Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tenê
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne çok içi boş insan var,
Dilleri durmaz, sözleri çok;
Lak lakla geçer ömürleri,
Cesaret ise hep en uzak yol.

Mutluluğa yelken açmaya korkarlar,
Rüzgârı suçlar, denizi yorarlar.
Sonra da sorarsın: "Böyle insanlar var mı?"
Gülümseyip, "Yok öyle biri," derler.
Oysa en çok, aynalarda saklanırlar.

Cengizciğim; erkek erkeğe sohbet edelim diye sabahın 06.00'sında pazar günü beni dışarıya çıkarıp 5000 adım attırdın ya helal olsun. 😁😊😘💪🤲

@Mai57, EyvAllah, biraz daha var. Erkenden aldık biletleri, sağ olasın. 🤲

Bu nasıl bir yoğunluk ve yorgunluk, tatil öncesi pestilim çıkacak belli.

ben otomasyoncu mehmet ustayım otomasyonda üstüme tanımam

@alitzelll🌈, Allah korusun, akşam akşam deli etme beni, anma şu kelimeyi, 40 yılın başında bu kadar enerjik kardeş ve kanka bulduk. Erken kaybetmeye hiç niyetim yok. Ağzını hayra aç canım ya. :(

Bugünkü günlüğü okuyan, inşAllah küfür etmez bana. :D Resmen küçük bir hikâye olmuş. :)

Güzel bir gün,sahilde denizin sesi ile dolunay eşliğinde güzel bir gece olur inşallah ☺️

Beklemediğim anda, yarın için izin kullanmak zorunda kaldım. Nasip olursa, iş bitince biraz takılırım. :)

@İnnocence, Bir işim çıktı hemşom, kötü bir şey yok elhamdülillah, tatile daha var. :D Bu tek günlük izin. :)

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt