Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçişlerine Bakanlığı'na atananlardan istenen evraklar

Bugün saat 16:00 sularında mersin valiliğinden aradılar beni, yarın evraklarımı hazırlayıp valiliğe gitmemi istediler, arkadaşlar bilginize.

10UR

Hadi bakalım gözün aydın senin mesafe yakın benim istanbuldan bartına gidiceğim. Umarım aradıkları gün yarın getirin demezler ;).. Bende bugün aradım hala bakanlıktan kağıt gelmedi dediler..:(

10UR;
Hayırlısı olsun kardeşim darısı başımıza :)

Bolu valiliğinede yazı gelmiş pazartesi teslim edicem evrakları hakkımızda hayırlısı inşallah

benide aradılar şimdi bartın valiliğine yazı gitmiş salı günü gelip teslim edin dediler nisan ortasıda göreve başlarsınız dediler.. hadi gözümüz aydın..:D

Hayırlısı olsun hepinize biz beklemedeyiz :(

Arkadaşlar peki aklıma takıldı tam olarak nereye atandığınız belli mi? Benim Manisa Tüm ilçeler - taşra yazıyordu aradıkları zaman tam olarak hangi adreste çalışacağınızı belirttiler mi? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Hepinizin gözü aydın arkadaşlar.Ben bugün evraklarımı teslim ettim, artık gerekli işlemlerin yapılmasını bekliycem, oradaki memur arkadaşa ne zaman sonuçlanacağını sordum 3 hafta kadar sürer dedi.Gökmen kardeş ben tarsus da çalışmak istediğimi belirten bir dilekçe verdim, boş kadroda varmış sıkıntı olmayacağını söylediler.Görev yerlerimiz merkezde valilik ilçelerde kaymakamlıklar ve nüfus müdürlükleri kurulacak komisyonda nereye yollanacağımızda kararlaştırılıyormuş.

bnde içişleri bakanlığına atandım hala aramadılar bugun aradım yazı gelmedı diyorlar :S

banada nerede çalışacagın ile ilğili bilgi vermedi gelince belli olacak dedi...

10ur

peki lojmanlarda kalma durumumuz var mı ? inş. bartında lojman vardır hemn daha uygun..:confused:

turkuaz kardeşim
ben maliyede yhs de çaloışırken ömss ile içişlerine atandım. daha çağırmadılar ama telefonda görüştüğümde bayan '' biz yeni rapor istiyoruz '' gibi bir ibare kulandı. yeni rapor isterlermi ben ömss ye müracaat ederken elimdeki vergi indiriminden yararlandığıma dair raprun vermiştim

ayrıca kütahya ya yerleşen varmı aramızda

okan88;

lojman konusunda bir bilgim yok malesef her memura lojman verirlermi yada her ilde ilçede lojman varmıdır, bilemiyorum. bence siz internet üzerinden özellikle sahibinden.com adresinden bartındaki kiralık evlere bir bakın fikir sahibi olun çünkü lojman vereceklerini sanmıyorum verseler bile hemen çıkmaz.

teşekkürler peki raporu yeniletme falan söylemediler değil mi ben 2010 da aldım raporu...:confused:

İstedikleri evraklarla ilgili sıkıntı olmamış anladığım kadarıyla. Onur açık bilgi verir misin?

Arkadaşlar istedikleri evraklarla ilgili bir sıkıntım olmadı sadece içişleri bakanlığının sitesindeki belgelere ek olarak adliyeden adli sicil kaydımıda getirmemi istediler,adli sicil kaydını almamsa 10 dakika bile sürmedi.Yeni bir rapor yada vhki atanacağım için bilgisayar sertifikası istenmedi.

Not:Elimdeki rapor 2009 tarihli.

10UR;

Adli sicil kaydını söylemen iyi oldu. Ben İzmir'de oturuyorum buradan alıp gideyim. Aslında Güvenlik Soruşturması formu var ama ayrıca istediler sanırım İçişleri Bakanlığı Resmi sitesinde gereken belgelerde yazmıyordu. Biz yine de alalım sorun olmasın :) Teşekkürler bilgi için.

Onur ayrıca 3 hafta içinde başlayabileceğini söylemiştin sana yazılı mektup ile mi bildireceklermiş yoksa telefon mu yine?

Bak o kısmı sormayı unuttum gökmen bilmiyorum, telefon mantıklı geliyor ama.

genelde telefon ile bildirirler.mektubun postada kaybolma ve geç ulaşma ihtimali olduğu için.

sa ben iç işleri konya tüm ilçe taşraya atandım vhki olarak size bi kaç soru sormak istiyorum iç işleri lise mezunu bekar vhki ne kadar alır güvenlik sorusdurma formunda nufus cüzdanı süreti onay kime onaylattınız yada bos mu kalması gerekıyor mal bıldırımde benım üzerime ev ve araba var evin degerını tahınen bır deger yazabılıyomuyuz ne yapmam gerkıyor yada ben tarım sıgırtası ek 5 den sıgırta pirim porcum var 1 senelık bunu mal bıldırım borclarda bıldırmem gerkıyormu lise mezunu oldugum okul ismi degişti yenı isime göremi yazmam gerek yoksa diplomamdakı okul ismıne göremi yazmam gerek götürdügüz belgeler arasında sicil kaydı ve askerlık belgesı varmı atamada ben konyanın bır ilçesındeyım benım oldugum ilçeye atama yaparlarmı? iç işleride maas+ yemek yol yada baska yardım v.s varmıdır kıyaslayacak olursak iç işlerimi kamu hastahanelerınde memur olmakmı daha iyi idi? tesekkurler

Bildiklerimi yanıtlayayım;güvenlik formundaki onay kısmını yazı işleri müdürlüğündeki şef kaşeledi onayladı,askerlik konusuna gelirsek bu kısmı hatırlatmanız iyi oldu, diğer arkadaşlarımda dikkat etsin buraya; istenilen belgelerin arasında yok ama ne olur ne olmaz diyerek ben askerlikten muaf olduğumu gösteren askeri raporun bir fotokopisini götürmüştüm iyikide götürmüşüm onuda sordular verdim olmasa bişi olurmuydu bilmiyorum yanınızda bulundurun derim.Mal bildirim beyanı konusunda benimde pek bilgim yok üzerime bir arsa vardı onu yazdım arsa değerine tapusunda yazan miktarı yazdım.

peki iş işleri lise bekar vhki maas ne kadar ve bu terchlerde en iyi kurum hangisi

Maaş miktarını turkuaz daha iyi biliyor onun cevap vermesi daha iyi olacak gerçi bu konudaki ilk mesajları gözden geçirirseniz bu konuya değinmiştik.

hımm peki sımdı söyle bır durum var konya tüm ilçelere atandım ben ben konyanın ereglı ilçesınde oturyorum atamamı bu yere yaparlarmı kii??

syildirim1412;

normalde yeni rapor istememeleri lazım.

raporu ne zaman aldınız?

ben raporu 2002 yılında almıştım ve bu rapor ile ömss ye girdim daha evrakları teslim etmedim çağırmadılar daha.yeni rapor isteyemezler diye biliyorum . süreç de daraldı isterlerse nasıl bu süre içerisinde rapor alacaz onuda bilmiyorum

zannetmem.rapor istemezler.bir yanlış bilgi verme olmuştur.

sa ben iç işleri konya tüm ilçe taşraya atandım vhki olarak size bi kaç soru sormak istiyorum iç işleri lise mezunu bekar vhki ne kadar alır güvenlik sorusdurma formunda nufus cüzdanı süreti onay kime onaylattınız yada bos mu kalması gerekıyor mal bıldırımde benım üzerime ev ve araba var evin degerını tahınen bır deger yazabılıyomuyuz ne yapmam gerkıyor yada ben tarım sıgırtası ek 5 den sıgırta pirim porcum var 1 senelık bunu mal bıldırım borclarda bıldırmem gerkıyormu lise mezunu oldugum okul ismi degişti yenı isime göremi yazmam gerek yoksa diplomamdakı okul ismıne göremi yazmam gerek götürdügüz belgeler arasında sicil kaydı ve askerlık belgesı varmı atamada ben konyanın bır ilçesındeyım benım oldugum ilçeye atama yaparlarmı? iç işleride maas+ yemek yol yada baska yardım v.s varmıdır kıyaslayacak olursak iç işlerimi kamu hastahanelerınde memur olmakmı daha iyi idi? tesekkurler turkuvaz cevap lütfen

zaten ne ösym tercih klavuzunda nede içişleri bakanlığının sitsindeki istenen belgeler arasında yeni rapor isteneceğine dair bir ibare yok.

benim bulunduğum il valiliğinde(140.000 nüfuslu bir il)servis yok.yemek ise 2 lokanta ile anlaşmalı.personel bu lokantalardan indirimli yemek yiyebiliyor.diğer il ve ilçelerde durum ne bilmiyorum.l

düz lise mezunu,bekar,işe yeni başlayan,vergi indirimsiz,sendikasız vhki net 1.746 tl.maaş ile işe başlar.her sene kıdem artıkça maaş da artar.

Üst Alt