Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende evrakları p.tesi teslim ettim bir evragı imzalamayı unutmuşum onuda imzalatıp bugün kargo ile gönderdim çok yardımcı oldular nisan 15 inde eğer sorun çıkmazsa işe başlatmamız lazım dediler. yani nisan 15 i bence iş başı herşeyin hayırlısı bakalımm..
Ben de dün teslim ettim evrakları herhangi bir problem çıkmadı çok şükür. Bana da haftaya tebliğ ederiz 15 gün içinde de başlarsınız dediler hayırlısı olur hepimiz adına umarım
Arkadaşlar bir sorum olacak İzmir'den Manisa'ya atamam olacak ve taşınmam gerekirse yolluk alabilir miyim? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
o yolluğu tayin işlerinde veriyorlar. sen henüz göreve yeni başlayacağın için yolluk vereceklerini sanmam. ayrıca atamanı ikamet ettiğin yere verecekleri için bu mantıksız olur.
beyler benim belli oldu bartın merkeze atanmışım sonuclanmış işin kötüsü perşembe gel dediler daha çalıştıgım yerde istifayı vermem sonuclanması benim hazırlanmam 3 gün napalım bundada vardır bir hayır...
bartın merkeze valiliğe atamam gerçekleşti arkadaşlar sizleride ararlar bugün yarın...
evet perşembe günü gel başla dediler sonra aradım okadar kısa sürede gelemem dedim iş yerinde 2 gün sürer ayrılmam dedim onlarda sağolsun ozaman 8 nisanda girişini yapalım dediler... p.tesi başlayacagım.. sizlerden var mı bir haber ?
Okan sen aynı şehirde mi çalışıyordun peki?Ataman aynı şehirde mi gerçekleşti? Beni dün aradılar daha atama evrakları ile ilgili sorular sordular ve en erken haftaya belli olur dediler.
hayır ben ist da oturuyorum evrakları geçen hafta teslim ettiğimde 1-2 sonra aradılar sorular sordular artı evrak istemediler o yazılanları ve askerlik + sabıka kaydı götürdüm. raporum 2010 tarihli yenilet falan da demediler..
dünde arayıp komisyonca onaylandı perşembe gel dediler ben bugün arayıp o tarihde şuanki çalışacagım kurumdan ayrılamam dedim 1-2 gün sürer , ozaman 8 nisanda işe başlayacaksın dediler...yani girişim bartın merkez valiliğine yapıldı.. 5 kişi kazanmış sadece ben merkeze atandım gerileri ilçe nufus müdür. atanmış ben merkez istediğimi belirtimiştim ancak komisyon belirleyeceğini söylediler .. öle ustad... bence bu hafta belli olur sizinde...
Hayırlısı olsun tekrardan çok sevindim senin adına Darısı başımıza bakalım bize ne diyecekler Ben konuştuğum zaman bu hafta belli olmaz dediler haftaya belli olur dediler ama bakalım belki cuma arayıp haftaya gel başla derler bilemiyorum artık
Benden dilekçe istediler verdiğim evraklara ait dilekçe yazar mısın dediler. Yanlarında sordum eksik evrak var mı diye yok dediler bu hafta sanırım kontrol ettiler neyse yanı sıra diploma aslı ve fotokopisi yanımdaydı aslını gösterdim fotokopisini verdim aslını almamışız sizden dediler Eksik yok diye geri gönderdiler ama eksikmiş onlara göre neyse bugün yollayacağım bakalım nasipse belli olur haftaya.
arkadaşlar işe başladım çok rahat merkezdeyim valilikte 1 hafta oldu herşey çok güzelde kiralar çok pahalı keşke bir akadaş olsa eve çıakcak.. 500 den aşagıya ev yok kira...