Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni söyle

Davranışlarımda bi anormellik yok! Bana uyduruk insanların böyle davranma diye baskı kurmasını tolere edemem!

Yalnız başıma geçirdiğim ayazdan sonra eski beni arıyorlar/bekliyorlar. Gözlerimin perdesi açıldı, maymun gözünü açtı misali 🙂 Daha çok beklersiniz.

Harabat ehlini hor görme defineye malik viraneler var.

Kedi nanesini kaldırdım diye Maçka saldırdı! Önce ders kitaplarımı parçaladı! Kedi kedi Deil !

Bilimi reddedip kendi fikirlerinin dayatmasını yapan insanlara ayar oluyorum. Benden bir uzak durun kurban olayım.

Yakından tanıdığım yaşlı Hollandalı adam ötenaziyle perşembe günü ölecek. Elimi sıktı başarılar diledi! Bense iyi yolculuklar dedim! ÖtanaZi olan 2 . Tanıdıgım

Herkes hakkını cesareti kadar alır.

Kaldırımda çıkan çiçeğin üstüne basıp ezen insanlar saksıda çiçek yetiştiriyor. İnsanlar ne garip.

5 veya 6 şizo grup mu ? Yoksa 1 şizo 5 veya 6 kişi mi ? Ay bana ne ya .🙃

"Mübarek"(!) sınava girdi, barajı geçemedi. Sınavı yüksek puanla geçeni beğenmeyip, kendi adamına vermek istiyor görevi. Neyse bir herşey tam netleşsin!

Çok mutsuzum Edi.+Neden?-Çünkü büyüdük...mutsuzluk herkes için mi geçerli yoksa bana mı yapışıp kaldığını çözemiyorum..

İstekler kadar, beklentiler kadar mutlu ya da mutsuz olur insan. İkna olunmadık/içselleşmemiş gerçekler, insanı mutsuz eder.

İyi ki de dönmüşsünüz yüzünüzü. Düştüğüm yerden kendim kalkayım, minnet eylemem böylece. Ben çukuru tırnaklarımla kazmışım, sürünecek yol yapmışım, çıkıp ayağa kalkmışım. Düşmek dert değil ki bana, zamanla kalkarım bu hallolur. Ama dost bildiklerimi tanımak düşmekten ağırdı. Olsun, kabullendim insan denen varlığı. Sayenizde daha güçlüyüm artık. Teşekkür borcumu zamanı geldiğinde bilmukabele ödeyeceğim elbette.

Her şey için yeni bir yarın var.

Benim gibi pozitif enerji ile kafayı bozmuş birini bile depresif hale getirdiniz ya cidden pes ya....

Daha gidecek yolumuz var mı?

Geldik sonuna kadar

Kötüler dünyaya kazık çakmış, iyiler bir bir gidiyor🙁

Ablamın bir arkadaşı misafirliğe geldi bize. Çokta sevdim. Kahkahaları çok sesli ve yankılı. Hareketlerini ve konuşmalarını çok büyük harflerle dillendiriyor. Nedense bu durumu bana şu sözleri anımsattı:

"Gülen yüzüme bakıp sanmayın beni bahtiyar,
Her kahkahanın altında bir damla gözyaşı var. "

Ya rabbi gönüllerimizi
Senin yüce rızana erdirecek
Bir dostluk ile mamur eyle.
Sev sevdir sevindir Allah'ım!..
Aminnn Aminnn Aminnn...

Üst Alt