Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş-kur'un nihai listelerinde dönen oyunlar..!

sistemden engelleme yapacaklar mürekkep,yanı yerleşen adam bir daha başvuru yapamayacak yanlı zgözden kaçanlarıda biz tesbit edip bildirelim.neoplis ne tutarsız adamsın önceleri diyordinki memleket özlemi çekiyorlar dedin şimdide diyorsunki sanane nereye başvurursa vursun tam bir ikilem içindensin kendi söylediklerine bile kendin inanmıyorsun

..

yazdıklarımın arkasındayım. isteyen istedigi yere başvursun .hem senin çektigim 70 küsür puanla zaten sıra gelmez. sen bence önümüzdeki ilk sınava daha çok çalış.!!!

arkadaşım ben saten çalışıyorum dersime ikide bir iyi bir şey yazıyormuş gibi bu lafı söyleme ben 83 de alsam saten sıra gelmezmiş senin gibi düşüncesiz insanlar yüzünden.sana tek sözüm allah büyüktür şuanda senin işin olup istediğin gibi davranıyorsun ama senin coluğun cucuğundan çıksın onlarda bizden daha beter olsun belki o zaman bizim demek istediğimizi yanlışlarını anlarsın yoksa sen laftan sözden alacak bir insan değilsin ,sana ne yazsam boş.

neopolis haksızsın işte daha da konuşuyorsun. Biras mantıklı Olda Öyle konus. Bu kadar Engelli İnsanların Hakkını Yiyorlar onlar sende onları Savunuyorsun Yazıkk !!!

Yazıklar olsun bu devleti sömürenlere nice özürlü arkadaşlara engel olanlara

işkurda birçok düzenleme gelsede yine karektersiz kişiler işbaşında ANKARA EGO ya başvuran kişiler ve nihali listede yer alanlardan arasında saten kamuda çalışmasına ragmen sırf gıcıklık için buralara başvurmular ve bu kişiler yüzünden ankaralı arkadaşlarından işsiz arkadaşlar nihali listelere giremediler ,bu arkadaşlara şunu söylüyorum hakkınızı arayın ayrıca mülakata giren arkadaşlarda hakkını arasın .ankarada egoya başvurup listeye giren ve kamuda çalışanların adlarını deşifre ediyorum üstelik kimlik bilgileriyle umarım bunlar bir daha başka arkadaşların hakkını yemezler

osman açıkgöz 1000 ytl tc=45148655750
Nadir kürt 1000 ytl tc=13315931174
ali temiz 900 ytl tc= 63460084881 ve öncelikli listelerde yer alıp gitmeyen ve 2005 ten beri kamuda çalışan
kazım şimşek 950 ytl tc= 51259743118

allah bu arkadaşları bildiği gibi yapsın

..

Savaş insanları çekememezligi bırak .neden kıskanıyorsun insanları. Sanane kardeşim adamlar başvurur daha iyiy bir iş arıyorlarsa bu suç mu?

Sen bu konulara bu kadar ugraştıgın kadar kpss ye çalış yüksek puan al sende atan. Insanları kıskan ma.

Bir deşifre ediyorum gibi yazılar yazmana hayret ediyorum. Sanki. Devleti soyuyorlarda sen yakalamışsın gibi. çok büyük iş yaptın sanki alala .. Senden iyiy paparazici olur walla.

evet arkadaşım doğru ama kimsenin umrunda değil.EGO alımındaki ilk ıradaki şahıs lise olmadı halde adı geçiyor ama mülakata seçilenler hakkını arayıp gerekli yerlere başvurması gerekirken hiç umurlarında değil nasılsa biz torpil bulduk alınacağız diyor hepsideunutmasın bu 29 kişi 9 kişi alınacak hepiniz torpil bulduk derken bir bakmışınız dışarda kalmışınız bu yüzden bu kişiler hakkını arasın yoksa orman müdürlüğğünde olduğu gibi olur kimse torpiline güvenmesin çünkü diğer kişinin torpili daha büyükki lisans iken liseli yere başvurmıuş demekki torpil büyük yerden

Yapılacak Bir Şey yok Malesef =( Mülakatta İtirazımızı Edecegiz Ama Bi sonuc Cıkmaz Sanırsam=(

Üst Alt