Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli kadrolarını tercih etmeli miyim, karar veremiyorum..?

Evet tüm kurumlarda bu durum taşeronla çözülürken meb de duruma el atılmıyor

MEB'de temizlik işini engellilerle hallederiz düşüncesi hakim.

Kardeşim yanlış anlaşılmasın ama bazı ortopedik engelli kardeşlerimiz kendi temizliğini yapmakta zorlanırken( lütfen yanlış anlamayın lafı başka yere çekmeyin) bi okulun tuvaletini temizlemek ne ya? Devlet okullarına sakın aidat vermeyin diyor satın Cumhur Başkanı. Ama okullarda aidat toplanıyo. Bari o paralarla hademe tutun kardeşim. Denetleme yok ya eğitim sisteminde. Ben kendi öğrenciiğimi hatırlıyorum yılda bir kere müfettiş gelirdi okula, soru sorardı hocalar hep en Çalışkan öğrencileri kaldırırdı :)

sarasota. Abi benim puanım 78. Şu olaylardan sonra hizmetli kadrosu anca kamu Hastaneleri tercih ederim. Atanır mıyım sence abi. Meb olur gibide kamu Hastanelerinden emin değilim.

İnşaallah sizlere güzel bir kadro açarlar lakin ortaöğretim kadrolarında yine aslan payını M.E.B. hizmetlilere ayıracaklardır.Veli nimet veriyorlar diye şükredeceğiz bizlerde.

En çok engelli memur açığı M.E.B. da 13-14.000 civarında ve nerden baksan bunun 10.000 i hizmetli olacaktır...

Arkadaşlar engelli hizmetlilerin 3 yıl somunda şehit ailelerde oldugu gibi memurluğa direk geçiş hakkı verilmesi icin. Gerekli bakanlığa twitterdan twitt atalım. Bizi en cok görüp duyabilecekleri platform orası. Üşenmeyin her gün bi twit atsanız sesimizi duyurabiliriz

Aynen sana katılıyorum bu hakkın engellilerede verilmesi gerekir

Hizmetli engelli olarak en büyük eksikliğimiz çok olamama.Yüksek ses çıkmayınca kimse umursamıyor.

Zaten mesele orda birlik olsak zaten sayımız milyonlarca

Bir olamıyoruz.Bir olup yok olacağımıza birlik olup çok olsak toplumdaki olmamız gereken yere geleceğiz ama herkes kendini düşünüyor.

Günaydın :) Engellilerde çoğu zaman birlik beraberliği görememişimdir sanırım göremeyeceğiz de
Bu arada hizmetli olayı tamamen oranın inisiyatifine kalmış bir şey masa başı işte olabilir hizmetli işi de..

eMeL_eMeL hanım,bizim gayemizde okuldaki müdürlerin insafına bırakılmamak.Adamlara minnet borcumuzun olmaması lazım.Bunu yönetmelikle yada bir genelgeyle düzenleme yapılabilir.Ama yapacak kim???

Beyin Fırtınası yapalım arkadaşlar. Neler yapabiliriz herkes bişeyler yazsın fikri olan var Mı

Arkadaşlar herşeyden önce tek ama tek gerçek var.Birlik olacağız.Bir olursak sesimiz daha güçlü çıkar.

Arkadaşlar sosyal medyada güçlü bi algı operasyonu yapılabilir fakat hiç bi eylem kanlı canlı olduğu gibi ses getirmez bence. Engelli olarak MEB Bakanlığının önünde eylem hakkımızı kullanırsak bizede biber gazı atmazlar heralde:) belli de olmaz atadabilirler:) evdeki bulgurdan da olmayalımda..

Kaç kişi katılacak.Organizasyon Nasıl yapılacak?10-20 kişiyle bişey elde edilemez.

Arkadaşlar zaten engelliye beden gücü gerektirecek işi vermesi anormal sorun en başta zaten düzeltilmesi çok zor!!

milli eğitimde dahil olmak üzere hiçbir bakanlık ve kurum engelliye hademelik yaptıramaz eğer okulda okul müdürü sizlere hademelik yaptırıyorsa bulunduğunuz il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine şikayette bulunun sorun çözülmezse bimere yazın milli eğitim bakanlığına iletilir ve sorunuz çözülür.

o zaman neden bu kadroyu seçtin diyorlar. Ağır iş yapamaz raporu gösteriyoruz. O zaman ağır iş yapma diyor. bunun bir yönetmelikle çözülmesi lazım. Kaderimiz müdürlerin elinde olmaması lazım. Minnet etmememiz lazım müdüre. İşte bunu çözecekte merkez teşkilatı. İnsan kaynakları genel müdürlüğü yayınlayacağı bir genelgeyle sorun çözülür. Masa başı Memurluğa geçmek için daha kapsamlı çalışma yapılması lazım fakat onun için kimse uğraşmaz.

Arkadaşlar 2 atama martta deniliyor ama martta mı açılır tercih kılavuzu yoksa daha önce mi? Yani martta tercih yaparsak haziranda göreve başlarız heralde.

Seçtiğin kuruma göre değişir.MEBi seçersen Nisanda başlarsın.EGM yi seçersen Eylül Ekim gibi başlarsın.Mantıklısı MEB hizmetliyi seçmemek.Engelli için en iyi iş masabaşı iş.

Twit atın arkadaşlar milletvekillerine bakanlara her gun bi twit atmaya Özen gösterin

Erkankss ben hergün müsteşar,müdür,vekil ayırımı yapmadan engelli hizmetlilerin sorunlarına el atın diye twit atıyorum.

ZAFERKEN

Aynen helal kardeşim. 3 sene sonunda bizede direk memurluk hakkı verilmesi icin baskı yapalım. Bunları da yazın twitterdan

Kardeşim ben engelli hizmetlilerin bu yükü kaldıramadıklarını,bu işe el atılması için twitler atıyorum.

Üst Alt