Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

@İnnocence, Bir işim çıktı hemşom, kötü bir şey yok elhamdülillah, tatile daha var. :D Bu tek günlük izin. :)

@OğuzHan112, Özür dilerim abim, kusura bakma. Benim yorum altına gelince bana zannettim. Çok pardon.

@İnnocence, Teşekkür ederim.

Yıllar önce Sedat abin ne demişti Emrahcığım, "Her şeye atlama demişti." Şu huyunu bir türlü bırakamıyorsun, dua et ki bu kadar anlayışlı insanlar var karşında.

Olgunluk seviyem: çoǧu kișinin umrunda olan bitakim șeyler hiç umrumda olmadigini anladim. Millet napmis ne etmis bunun icine dahlia ayyy banane

Gel artık tatil, harbi bunaldım; enerjimin tamamen toplanmasını istiyorum inşAllah. :)

Tuğba Hanım'ın "Bugün diyet yok, yiyeceksin. " talimatı üzerine diyete başladığımdan beri yaptığım kahvaltı kadar kahvaltıyı bir günde yaptım. 😁🙈

CcqFXo.jpg

Bulutların Gölgesinde
Rüzgâr usulca geçti dalların arasından,
Gökyüzü maviye en güzel türküsünü söyledi.
Uzakta deniz, bir ömür kadar sessiz,
Yakında toprak, çocukluğum gibi sıcak...
Bulutlar ağır ağır yürürken ufka doğru,
Zaman da onlarla birlikte yavaşladı.
Bir an sustum...
Çünkü bazı manzaralar konuşulmaz, yaşanır.
Her yeşil yaprakta yeni bir umut,
Her mavilikte sonsuzluğun izi vardı.
Anladım ki insan,
Bazen en büyük huzuru,
Hiçbir şey söylemeyen bir manzarada bulur.
Ve ben...
İçimde kopan fırtınaları,
Şu sessiz ufka emanet ettim.
Geriye yalnızca gökyüzü kaldı,
Bir de Allah'ın kalbime indirdiği huzur... 🤲

Emrah Bahadır Vural
3 Temmuz 2026
İstanbul/Sarıyer

Tacizci kadinin bipolair bozuklugu oldugu ortaya cikmis

Güzellik uykusu mudur anlamadım, erkenden uyumuşum. :D

Yorgunluk uykusu bence güzellik uykusu oglen iki gibi olur kendimden biliyorum 😂

“Bir gün her şey yoluna girerse, umarım hala hevesim ve isteğim kalmış olur.”

Elhamdülillah, tatilin ilk etabı içinde yer bulduk. Haydi bakalım Emrah Senna, hayatında ilk defa tatil için denize 0 ev tuttun. :D :cool: 😍 🤲 İlk etap kısa sürecek ama o 2 gün eminim sana, Cengo'na ve ruhuna çok iyi gelecek, Hicran ablayı ve ailesini de nasipse göreceksin. Şeytan diyor, "Telefonu da kapat, göm kendini kumsala, 2 gün sonra çık." :D

Üsküdar Sahaflar Çarşısı'nda, dünkü korkunç yağmur sonrası; pek çok kitap, Osmanlıca eserler, plaklar, hatlar, gravürler, ebrular ve efemeralar kullanılamaz hâle geldi. Son aldığım bilgiler doğrultusunda, ne yazık ki en az 15.000.000 liralık zarar var. :( Oradaki sahaf arkadaşlarım; perişan oldular, telafisiz bir kayıp oldu. Çok büyük geçmiş olsun. :(

Bugün gözyaşlarımı tutamayarak, Üsküdar Sahaflar Çarşısı'nı ziyaret ettim., dünkü korkunç yağmur sonrası; pek çok kitap, Osmanlıca eserler, plaklar, hatlar, gravürler, ebrular, yabancı dergiler ve efemeralar kullanılamaz hâle geldi. Son aldığım bilgiler doğrultusunda, ne yazık ki en az 20.000.000 liralık zarar var. :( Bir kültür, bir tarih yok oldu, elimden geldiğince tüm esnaftan alışveriş ederek ve Sahaflar Birliği Başkanımız Bahtiyar abiye de "geçmiş olsun" dileklerimi ileterek, çok üzgün bir şekilde ayrıldım. Çarşımız çok zarar görmüş olsa da evvel Allah, ayağa kalkmayı da bileceğiz. 😞😭🥹📚🤲

Üst Alt