Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçişlerine Bakanlığı'na atananlardan istenen evraklar

10UR

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar iç işleri bakanlığı ömss ile atanan arkadaşlardan istediği belge ve forumları yayınlamıştır linkten alabilirsiniz.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Bakanlığımız kadrolarına “ 2013 ÖMSS Sonucuna Göre Yerleştirilen” özürlü personelden istenilecek belgeler ve atama başvuru formu ektedir.

1) İstenilen Belgeler
2) Atama Başvuru Formu

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

onur selam... aynı yere atandık özelden ulaşırsan görüşelim..

10UR;
bu istenen belgeleri ankarayamı gönderceksiniz

onur istenen tüm belgeleri bir dosya halinde atabilirmisin buraya..??

sebboy;

istenen belgeler ile taşra teşkilatlarına atananlar atandıkları illerin valiliğine müraacat edecek arkadaşlar.

ÖLÇME SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ TARAFINDAN BAKANLIĞIMIZ KADROLARINA 2013 ÖMSS SONUCUNA GÖRE YERLEŞTİRİLEN ÖZÜRLÜ PERSONELDEN İSTENİLEN BELGELER

ATAMA BAŞVURU FORMU (2013 ÖMSS SONUCUNA GÖRE) (T.C. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü adresindeki “Örnek Formlar ve Dilekçeler” linkinden temin edilebilir.)

2013 ÖMSS İLE ÖZÜRLÜ MEMUR YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZUNDA YERALAN “Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre alınmış veya bu Yönetmelikçe geçerliliği kabul edilen sağlık kurulu raporu.

3- ÖĞRENİM BELGESİ (aslı veya ilgili kurumlarca onaylı fotokopisi) (657 s. D.M. K. Madde 36-A)

4- 3 ADET RENKLİ VESİKALIK FOTOĞRAF

5- MAL BİLDİRİM FORMU (Bakanlıktan, Valiliklerden veya T.C. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü adresindeki “Örnek Formlar ve Dilekçeler” linkinden temin edilebilir.)(657 s. D.M.K. Madde 14)

6- GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU (Valiliklerden veya T.C. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü adresindeki “Örnek Formlar ve Dilekçeler” linkinden alınacak, daktilo veya bilgisayar ile doldurulup resim yapıştırılarak diğer evraklar ile birlikte teslim edilecektir (2 adet))

7- KAMU GÖREVLİLERİ ETİK SÖZLEŞMESİ (Bakanlıktan, Valiliklerden veya T.C. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü adresindeki “Örnek Formlar ve Dilekçeler” linkinden temin edilebilir.)

NOT : Yukarıda belirtilen belgelerle birlikte taşra teşkilatına atananların atandıkları Valiliklere, merkez teşkilatına atananların Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğüne (İşlemler Şubesi) başvurmaları gerekmektedir.

Arkadaşlar yukardaki mesajda istenilen tüm belge ve formları vereceğim linkten seçip indirebilirsiniz

T.C. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü

içişleri bakanlığı ile ilgili soruları bana sorabilirsiniz.

negüzel sizin belgeler yayınladı tapu ve kadastro genel müdürlüğü hala yayınlamadı bekliyorum çatlıcam:((

turkuaz06;
Turkuaz iş yükü ve maaş hakkında bilgi verebilirmisin lütfen ben vhki olarak atandım ve bekarım.ayrıca bakanlığın hangi kurumunu tercih etmemizi önerirsin tabii öyle bir şans tanınırsa.

içişleri bakanlığı,bekar,önlisans mezunu,sendikası üyesi olmayan,işe yeni başlayan vhki net 1.750,31 tl.maaş alır.eğer sendika üyesi olursanız bu maaşınızdan yaklaşık 10 tl.kesinti yapılır,fakat 3 ayda bir 45 tl.sendika parası alırsınız.eğer,3.derece vergi indirim raporu alırsanız,maaşınız 28,5 tl.artarak, 1.778.81 tl.olur.önlisans mezunu vhki,10.derecenin 2.kademesinden işe başlar.
iş yoğunluğu orta.ilde iseniz valilik,ilçede iseniz kaymakamlıklarda çalışısınız.nüfus müdürlüğü,dernekler müdürlüğü,evrak kayıt bürosu,mahalli idareler,bilgi işlem müdürlüğü,hukuk işleri müdürlüğü,şehit ve gaziler müdürlüğü,yazı işleri müdürlüğü, çalışabileceğiniz birimler.
her 4 yılda bir görevde yükselme sınavı olur.görevde yükselme yönünden en iyi bakanlıklardan birisidir.en son 2011 kasım ayında sınav oldu.önce şeflik için sınava girersiniz.şef olduktan sonra girebileceğiniz,ilçe yazı işler müdürlüğü,ilçe nüfus müdürlüğü var.2015 yılında sınav olur.hatta yeni büyükşehirler ve ilçeler kurulduğundan ,görevde yükselme sınavının 2014 yılı içerisinde olma olasılığı da var.

yalnız müdürlük kadroları için sınava girmek için lisans mezunu şartı var.şeflik kadrosu için lise mezunları da girebiliyor.

içişleri bakanlığı veri kontrol işletmeni LİSANS

turkuaz 06 lisans vhki içişleri maaşı nedir acaba?

lisans mezunu,bekar,işe yeni başlayan,sendika üyesi olmayan,vergi indirimsiz ,içişleri vhki net 1.751,39 tl.dir.lisans mezunu 9.derecenin 1.kademesinden işe başlar.

lisans mezunu,bekar,sendikasız,vergi indirimsiz,25 yıl hizmet süresi olan ,içişleri vhki net 1.995.03 tl.alır.aynı kişi evli,çocuksuz ise 2.167.27 tl.maaş alır.

çalışma süreniz artıkça,maaşınızda artar.

turkuaz06;

Bilgiler için çok teşekkürler. Ben de Lisans İçişleri Bakanlığı VHKİ'yi kazandım. Bu kademelerin nasıl bir faydası olacak bilgi sahibiysen paylaşır mısın? Ayrıca atama yapılacak il ilçe neye göre belirlenir bizim tercih etme durumumuz olacak mı?

Teşekkürler.

her derecenin 3 kademesi var.sadece 1.derecenin 4 kademesi var.her sene 1.kademe ilerlersiniz.lisans 9/1,9/2,9/3,8/1,8/2,8/3,7/1,7/2,7/3..........şeklinde ilerlersiniz.1/4 e kadar böyle devam eder.zaten 1.derecenin 4.kademesi,en son ilerleme noktasıdır.

aşağı yukarı her sene 1.kademe ilerledikçe 1,2veya 3 tl.artar.4.dereceye indiğinizde 60-65 tl.bir artış olur.3.2.ve 1.derecelerde 15 tl.civarı bir artış olur.

nereye atanacağınızı valilik belirler.vali onayı ile atama yapılır il veya ilçeye.

evet,merkezde olabilir.ama yüksek ihtimalle nerde ikamet ediyorsanız,tercih ettiğiniz yer olmak şartıyla,ikamet ettiğiniz il veya ilçeye verirler.

Ben İzmir'de oturuyorum. Manisa tercihimdi kardeşim Manisa merkezde yaşıyor. İzmir - Manisa Merkez arasında ulaşım çok kolay ancak ilçeler olursa taşınmak zorunda kalırım. Sizce merkez olma durumu olur mu?

manisayı tercih ettiğiniz için atamanız manisaya yapılır.ama manisanın merkezi mi ,yoksa ilçesi mi olacağına manisa valisine bağlı.onun onayı ile olur.

isterseniz,manisa valiliğine uğrayıp,atamanız konusunda,valilik özel kalemi ile görüşün.yardımcı olmalarını isteyin.

turkuaz kardeş anladığım kadarıyla bütün tasarruf valinin elinde benim merak ettiğim vali bey onay verirse iç işleri bakanlığı dışındaki başka bir bakanlığada bizi geçici personel olarak atayabilirmi? Bunu sormamın nedeni ikamet ettiğim ilçenin kaymakamlık binası tekerlekli sandalye ile çıkmaya uygun değil 2. katta.

turkuaz06;
Teşekkürler.Emniyet müdürlüğünde görev alabilirmiyim sivil memur olarak?Tavsiye edermisiniz olursa.

bir türlü güvenlik formunu dolduramadım ya worde aktarıyorum hep alt sayfalara geçiyor düzenliyorum tekrar aşağıki bilgilerde kayıyor.. :confused:

Bende Zonguldak içişleri bakanlığı VHKİ'ne atanadım. Bugün belgeleri toparlayıp gittim ama daha kuruma yazı gitmemiş. Oradaki beyfendi telefon edeceklerini söyledi.

Evet henüz bilgi yokmuş bilgi geldiği anda zaten biz sizi arayacağız merak etmeyin diyorlar. Bekleyip göreceğiz 1-2 gün içinde netleşir tahminimce. Ayrıca formların formatları belli aktarma yapmayın Office yüklü ise direkt hangi formatta ise o şekilde açıp deneyin.

Herhangi bir haber, mektup veya telefon alan kimse var mı? Bende bir değişiklik yok :(

Bende konu hakkında bugün aradım biz sizi arayacağız diyorlar süreç biraz yavaş işliyor anladığım kadarıyla,umarım herkes için hayırlısı olur .Bu arada Bolu vhki atanan arkadaşlar varsa haberleşelim

aynen bende de bir gelişme yok yarın arayacagım bir sorayım.. evraklar hazır beklıyorum biz arayacagız dediler cuma günü aradığımda..:(:confused:
...

atandığım kurumu aradım evrakları teslim etmek için ne zaman geleceğim diye, bakanlıktan yazı gelmesi gerektiğini biz sizi arayacağız dediler hala bir gelişme yok..:(:(var mı bir haber alan...

Ben az önce konuştum. Bana da aynı şekilde herhangi bir bilgi gelmedi dediler. Ancak salı günü evraklarınızı hazırladıysanız gelip teslim edebilirsiniz dediler. Nerede çalışacağım belli değilmiş muhtemelen belli olur dediler. Son bilgi :(

Üst Alt