Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçişlerine Bakanlığı'na atananlardan istenen evraklar

benden istemediler ama raporu eski olan bir bayandan istediler noter tasdikli.. benim rapor 2010 yılına ait

cevdet.ozcubukcu;
Siz nerde başladınız memnunmusunuz ??

Onur kardeşim sen başladın mı çalışmaya? Sende durumlar nedir?

benım saglık raporunu aldılarda işe başlıcam yer istıyor yeniden bu normalmı daha başlamadım ama yer belli oldu gıttım görusdum nufus müdürüyle felan oda işe başlama saglık raporu dedi bana?

arkadaşlar 8 nisanda başladım 15 nisanda maaş aldım farkla beraber 2150 lira maaşım 1780 .. servis yok lojmanda yok... ben bir arkadaş buldum bankada çalışıyor kendisi evde kalıyor onunla birlikte eve çıkacagız.. şuanlık bir sıkıntı yok yavas yavas düzene giriyor valilik çok rahat umarım sizlerinde istediği olmuştur...

Bugün gidiyorum, atamanız gerçekleşti gelin imzaya dediler. Nasipse gidelim görelim bakalım :) Durum ile ilgili bilgi veririm. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

bende daha b, gelişme yokya sizden işe başlarkende saglık raporu istedılermı yaada isticeklermı yazarsanız sevınırım okan nett maaşımız 1780liramı? vhki olarak atandın deilmi?

içinde vergi indirimi vardır.

3.derece vergi indirimi

mersini kazananlarda henüz bir gelişme yok süreç devam ediyor arkadaşlar beklemedeyiz.hayırlı olsun sanada gökmen kardeş.okan kardeşim her aymı alacaksın 2150 lira yoksa 1780 ile devammı??

nerde çalışıyorsun il olarak.o kadar çok mesaj okudum ki. kim nerde çalışıyor anlamadım.adana seyhan nüfus müdürlüğüne atanan varsa yardımcı olmaya çalışırım

nerde çalışıyorsun il olarak.o kadar çok mesaj okudum ki. kim nerde çalışıyor anlamadım.adana seyhan nüfus müdürlüğüne atanan varsa yardımcı olmaya çalışırım

Arkadaşlar bugün atama yazımı teslim aldım pazartesi işe başlıyorum. Manisa Valiliği İdari İşler Biriminde. Yeni rapor istenmedi benim rapor tarihim yeniydi zaten 2012 yılında aldığım için olabilir belki ama ilk evrakları teslim ettiğimizdeki evraklar dışında herhangi bir şey istemediler. Herkese hayırlısı olur umarım.

ben eskişehir merkez ilçede kaymakamlıkta başladım cok memnunum valla herkes yardımcı olmaya calısıyor şimdilikte herşey güzel sanada tavsiyem inşallah merkez ilçe kaymakamlıkta baslarsın cok rahat ve yoğun olmuyor valilik kadar.

cevdet.ozcubukcu;

ben tarsus kaymakamlığında çalışmak istiyorum ama bina sandalye ile girmeye müsayit değil, asansör yok ikinci kata.

Memuriyet nasıl gidiyor arkadaşlar sıkıntınız şikayetiniz var mı? Ben 14 mayısta işbaşı yaptım her şey yolunda çok şükür.

arkadaşım herşey çok iyi valilikteyim yazı işlerindeyım e imzam gecen hafta geldi işleri ögrenmeye başlıyorum egitimde almaya başladım haziran sonunda bitecek aday memurluk egitimi herşey için çok yardımcı oluyorlar zaten bir odada şef ile ben calısıyorum çok çok iyi ve rahat umarım sizlerinde sıkıntısı yoktur.. alışmaya başladım asaletten sonrada tayinimi kısmetse ist a alacagım ama burası kadar rahat olamaz herşeyin hayırlısı..sizlerin nasıl..:confused:

okan88;

Okan arkadaşım hayırlısı olsun ;) Ben de Manisa Valilikte başladım (22 Nisanda) İdare kurulunda. e-imza cihazım kısa zamanda geldi işleri öğrenmeye hızla devam ediyorum. Ben de aynı şekilde çok memnunum nasip olursa asaletten sonra ben de İzmir'e geçmeyi düşünüyorum. Senin İstanbul ataman söz konusu olursa beni haberdar et sen İzmir yazmışsın ama İzmirde isen senin yerine gitmeye çalışayım :) Şaka bir yana umarım her şey herkes adına güzel olur.

manisada herhenagi bir sıkıntıla karşılaşanlar veya ihtiyacı olanlar benimle irtibata geçebilirler memnuniyetle yardımcı olurum herkesin hakkında hayırlı olsun arkadaslar .

gkmnblm;
izmiri çok sevdiğimden yazmıştım :))) normalde yaşağıdım yer ist ..inş. asaleteen sonra tayin işi kolay olur nasip kısmet herşeyin hayırlısı bakalım...

Üst Alt