandığım kadar gerisi boş şimdi anladım . Kız arkadaşın seni terk edebilir ama annen hayatta seni bırakmaz. En zor gününde annen vardır yanında elini tutar senin ve bırakmaz. Benim elimi bıraktı annem hastaneye el ele girdik . Arabadan indik yürüyerek el ele girdik ama sonra elimden aldılar . Hala şoktayım rüya gibi... rüyalarıma giriyor ama hata yaptım . Hemde çok büyük bir hata şimdi bir form yazacağım bu konu ile ilgili bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım olacak özellikle Hukuk okuyan veya avukat olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Ayrıca kanser olan veya kanser yakınları olanlar lütfen formumu okuyup beni bilgilendirin rica ediyorum.

herkes için herşey boş olabilir. ancak şunu unutmamalıyız ki hiç bir şey yar gibi olamaz olmazda. çünkü anne baba bir yere kadar. yada kardeş bacı bir yere kadar. eger çocukluyusada aynı söz gecerli. ne demişler büyükler davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. evet giden geri gelmez gelsede fayda etmez. yıkılan yuvanın üzerine yuva kurulmaz. yada şöyle söyleyeyim kırılan desti tamir olmaz. tek yapılacak şey var. oda bundan sonraki hayata daha farklı bakmak. ve geriye dönüp bakmamak. bende çok acı çektim çekiyorumda. çünkü yalnızım. hemde kalabalık içinde yapa yalnızım. herkes beni şen şakrak sanır oysa değilim. arkadaşlar yazımı dikkatlice okuyunuz çünkü genelde hep atasözü konuştum. umarım yanılmıyorumdur. onun içindirki. allah herkesin sonunu hayırlara vesile etsin.

insanın içinde kocaman bi boşluk oluyor alışıyorsun alışmaya da zor oluyor.

aslında bir söz vardır. alışmak sevmekten daha zor geliyor diye. evet alışmak zordur. ancak acıyıda acıyla kapatamayız. mutlaka ki her insanın bir umudu olmalı. ben örneğin tüm umutlarımı içime gömdüm. bundan sonraki hayatımda sadece ben ve kendim olmak var

İron;

çok çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum bir gün doğduk bir gün öleceğiz ne diyeyim haklısın anne baba gibisi mi var hatalı anlarında yanındalar kim yanımizda durur ki el kızı mı el oğlu mu duracak....ne hatası iron anlamadım yanlış tedavi sonrası mı oldu?

yazdıklarınızı gerçekten üzülerek okudum ama benceengel yeterki kafada olmasın tüm insanlar eşit bana göre bence herşeyin zamanı ve herkesin bir alın yazısı var bekleyin belki mutluluk daha ilerde :)

Nurayyy hanim in yorumuna katiliyorum agziniza saglik unudunuzu yitirmeyin

Aşık olmakla "sevmek" arasındaki fark ve Sabır etmek:

Aşık olmakla sevmek arasındaki fark, senin baktığına herkes bakar, ama senin onda görebildiğini herkes göremez. Herkes aşık olabilir, ama hiç kimse senin gibi sevemez. Tek fark sensin. Seni özel kılan sevdiğin değil, sevgindir.
Sabretmek öylece durup beklemek değil, ileri görüşlü olmak demektir. Dikene bakıp gülü, geceye bakıp gündüzü hayal edebilmektir. Allah aşıkları, sabrı gülbeşeker gibi, tatlı tatlı emer ve hazmeder. Yüreğinde hep mutluluğu hisset, mutsuzluğun seni yalnızlığa doğru çekmesine izin verme...

Giden gider,gittiği günde biter.Yenilere yer açmak için eskileri unutmanızı öneririm.Hayat hep ileriye bakar dünün olaylarıyla kafa yormaz.Sevmenin hak olduğunu düşünmekle beraber sevilmenin bir hak olduğunu pek düşünmüyorum.Sevilmek sizin dışınızda gerçekleşen bir olay.Naçizane tavsiyem bir an önce kafa karışıklığından kurtulun.Bu kafa karışıklığı önünüze gelecek yeni fırsatları tam olarak görüp değerlendirmenize mani olur.:eek:

oldu. :D
sevgi de zaten bakkaldan alınan ekmekti. bu bayatladı tazesini alayım misali. :D

ReaL;
çok güzel yazmışsın eline sağlık..izin verip vermemek elimde değil sürüklendim bir kere bakalım artık hangi karaya vuracağım..

vilanjik;
yeni fırsatlar şöyle olsun insanlığa ve kendi benliğine saygılı hep bana rab bana demeyen ego düşkünü olmayan insanları insan olduğu için seven birisi şart bakıyorum ama bulunduğum yerde şekilcilikten öteye gitmiyor en azından bu benim gördüklerim o yüzden kafa karışıklığı olsada kendi egosundan geçinilmeyen insanların bir an önce resetlenmeleri lazım :)

Pasaman yaşın kaç ne okuyorsun bilmiyorum ama süper yorumun ben çok beğendim.
Buradaki yazanlardan çok çok daha kaliteli ve mantıklı...

iron aynen bende sana katılıyorum harika yazmış gerçekten ellerine sağlık arkadaşın

pasaman 34yılda maşallah ama maşallah bırak fikir beyanını beyin fırtınasını gerçekleştiriyorsun abi :)

Pasaman
üstad Tevellütte Plaka istanbul demişsin keske yaşadığın yerde 34 olsaydı . Senin gibi adamalar zor bulunur bu formda sana kahve söyleyip muhabbet etmek isterdim .
Boş adam değilsin severim dolu insanları hemde çok severim.

iron vallaha haklısın benimde çok hoşuma gitti pasaman abinin sohbeti aynen :)

.. alışmak, sevmekten daha zor gelir ! bunu bır atlatsan sonrası kolaydır.. insanoğlu herzaman bencil, o sebeple kul aşkı insanı yaralar; ALLAH aşkı ise öyle değildir..(Yaradan hep senınle, bırak o gıtsın!..) Gidene yas tutma ki, geleni görebilesin : )
- Allah bile, kulundan emek ister.
Kendisini sevme lütfunu herkese nasip etmez!.. yani herşey emek emek emek...
insan yanmadan yanılmadan pişmiyor,büyümüyor.

Velhasıl damdan düşenin halini, sadece damdan düşen anlarmış..
Rabbim hepimizin gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin inşallah sıhhatle...

Üst Alt