Müfettişten önce hastaneye sevk işlemim gerçekleşti zaten. Birde bu sitede çok okudum bazı arkadaşlar geçmişe dönük maaş için iş kazasından sonraki rapor bittikten sonra bağlanır diyorlar, bazıları ise başvuru tarihi diye söylüyor. Burda bir bilgi kirliliği var kanımca. Bana henüz bağlanmadığı için birşey diyemiyorum yalnız sürekli iş görmezlikte rapor tarihi akabinde geriye dönük işgörmezliğin tanamını alırken, senelik kontrol koyup iş görmezlik maaşı bağlananlarda ise bu geriye dönük ödeme başvuru tarihi olarak baz alınıyor tahminimce.( Kimseyi yanıltmayayım.) Çünkü kontrollü iş görmezlikte sürekli olmadığı için atıyorum kaza tarihinden 4 sebe geçmiş ama sen bu parayı geçmişe dönük alırsan bildiğin sürekli gibi oluyor ve kontrole gtmeden 4 sene sürekli gibi maaşını almış oluyorsun. Süreklide ise 5 senede geçse durumun zaten değişmeyecek şekilde kalmış kazadan sonra buda kaza tarihi akabindeki rapor biter bitmez haketmiş olduğun geçmişe dönük bir ücret demek. Kesinlikle emin olmamakla beraber geçmişe dönük ücret ödemesinin bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Yoksa herkes birşey yazıyor.Kimseye yanlış bilgi vermeye gerek olmadığını düşünüyorum.