Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli kadrolarını tercih etmeli miyim, karar veremiyorum..?

Allah bişeylerini versin diycem ama bela dönüp dolaşıp bizi bulur diye söylemiyorum.

maalesef arkadaşlar hizmetlinin görev tanımları bellidir...
bu konuda yapacak birşey yok
burdan hizmetli seçip masa başı çalışıcam diyenlere örnek olsun

nfrysmn sorunu iyi özetlemişsin yasada kişinin engel oranını artıracak iş ve görev verilemez maddesini de hiçe sayanlarda var.raporunda efor gerekriren ağır işler yapamaz yazısı olmayanlardan nasılsa bişe iddaa edemez diyerek tüm yük yüklenmektedir bazı durumlarda raporda bu ifadeler olsa bile bazı amirler bunu görmezden bile gelmektedirler

tabiki kişinin engel oranını artmamaıs lazım üstüne çok yüklenilmemesi lazım...ama yapacağı iş temizlik..
şimdi bu adam bunu yapamayacak güçteyse hemde hizmetli olrak giriyorsa burda bir tezatlık var...
amir bunu değerlendirip aday memurluğunun sonunda görev yapamaz diyebilir...özel sektör belli maaşları belli özlük hakların yok denecek kadar az..en azından maaşları zamanında yatıor rapor alınca kimse işten atmıyor..6 ay bile raporlu olsa görevine dönebiliyor..vs...

Eğer böyle bir yasa varsa bunu amir uygulamak zorundadır bu durumun kadroları hizmetli olarak açan yetkili kişilere bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sormak gerekir hem böyle bir yasa çıkaracaksın sonrada dönüp kadroyu hizmetli açacaksın@nfrysmn

nfrysmn
amir bunu değerlendirip aday memurluğunun sonunda görev yapamaz diyebilir... demişsin.
Amir yönetmeliklerden kanunlardan üstünmü? Yönetmelik açıktır. Engel artırıcı iş veremez.Bitti...
Özel sektör kötü diye o Zaman bizleri öldürüseye kadar çalıştırsınlar.Şükredelim...

Özel sektörü konu etmeye gerek bile yok birinde işkurdan davet edildim iş olsun diye gittim ordaki arkadaş çağırdı görüşmek üzere masasına oturduk adamın teklif ettiği işi bırakın engelliyi sapasağlam benim diyen 20 yaşındaki genç bile yapamaz hatta bana işi teklif ettiğinde bir müddet karşılıklı olarak güldük sonra sana başka bir teklifim var dedi baska bir işe baktı anlaşılan işverenin ne sartları olduğunu önceden okumamış sesli okuyunca bu sefer kendimizi tutamadık resmen dakikalarca kahkaha attık işverenin şartı, engeli olmayan engelli aranıyor şartıydı gülme olayımız sona erince adam amirini arayıp amirim şu adama bişe söyleyin milletle dalga geçiyor dedi bende o gün ki stresimi atmış olarak oradan ayrıldım nfrysmn

ben tartışmak istemiyorum.. söylemek istediğim bir insanın kalkamayacak şekilde olup temizlik işini seçmesi nekadar doğru?
amir bunu değerlendirebilir..
işkur ayrı bir dert zaten hep aradıkları personel temizlikçi bulaşıkçı vs..

Puanımla 2.atama da memurluğu seçebilirdim ama hem baska sehir hem 2.atama kadro ne olacak endişesiyle devlettir kadrodur girdik 1sene işkence ne olursa susma moduna giriyoruz aylarca araştırdığımda kimseden net bisi göremedim şimdi tercihimden dolayı çalışmak zorundayım sınıflarda tek basima kalamıyorum cok güçlü fizikli birisi de değilim ama elimden gelenin fazlasını yapıyorum birtane daha hizmetli var ben temizlik yapmma evrak getir gotur yaparim dio siyasi destekli mi ne bilemiyorum adam 4 te basıp gidiyor okulda ne iş çıksa beni çağırıyorlar asalet tasdik olsun restin kralını çekeceğim hizmetli nedir herkes okusun görsün tercih falanda etmesin o kadrolar bi patlasın bakalim memurluk açılıyor mu açılmıyor mu bari gelecek arkadaşlara bir faydamız olsun bu mesajlarla

Açıklamalar için teşekkürler biz burada engelli arkadaşlarımıza bu tip işler veriliyor dediğimizde vermezler veremezler diyenler cok oluyordu bakınız nekadar çok madur arkadaşımız var

Mağdur kişilerin sayısı gitgide artıyor.Allah sonumuzu hayretsin.

Yalnız mağdur kişilerde kabullenmiş olgusu var. Kimsenin sesi çıkmıyor.Herkes kabullendi.

Evet ilk başlrda bir isyan vardı ama şimdi biraz geri çekilmeler oldu doğal olarak onlarda biraz çekiniyorlar adaylık süresinden dolayı sanırım

Başlardaki isyan daha sonra ezilmeyle normalmiş gibiye dönüyor

Matrix31

Engelliysentercih etmemelisin eğer karnını doyurabilecek 1 lokma ekmeğin varsa devlet memurluğu amelelik normal memurda dahil bunaa bir tek daire başkanı ve üst kadrolarda normal insanca bir yaşamın olabilir diğerlerni evinde bir tencere pişiyorsa zaten elde ediyorsun demektir 5 paralık insanlara uşaklığa gerek yok.. Özel sektörü zaten konuşmaya gerek yok.

Mağdur kişilerin sayısı gitgide artıyor.Allah sonumuzu hayretsin.

Yalnız mağdur kişilerde kabullenmiş olgusu var. Kimsenin sesi çıkmıyor.Herkes kabullendi.

Arkadaşım adayız şu anda.Arazi olan oluyor ben ameleliğe devam ediyorum.İnan akşam eve gelince ayaklarımın ağrısını hissediyorum.Adam kayırma da var.Ben bu sitede yazan yazıların oyununa geldim.Yok engelli masa başı iş yapar,engelliye temizlik yaptıramazlar dendi.Raporumda ağır işlerde çalışamaz yazıyor ama o yazı raporda uygulayan yok.En alt katı temizliyorum,tuvalet,bahçe müdür yardımcısının odası çiçek böcek derken ben bitiş.Keşke 3. atamaları bekleseydim.

Evet yaptırmazlar diyenler çok oldu bu platformda tartıştık kişileride uyardık ancak bazı arkadaşlar size butip işleri vermezler veremezler gibi boylarından büyük laflar edip kesinlikle hizmetli tercih etmeyecek yüksek puan çekmiş 2. atamada kesin memur olarak atanabilecek arkadaşlarımızı ikilemde bıraktılar...arkadaşlar bu geçmiş dönemlerdede oldu örnek 85 puan alan biri ilk atamada atanayımda hizmetli olsun diyip gidip temizlikle vb.şeylerle muhattap olurken 3 yada 5 ay daha sabredip hizmetli olarak atanan kişiden belkide 5 puan daha aşağidan memur oluyor.ama işte bunu anlatamadık şimdide malesef aynı durumda çok arkadaşımız var.Allah yardımcıları olsun

Geçmiş olsun kardeşim yapacak bişe yok sabredeceksin 2018 de sinava girip tercihini memurdan yana kullanacaksın

Aynen sağol sarasota abi 2018 deki ekpss ye hazırlanıyorum ama hizmetli olarak daha ne kadar sabrederim zaman gösterecek.

Asalet düşünüldüğü için sonuna kadar gidilmiyor.İş resmiyete döküldüğü Zaman çoğu yönetici geri adım atacak ama devam edilemiyor.

Sanırım sadece MEB hizmetli bu kadar zorlu. Benim babam memur emeklisi il sağlık Müdürlüğündeydi ve hastanelerde görev yaptı. Oralarda ki temizlik işlerini taşeron yapıyomuş hizmetli kadrosuna atananlara en kötü ihtimal getir götür yaptırıyolar demişti. Bilmiyorum yinede her hastane böylemi. Keşke puanı yüksek olup hizmetli tercih eden arkadaşlar kamu Hastaneleri kurumlarını tercih etseydiniz. Hiç değilse getir götür işi temizlikten iyidir. Çoğuda masa başında çalışıyomuş

Smilemisty evet her hastane öyledir hizmetliler hastanede memur gibi çalışırlar en fazla getir götür olur meb hizmetli de var sadece bu zorlayıcı durumlar

izmir yukarı altındağ ilkokulunda hizmetli görünüyorum ama müdürümüz insaniyetli olduğu için bana özel oda açtı masa başı iş verdi kurumnet ,e-okul ve kbs ile ilgileniyorum bir takıma şans işi

ne hikmetse her yere taşeron temızlık firması veriliyor ama meb e yok .işkura başvuran engellıler i mebe yolluyorlar onlarda sıkıntılı kadrolu aldıklarıda engellı sıkıntı hem kendılerıne hem çalışanlara verseler ıhaleyle taşeron fırmalara ıyı olucak ama sanmıyorum deyişsın sıstem...

Milli takım teknik direktörü günlük 36bin tl gibi bi para kazanırken. Devletin daha gerekli yerlere harcama yapması daha insani ve vicdana yakışan bi hareket olur. Devlet nelere para veriyoda hala ayakta MEB e taşeron almak onlar için "çerez parası" anlayana:)

Üst Alt