Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

5 kilo fazlaligim verdi 7 ye yukseldi asla mutlu degilim! 14 kilo vermisten ama ben herkezin bildigi bir yontem ve dile getirmedigim yontemle( kazik yeme, bol bol goz yasi , keder ve uzuntu ile)

@lijepa, Vay Ebru vay. :) Çok eski dost, hoş geldin kuzum, Cengiz'in çok büyüdü maşAllah, benden değil de çocuktan hatırladın beni. :)

@EMRAHBV, masallah ay parcasi gibi cocuktu... halada oyledir. Allah cok guzel gunlerini gormeyi nasip etsin.

Acıdan uyku da gelmiyor; roket gibi iğne mübarek, sanki Nigel Mansell 1992 Monaco'daki saldırıyor da ben de Ayrton Senna gibi savunma yapıyorum. 😁🙈💪🏁🏎🏆 Ulan Emrah, Formula 1'in 1992 Monaco Grand Prix'ine nasıl âşık olduysan, B-12 iğnesini bile ona benzettin. 😁😁🙈 Allah'ım; sağlıkla, huzurla ve mutlulukla hem Brezilya'yı, hem Monaco'yu görmeden gözlerimi kapatmasın inşAllah. 🥹😊🤲

Üst Alt