Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş-kur'un nihai listelerinde dönen oyunlar..!

dozdar21

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar engellı alımında türlü türlü oyunlar donuyor.Bu oyunu Savaş diye bir arkadasım ortaya cıkardı.İşkurda yayınlanan nıhaı lıstelerde kişilerin ad soyad anne baba adı ve dogum tarıhınde ssk bılıglerıne ulastı arkadasımız ve bu kısılerın kamuda calısıtıgını belgeledi.Yani biz işsizlerin hakları gasp edılıyor.arkadasımzıın yazısını aynen yayınlıyorum...

Yüksek ücretlerle kamuda çalıştığı halde,orman genel müdürlüğünün alımına baş vuran kişileri açıklıyorum.ben 1000 ytl üzerindekileri açıklamayı düşünüyordum fakatısrarlar üzerine 700 ytl üzerini açıklayacağım.bunlar ortaögretim mezünu yerine başvuranlar.önlisans ve lisans mezunlarından özür diliyorum onlarında birçok kamuda çalışıp buralara başvuran kişiler var yalnız ortaögretimi inceliyorum.çünkü zamanımı alıyor daha inceleyecegim.4000 kişi var.lise mezunları başlıyorum.
Çanakkale ye alınacak 1 sıhhı tesisatçı için başvuran Harun öztürk 1.700 maaş almakta diğer arkadaş bunu mülakatta açıklarsa yüzde yüz yerleşir
Balıkesir 8 büro işçisi alımında yeralan kazım sak 1.450 ytl Mehmet sait Özkan 1700 ytl alıyor.ve yine balıkesirde öncelikli durumu olan Burak balcı ve ömer şalgam 909 ytl alıyor.
antalyaya alınacak 4 büro işçisi alımında Süleyman ağaroğlu 837 ytl adem akan 917 ytl alıyor.öncelikli olan Celalettin sağlam 2.000 almakta
manisaya alınacak4 bilgisayar opertörlüğüne başvuran Süleyman kumral 1.200 öncelikli listesindeki İlter mart 1.000 almakta

samsuna alınacak 1 buro işçisine vuran,bayram yamal 704 diger arkadaş bunu ispatlarsa işe yerleşir.
aydın büro memuru 5 kişi için deniz gençel 900 ,Yusuf yılmaz 2.000 ayhan bal 778 öncelikli olan kazım şimşek 900 almakta.
Yozgat 3 buro içsisi,Mehmet kavaklı 1700 ilhan duman 821 ytl almakta
Çanakkale 7büro işçisi ali Osman Şengül 1700 öncelikli durumda olan iker toprakçı 907 tolga sezer 909 ytl alıyor

Isparta 7 büro işçisi murat yılmaz 2.300 ytl
bolu diğer haberleşme vekayıt memurları 3 kişi_ fatih Türkan 1.450 aydın atmaca 795 murat zilifli 2.100 ytl,İlker yalçın kaya 703 ytl diger arkadaşlar bunu mülakatta ispat ederse yerleşir.
mersin 11 büro memuru tuna solmaz 1600 ytl öncelikli olan şahin ay 1.100 mehmet aydoğdu 1000 murat boru 737 ytl rıza baba ve erkan yıldırım 909 ytl almakta
Kahramanmaraş2 büro işçisi tufan dama 810 ytl bu isme dikkat ettiyseniz devamlı nihali listelerde yer alan birisi
Muğla 5 büro memurü ziya mehter 1.100 ytl bu isimde devamlı listelere giren bir isim neyse hasan topbaş 796 öncelikli isimlerden murat yıldız 909 ytl
İzmir 3 aşçı Mehmet nuri kaya 733 eşref güleç 799 ytl
Manisa 1 marangoz erdogan balcılar 2.000 ytl alıyor diğer arkadaş bunu ispatlarsa işe girer.İzmir sıhhi tesisatçı 1kişi alınıyor ersin çftçi 737 ytl çalışıyor diger işsiz arkadaşımız bunu ispatlarsa işe girer
düzce kayıt memuru1 kişi bu listedeki isimleri açıklamıyorum çünkü birisi askeri ücretle,öncelikli olan ise 710 çalışıyor.

gelelim büyük balıkların olduğu yere İzmir 6 bilgisayar operatörü alınacak,tolga karayel 3.500 ytl Mustafa Türkoğlu 3.100 ytl yaşar bilgiç 3.000 muhammet avan 912 ytl.şimdi sesleniyorum3000 maaş alıp buraya başvuran arkadaşlar hiç vicdanınız sızlamıyormu sizin yüzünüzden birçok insan işsiz geziyor buraya girsenizbile bu kadar maaş alamayacagınızı bildiğiniz halde niçin başvuruyorsunuz,amacınız ne sizin husisi sizlerin isim ve tc çalışma bakanlığına gönderdim...

ARKADAŞLAR GORDUGUNUZ GIBI DEVLETTE BIR OYUNLAR DONUYOR.BAKALIM BAKAN NE DİECEK BU İŞE?

bende katılıyorum oyunlar döndüne. büyük çekmece belediyesine başvuarnlar varmı varsa. nihai listede olanların puanlarna bakın benim anlamdım o kadar yüksek puan alan kişiler neden daha öce biyerlere yarlaşamiyorlar bence o puanlarla ilk tercihde yerleşebililerdi.

Araştırmanı çok beğendim.Ama yanıldığın bir konu var.Adı geçen bu arkadaşların bir dolap çevirdiğini ima ediyorsun.
Bu listeye girebilmek için kpss puanına ihtiyaç var.Yani Listeye giren herkes mutlaka sınava girmeli.Kamuda çalışıyor olmaları onların sorunu .
Yakın bir arkadaşım şuan 3. kurumunda çalışmakta.Yani sınavdan yüksek puan alan yerleşir.

kardes adamlar devlet dairelerinde calısıyo diye bisi değil. belkide özel sektörde calısıyo =)

----------

Dozdar21 emeğine yüreğine sağlık bizleri aydınlattığın için şimdi benim anlamadığım bu insanlar zaten kamuda çalışıyorlar ise neden tekrar başka bir kamu kurumunun ilanına başvurlar anlamış değilim bunu mantıklı bi açıklaması var ise biri açıklasın lütfen bir ikincisi bunların yaptıkları kanunen yasal mıdır? birde bende bu saymış olduğun illerden birinde mülakata gireceğim inşallah yerleşiriz.

Arkadaşlar eğer bu arkadaşlar kamuda çalışırken kpss sınavına girmiş iseler tercih yapma hakları vardır.Burada yasalara aykırı bir davranış yok.
Engelli personellerde tayin olayı çok nadirdir.Tayin olamadıkları için sınavı girip tekrar atanmayı tercih etmişlerdir.
Hiçbir kamu işçisi 3 bin tl maaş alamaz.Gece gündüz çalışıp mesai yaptıysa belki 3 bin tl alabilir. Bu yazılanlar Brüt SSK Matrahıdır.Yani net aldıkları paralar değil.
3 bin tl yi bırakıpta 800 - 1000 tl ye maaşa kim çalışır ki
;Sizce mantıklı mı ?

Arkadaşlar, kusura bakmayın ama, yanlış bilgiyle gaza geliyorsunuz :)

Ortada olan şey basit isim benzerlikleridir. Google'da "murat Yılmaz" diye arayınca 169000 sonuç çıktı! :)

Kamu personeli görevinden istifa etmeden hiç bir şekilde başka bir kurumda çalışamaz.
Kamuda işe alımlarla ilgili onca eleştirilecek şey varken, böyle saçma sapan çıkışlarla boşa zaman kaybetmeyin derim :)

Burada anlatılmak istenen bu kadar yüksek maaşla çalıştığı halde kpss ye girip yüksek bir puan almış kişinin bu tür ücreti düşük yerleri tercih etmesinin altında bir art niyet aranmasıdır.
Doğrudur 3 bin tl'yi bırakıp kımse 800 TL ye çalışmaz ama yerine bir başkasını yedekten fılan kaydırabilir mi?Acaba çalışmayacağı bir iş için kalabalık yapıp diğer tanıdıkları bu işe yerleştirmek mi isteniyor anlamadım gitti. Bu tür ince işlere pek aklımız ermiyor herhalde.
Ne diyelim hak yiyen beter olsun.

Ortada olan şey basit izim benzerlikleridir. Google'da "murat Yılmaz diye arayınca 169000 sonuç çıktı!
Oturanboğa arkadaş ad,soyad,baba adı,ana adı,doğum tarihinden ssk numarasına ulaştığını söylüyor.

benim yazacaklarımın hepsini arkadaş (asilkaptan10) yazmış zaten.kamu işçilerinde tayin olayı yok yada çok zor oyüzden yeniden sınava girip tercih yapıyorlar.orda yazılan ucuk ücret brüttür kişinin eline geçen rakam değildir.ve bu işlemler yasalara aykırı değildir.ama tercih ettiği yerde çalışmaya niyeti yoksa yapılan ahlaksızlıktır.

arkadaşlar bu adamlar kesin devlet işinde calısmıyor.sadece aylık gelirleri o kadar. adam garsondur 900 tl alır ssksıda yatar.. ama kpss den alır puanını basvurusunu yapar.burdakilerin hepsi devlet işinde çalışmıyor..Savaş arkadaşla konuştum bilgiler doğrudur bende baktım yalan yok,...

arkadaşlar ben savaş geldim.evet burdaki listede kimi kamuda kimi özel sektörde çalışmakta benim kızdığım nokta bu kişiler işkuru bir tayin merkezi olarak kullanıyor.bazıları için bu normal bişey yanlız işi olmayıp evlenemeyen evine ekmek gönderemeyen bu kadar işsiz insan var iken ,insanlar bu kişiler yüzünden sıralamaya giremeyen birçok işsiz engelli arkadaşımız var bunlardan biride ben bu durdum duymazlık birtek özürlü alımında değil normal kadrolardada var.bana ulaşan kişilere gerekli yardımı sunacagım.bu haber bir yayınlansın bakın herkesin bir işi olacak bana sadece dua edip başarı dileyin yeter

----------

birde dalgasına başvuranlar var bu yüksek maaşlı kişiler mulakata bile gitmiyor böylre olunca diğer işsiz arkadaşımız listeye giremiyor.

Böyle ciddi bir konuda , eğlencesi tercih yapıp da diğer arkadaşlarımızın hakkını gasp edenlere ne denilebilir ki ;
Allah akıl fikir versin.

Arkadaslar engellı alımında türlü türlü oyunlar donuyor.

Dozdar arkadasim senden bir ricam var ANTALYA orman Genel Mudurlugu Nihayi Listesinde bulunan arkadaslarin T.C. kimlik numaralarini verirmisin bana (ISTERSEN P.M. de atabilirsin) bakalim gerceketen o puanlari almismi o arkadaslar?

dozdar kardes arastırma yapan savas geldi?? en iyi bilgiyi o verir diye düşünüyorum

arkadaslarım benımde eksık bıldıgım noktalar varmış o yuzden konu baslıgından dolayı herkesten ozur dılerım.herkes kpss puanı ıle basvurabılırmıs...ancak bu basvuranlar işyerlerınden istifa edıyorlar oturan boganın dedıgı gıbı.bu defada onların yerıne alınacak engellı eleman ıcın uzun sure beklenıyor.buda bızım lehımıze oluyor durumu akp istanbul mılletvekılı lokman ayvaya ılettık aynen

şu cevabı aldık.
[SIZE=2]
Değerli arkadaşım aslında bu, çok şık bir şey değil. Elbetteki anaysalolarak insanların mevcut işini beğenmeyip başka bir işe geçme hakkı var.Ancak O'nun beğenmediği bu işten ayrılmasından daha sonra oraya başka bir özürlünün geçmesine kadarda uzun yıllar geçiyor. O yüzden ya bunu kamuoyu baskısıyla çözeceğiz, ya da kanun veya mevzuatla çözeceğiz. Senin aklına gelen çözümler olursa bekliyorum.

allah askına sayın ayva bır kamuoyu olusturun dıyor bızlere sen orda ne dıye varsın anlayabılmıs deılım.kendı agzınla bu ıs kanunla cozulur dıorsun.kardeşim benim sen iktidar deılmısın cıkar kanunu...ayrıca oturan boga arkadasımız Google'da "murat Yılmaz" diye arayınca 169000 sonuç çıktı.diyor evet dogrudur.ancak bız bu kısılerın arastrımasını yaparken bunların anne baba ve dogum tarıhıne bakıyoruz.bu bılgılerde ıskurda mevcut ardından sgk dakı hızmetıne bakıyoruz.bunlar kamuda calısıyor.kamuda calıstıgını rahatlıkla işyerı hizmet numarasından tespit edebılırım.
[/SIZE]

----------

Dozdar arkadasim senden bir ricam var ANTALYA orman Genel Mudurlugu Nihayi Listesinde bulunan arkadaslarin T.C. kimlik numaralarini verirmisin bana (ISTERSEN P.M. de atabilirsin) bakalim gerceketen o puanlari almismi o arkadaslar?

evet puanlarda sorun yok arkadasım...

----------

kardes adamlar devlet dairelerinde calısıyo diye bisi değil. belkide özel sektörde calısıyo =)

hayır ozel sektorde calısmıyor.sgk dakı ısyerı hızmet numarasından kamuda calısıp calısmadıgını ogrendık...

----------

[SIZE=2]o kadar dolap varkı örneğin adam önlisans mezunu işkur üzerinden kendini lise mezunu yapıp başvuru yapmış
[/SIZE]

Herkesin birşeyler yapmak için ugraşmasını takdir ediyorum.kesinlikle yargılamıyorum ama 2 gündür memurlar. net adlı sitede bir arkadaşımız sanki amerikayı keşfetmiş gibi bir gündem yaratıyor. arkadaşımızın bu durumu bence çok yanlış.
zaten anlattıkları bilinen şeyler. arkadaşımızın iddası işkurda nihai listelerde usulsüzlük yapıldıgıdır. fakat işkurda nihani listeleri bilgisayara otomatik yapıyor dışlarıdan kesinlikle müdahale edilemiyor. bu kesin....
gelelim sıralamadaki arkadaşlar hakkında ki iddalara. neymişde , sıralamadakiler zaten çalışıyormuş. kardeşim sanane adamın çalışmasından . adam işe girmiş çalışıyor.aynı zamanda tekrar KPSS ye girmiş yüksek puan çekmiş daha iyyi yerlerde daha iyi maaşla çalışmak için başvurmuş. bunda bir gariplik yok ki. sende KPSS çalış yüksek puan çek .sende tercih yap.
gelelim bu insanların neden tercih yaptıgı sebeblere. bu insanlar engelli işçi statüsünde çalışıyor. yani tayinlere çok zor ,imkansız gibi birşey. ve hepside engelli. yaşamak için başkalarının yardımına ihtiyaç duyan.insanlar. atıyorum memlketi ankara işe başladıgı yer istanbul. burda nasıl yaşasın elbetteki memleketine gitmek için mücadele edecek. BİZİM BURDA GÜNDEME GETİRMEMİZ GEREK KONU ,YENİDEN TERCİH ETME HAKKININ KALDIRILMASI DEGİLDE. TÜM ENGELLİLERE KENDİ MEMLEKETLERİNDE ÇALIŞMA İMKANI SAGLANMASIDIR.

NOT: AYRICA SAVAŞ ARKADAŞIMIZIN YAPTIGI HAREKETİ ÇOK YANLIŞ BULUYORUM. TEKNOLOJİYİ KULLANARAK.İNSANLARIN KİMLİK BİLGİLERİNE ULAŞIYORSUN. VE İZİNSİZ BİR ŞEKİLDE ŞAHSİ BİLGİLERİNİ DEŞİFRE EDİYORSUN. SEN ALLAHA DUA ET Kİ BİRİSİ ÇIKIP SENİ MAHKEMEYE VERMESİN....

[SIZE=2]o kadar dolap varkı örneğin adam önlisans mezunu işkur üzerinden kendini lise mezunu yapıp başvuru yapmış .[SIZE=2]bunuda şöyle buldum ösym den kpss puanına bakayım dedim adam önlisans çıktı.amaç şu lise başvurularına tercih çok diye .birde lise başvurularına hemde önlisans sa başvurmak[/SIZE]

neoplis madem bunları biliyordun niçin daha önce konuşmadın.ben teknolojiyi kullanarak birçok işsiz arkadaşımıza umut verdim.bir araştırmanı anlatta delilleriyle herkes öğrensin.biz millet işsiz evine ekmek götüremiyor diyoruz,sen tutmuş tayin zor diyorsun.benim bir işim olsunda isterse türkiyenin bir ucunda olsun.demekki seninde tuzun kuru.beni isteyen mahkemeye versin bu benim işime yarar kamuoyu daha fazla, bu işin üstüne düşer
[/SIZE]

Slm

Savaş arkadaşım tamam!!! Birşeylerin araştırmanı takdir ediyorum. En azından akşama kadar internet başında çet yapıp oyun oynayım zaman geçirmiyorsun. Araştırma yappıyorsun bu hareketin çok güzel...

Ama bak senin dedigin yüksek okul mezunları lisede mezunu olarak başvuruyor iddan hakkında bir bilgi vereyim..
Insanlar liseyi bitirince işkura gidip başvuruyor. Daha sonra yüksek okul okumaya başlıyor. Yüksek okulu diplomasını alıncaya kadar lise diplomasıyla işe girmek için ugraşıyor. Eger işe girerse. üniversiteden mezun olmuyor okulu bırakıyor. Ileriki senelerde bitiriyor.
Yani bir usulsüzlük yapmıyor. Eger senin dedigin gibi elinde üniversite diploması varken lise diplomasıyla iş egiren varsa işe başlasa bile işten atılır. Eger tanıdıgn varsa . Bir dilekçe yaz şikayet et. Bunu bende desteklerim.
Ama bulamazsın...

neoplis sana bir konuda katılıyorum oda engelli arkadaşlarımızın kendi memleketlerinde çalışması.ama bunu diğer işsiz arkadaşımıza engel olarak değilde bir kamuoyu oluşturarak halledelim.birde diploma meselesi örneğin ben üniversite mezunuyum deyim, lise yerine başvurdum. ama adamlar lise diploması istiyor,ben de gidip eski okumuş olduğum liseye gidip lise diplomamı kaybettim deyince bir şekilde veriyorlar bu basıt

Arkadaşlar Üniversite mezunu olup da lise mezunu olarak başvurmayı engellemek için kpss giriş kaydı yapılırken mezuniyet durumunun iyi incelenmesi gerek.bunun için ösym ye uyarmalıyız.

emeğine ve yüreğine sağlık...

SAVAŞ kardeş, sizi canı yürekten tebrik ediyorum. Emeğinize, yüreğinize,kalbinize sağlık. Ne güzel erinmemiş,üşenmemiş, tek tek arayarak kimlerin neler yaptığını ortaya dökmüşsünüz.Herkes sizin gibi duyarlı olmalı.!!
Tuzu kuru olanlar, yine sahneye herzaman ki gibi çıkacaklardır. Çünkü onların tuzu kuru.Senin ve benim gibilerin tuz alacak parası dahi yokken, böyle mesnetsizce ve pervasızca yaptıkları işi birde övünerek anlatıyorlar.Yazıklar olsun böyle düşüncedeki kişilere. Neymiş herkes başvurabilirmiş,puanı yüksek al sende başvur. İşte burda düzenlemeler yapılması gerekiyor,mevcut sistemde düzenlemeler yapılması lazım.Engelli kardeşlerimizin, tayin hakları işci veya memur olsun kolaytaştırılırsa, bunlarda ortadan kalkar.
Savaş kardeş elindeki bilgileri, bence bir TV, kanalına faks yada e-mail atarsan gündem yaratılabilir.Ya değilse, burda kendi kendimize okur, okuruz.

ben mulakata kalan biri olarak genede Savas kardesimizi destekliyorum...1 tane kanala çıkabilse bu belgeler neler olur neler =)

arkadaşlar destekleriniz için sağolun. ben saten dün doğan haber ajansıyla 2 saatlik bir çekim yaptım bu kişilerin kendilerini nasıl işsiz gösterip başvurduklarını tek tek kanıtladım muhabirin bile ağzı açık kaldı.bu kişilerin beraber kimlik numaralarından çalıştıklarını ropörtajda ispatladım.beraber işkur müdürünü aradık olayı kabul etti mevzuat eksikliği dedi,dolayısı ile bu kişiler devletin eksik yönlerini kullanarak kamuda çalıştığı halde başvuru yapıyorlar dedi.buğün yayınlanacaktı yanlız dublaj olamsı gerektiği için yetişmedi. yarın sabah kanal d ve diğer tv lerde çıkar.çorumlu olan arkadaşlarda hakimiyet gazetesi alsın .olay yerel gazetede manşet olarak verilecek .çünkü olay büyük birtek özürlü kadroları değil normal kadrolarda daha fazla.birde bu olay çözülsün.2 bomba var bu da ösym nin yapacağı 2.tercihler ile ilğili yer yerinden oynayacak.

Birde bana çalış deyen arkadaşlara şunu söyleyim benim puanım 72.80. nihali listelere bakarsanız sıhhı tesisat bölümünü seçenler58 ve 57 ile mulakata çağrıldılar,ve bu kişilerden bazıları yüksek maaşla1700 çalışmakta madem bu adamlar o kadar çalışkanda niçin düşük puanla çağrıldılar.ben düz lise mezunuyum diye başvuramıyorum bu adamlar meslek lisei olduğu için rahatça yerleşiyor.bu hak adaletmi.işkurda ve ösym de bu dolaplar dönerken bu işsiz insanlar nasıl yerleşsin

ya hala . adam meslek lisesi mezunu diye neden ayrıcalıklı diyorsun. kardeşim sende meslek lisesi okusaydın .. ozaman alala. su tesisatçısı lazım olan kurum tutupta kamyon şoforü alacak hali yok ya...

neoplis sen beni ne konuşsam anlamıyorsun.sana söylemek istediğim,bölüm aranması kalkacak .sen diyorsunya çalışta kpss puanını yükselt şimdi söylediğinle çelişkiye düşmedinmi bölüm kalksın yüksek kim aldıysa yerleşsin, diyeceksinki sen tesisattan anlamıyorsan.anlamama gerek yok.girenlere sateen tesisat döşetmiyorlar benim bir arkadaşım elektrik bölümünden mezundu adama elektrik döşetmiyorlar.valilikte bir masa verdiler.danışmanlık yaptırıyorlar

silivri belediyesi alımı

silivri belediyesi alımı için mulakatlara katılan kişilere duyrulur,öncelikli olarak sıralamaya giren hasan kocamanoğlu 1700 ytl sina uzun zamandır çalışmaktadır,bu parayı bırakıp mülakata gitmez.ayrıca büyük çekmece alımında yine öncelikli olarak gözüküyor şimdi ben soruyorum bu arkadaşın amacı ne çoğu arkadaş benim bunları açıklamamdan rahatsız oluyor, ama yapılan bu haksızlığı görüpte hangi vicdan sahibi kişi susar.tabi vicdanı yoksa susar,

Arkadaşım sana demek istediğim şu 1.700 tl maaşı alması imkansız.Senin bahsettiğin Ssk matarahıdır.Bu matrahın maaşla bir ilgisi yok.
Bu arada sizle paylaşmak istediğim bir olayı anlatıyım.
Bundan 3 yıl önce bir arkdaşım 7 kişinin alınacağı bir kuruma başvuruda bulundu.Nihai Listede 5. sırada yer aldı.Listenin devamında 7 asil 7 yedek 12 de öncelikli vardı.
Arkadaşım mülakatlar girdiğinde 4. sırada olan mülakata gelmemiş bu durumda arkadaşım 4. sıraya yükseldi.Mülakat sonuçları açıklandığında arkadaşım kazanamadı.Kazanan listeye baktığında asillerden 1 kişi yedeklerden 2 kişi önceliklilerden 4 kişi kazanmış.
Şimdi asiller ve yedekler sınava girip puana göre sıralanıyor.Ama önceliklilerde durum böyle değil.İstediği yere müracaatta bulanabiliyor.
Mülakata giren önceliklilerle arkadaşım ayak üstü muhabbet etmiş.Bİri demiş ben askerliğimi 2 ay fazla yaptım , biri demiş terör mağduruyum, diğeride zihinsel bozukluk demiş.
Sizin tartışmanız gereken çalıştığı halde tercih yapanlar değil ;bu önceliklilerin bizim hakkımızı gasp etmesi.Onlara da başka kadrolar açılması gerek yoksa işkurun nihai listelerinde puanların 80 in altına düşmez.
Saygılarımla

evet arkadasım haklı öncelikliler önümüzü kesiyor. zihinsel özürlüyü alıp başlarına bela almak istiyolar demekki... onlarla uğrasılmaz :(

kaptan doğru sölüyörsun aldığı para kesintilerle 1400 1500 düşüyor. aldığı maaş ne kadar fazla ise daha fazla kesinti oluyor.benim demek istediğim bizim bir işimiz yok iken bunlar bu kadar maaş alırken.ve mülakatlara bile gittiklerini zannetmiyorum peki bu adamların derdi ne mevzuat eksikliğinden yararlanıp devletle gırgır geçmekmi.bu parayı bu belediyelerde alamaz.ben nasıl feryat etmeyim

Üst Alt